Октомврийско бебешко сдружение ВЕЧЕ с февруарско попълнение

• 13 461
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от нас Hug Този следобед Криско не спи, та ви пишем заедно Mr. Green...

Най-напред Честит рожден ден на Лови - да си здрава и все така грижовна и обичана мама и съпруга!
И от нас поздрави за Кики Ники - стискаме палци  bouquet

Аз пак съм вкъщи и се гледаме, защото все още Криско не се е възстановил и не ходи на ясли. Още си пием антибиотик и започнахме отхрачващи сиропи и витаминки.Утре сме на проверка при педито и се надявам вече да са овладяни нещата и да може от понеделник да тръгва на ясли.
Евелинке, при всички деца е различно, но при нас за коликите най-помагаха капките Еспумизан. Дано този период е кратък за Маги Praynig

Мама Тони, много неприятно за братовчед ти /преживяла съм го/, но сега е важно да преборите вируса с малката и ти да се съвземеш. Hugот нас.

AIR, тъкмо питах за Ради на скайпа и се радвам, че сте добре...За останалото - на човек често се налага да взима важни решения, за каквото и да е, но не винаги те са правилни. Надявам се в твоя случай да е най-доброто. Успех Heart Eyes

Дъждовната, информирай ни за Слави.

Сега ви оставям , че тайфуна се развихри ... Целувки и много, много здраве на всички Hug

# 256
Дъждовната, надявам се, че Слави вече е по-добре.  Praynig И аз мисля, че е дишал трудно заради натъртването. 
Харт, пожелавам бързо оздравяване на Венци! Ели, стискам палци и Криско вече да се оправя!
Много се радвам за КикиНики и стискам палци всичко да мине нормално и скоро да гушка малко здраво бебоче.
Михела, да знаеш, и ние сме ви голяма конкуренция в белите. Калоян не се спира, сякаш има тръни в гащите си. Взел е моя и на баща си ината, ама на N-та степен.
Той е малко по-добре. Благодаря ви за съветите! Тези дни изобщо не можах да влезна, та чак сега четох. (Току-що малкият разбойник ми рестартира РС-то  Twisted Evil) Температурата падна с панадол и само първият ден вдигаше и я смъквахме с панадол. Гърлото му беше много зачервено и му изписаха антибиотик - Азатрил. Днес бяхме на контролен преглед, гърлото още е зачервено и има сополи. Затова му продължиха антибиотика още 3-4 дни. Докторите казват, че в момента имало някаква епидемия сред дечицата и много лесно можело да се обърне на пневмония, та затова изписаха антибиотика. Надявам се до понеделник вече да се оправи, че се изтормози милото ми. На всичко отгоре го мъчат и кътници.  ooooh!
 Hug

# 257
  • София
Добър вечер!
Цял ден никой не  е писал, само Слийпи. Слийпи, стискам палци бързо да се оправяте. То при висока Т винаги изписват АБ да не се развие някоя инфекция.
При нас стана голяма сага това боледуване - първо детето беше много зле, с висока Т, която спадаше от нурофена или свещички ефералган, но до 5-6 часа отново се вдигаше. Въпреки изписаният АБ първите два дни нямаше никакво подобрение, чак вчера Венци се пооправи. И веднага започна да прави бели. Лошото е, че днес сутринта се събуди целия изринат - най-вероятно алергична реакция към някоя от съставките на АБ, но е възможно и от нурофена да е. Сега ще пие Кларитин, докато се изчисти. Целия е в червени петна, горкият. И на него му избиват и 4-те кътника в момента. Голяма мъка, и всичко наведнъж.
От ходене по лекари последните няколко дни днес като видя лекарката и така се захласна, че едвам го успокоихме. Добре, че мъжа ми беше с нас, че го изведе навън, за да си поговоря спокойно с лекарката и да я поразпитам малко повече.
eli_gu, като чета колко боледува Криско, май наистина ще се окаже вярно, че много боледуват, като тръгнат на ясла. Дано скоро се оправи и той.
AIR, дано нямаш повече проблеми и съм сигурна, че си взела правилното решение. Hug
Аз съм ЗА среща, но повечето дечица са болни и не знам дали в момента е подходящо.

Ами това е. Венци вече спинка, сега ние ще гледаме някой филм. Лека вечер на всички и спокойна нощ!

# 258
  • София
Да оздравеят по-бързо всички болни дечица.

Все по-малко време ми остава, уж почасова работа,  но като прибавя домакинство, помощ на Дани за училище, разходките.....и денят свършил.

Малката я мъчи някакъв обрив около устата - изчезва, появява се.......мажа с лекарство, с Екзомега крем, дано се преборим....

А как е започнала да се катери - няма спирка......дано отмине по-бързо този период..... #Crazy Уморява ме вече много.  Sad Sad Sad

Спокойна нощ!

# 259
Честит 8ми март.Пожелавам ви самочувствие, красота, щастие и много любов.И винаги красиви и ухаещи като майски рози...

# 260
# 261
  • Стара Загора
Желая ви здраве,

усмивки на лицата

и любов в сърцата!!!

# 262
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!! Да се чувствате обичани и уважавани винаги. Весело празнуване.

# 263
  • Откъм Варната

Ади аз наготово тука да ви поздравя, много сте ми готини, и много ви обичам   bouquet  bouquet  bouquet

# 264
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
мили момичета Simple Smile))

Бъдете красиви цветя, ухаещи със сърдечност, чистота и доброта.

Бъдете сияйни звезди, разпръскващи любов и топлина.

Бъдете лъчезарни слънца, огряващи с ярка и уникална светлина.

Бъдете нежни души, улавящи сърцата на тези, в които искате да се оглеждате.

Бъдете грижовни майки, съпруги, приятелки, които даряват радост на любимите си същества.

Обичайте и бъдете обичани!

Нека красива усмивка грее на лицата ви не само този ден. Но нека всеки ден да бъде повод за празник. Празник на душата, която е окрилена и устремена към мечтите, в които се оглежда Слънцето.

# 265
  • София
Честит празник мили майки!

Бъдете много обичани и даряващи обич!
[/color][/size]

# 266
  • Някъде в Европа...
Мили момичета, честит празник!

Ето моя поздрав към всички вас:
http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=1964

(това е есе от един конкурс, на сестра ми е...., не помня дали ви го показах миналата година. Много красиво е казано "какво за мен е думичката мама")

# 267
Аир, есето е чудесно! Развълнува ме! Дано и ние успеем да оставим такива чувства у децата си за мама!

# 268
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА! newsm51

БЪДЕТЕ НАЙ-ЗДРАВИТЕ, НАЙ-КРАСИВИТЕ И НАЙ-ОБИЧАНИ СЪПРУГИ И МАЙКИ!

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 14:37 от eli_gu

# 269

Общи условия

Активация на акаунт