Гоблени-18

• 30 687
  • 505
  •   1
Отговори
# 465
Ей  ме на!  Crazy Нямам желание да шия....  Rolling Eyes .... и слончето е при Тайната вечеря! Дълбоко навътре в шкафа!!!  Laughing Чакам да ми дойде музата!  Wink

Герииии видях те!  Laughing Искам и аз малко от това чудо!  Peace

# 466
  • София
Такаааа, честита Баба Марта, Честит трети март, Честир рожден ден на синчето на Джемма!!!
Май не пропуснах нищо...

Искам да попитам Пермините на каква аида се шият и на Джон Клейтан моделите на каква панама се шият.
Такаааа, просто не мога да пропусна тоя въпрос Simple Smile
Пермините се шият на Аида - различна големина, има доста на 18, а съм вземала коледни миниарюрки и на 14-ка. На самата схема си има един номер на панама, който може да се види на какво отговаря в сайта им eто тук- http://www.permin.dk/default.aspx?ID=318

A Клейтъните пак според сайта им се шият на Аида 14 или на евънвейв(незнам дали така се пише на БГ) 27 - (27 count evenweave or 14 count aida fabric).
От моя опит мога да споделя това - аз ги ших на Аида 16 - едно, че станаха малко по-малки. Едно, че има разни половинки и четвъртинки, дето се шиеха трудно, понеже трябва да се боде в средата на квадратчето, където реално се събират най-много нишки от панамата (дали някой ще ме разбере какво искам да кажа....) Затова сега съм си взела 27 count evenweave - там се шие през 2 нишки и се надявам, да е по-лесно, но все още нямам опит  Mr. Green
П.С. Аз не съм се записвала за пластик канавата, та не се боря за нея, но само да питам на тая кръглата как се шие?
П.С. 2. А чува ли се нещо за срещааааа???????

# 467
  • София
Анонимка,мн. е интересен и хубав гобленът ти smile3525.Да го покажеш непременно рамкиран.
Ivanichka,няма списък за канавата.Само да доуточня ,че това което съм снимала е цялата пратка.От едрата има 12-бели,2-червени,2-праскова,а ситната е малко-2 листа,3-кръгли.Аз смятам да разрежа ситната,за да има за повече момичета.Който се обади ,ще има , Grinningдо изчерпване на количеството.Ако искате и на срещата мога да ви я донеса,ако се обадите.А за среща не знам да се говори за сега.
Ето и мойто Арабелче ,вече изгладено.

# 468
Ето и мойто Арабелче ,вече изгладено.

Малеее! Кога успя бе жена???  Shocked Браво!  Hug

# 469
  • Варна
Anonimka, графиката ти е великолепна! може ли да си изпрося схемата please, както и малко подробности на каква панама се шие и кой каунт?

# 470
  • варненка от София
Африканче, та африканче, ми те го те:

Гери, ти си пушка! Но от собствено наблюдение върху тези оригинали на Ланарте, на мен ли ми се струва или е действително така, но се шият много бързо, независимо, че панамата е много ситна.

Анонимка, графиката ти наистина е чудесна, чакаме готовия резултат.

А за будилника кой как си го настрои, мойто будилниче е настроен на поспалив режим ката мама, ставаме към 10  Blush

И не на последно място, честита Баба Марта и честит ви национален празник вчера.

Ние бяхме на Търново за празниците и съм ви изпуснала малко, но сега ще ви следя зорко!

Здравче, ха дано бързо ти се завърне музата. Hug Hug Hug

# 471
ketri,не е пипкава,лесно се шие само дето много се прескача
geniko,непременно ще го покажа,трябва до 8-ми март да е рамкиран,защото е подарък
Manzhelka,шия го на бълг.наразграфена панама с тъмно кафяво мулине/такива имах под ръка/ иначе я видях на бяла панама с черно мулине ушита
схемата съм я качила тук
marulka s,поздравления много бързо я уши,а моята си чака ли чака да я довърша...

# 472
anonimka и на мен пипкава ми изглежда, но е супер  Peace
marulka_s, африканчето и то супер
кокошките са си модел на фервако

# 473
  • София /Абсурдистан
Гледам тези красоти и направо се засрамих Mr. Green Аз кога ще си дошия кривата къщичка, не се знае ...

# 474
  • Варна
Дойде ред и аз да се похваля:
http://lexi81.multiply.com/photos/album/4#15
http://lexi81.multiply.com/photos/album/4#16
http://lexi81.multiply.com/photos/album/4#17

Остават ми само оченцата, но трябва да разуча френския възел  Grinning

# 475
  • Варна
Anonimka, много ти благодаря!

# 476
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей, много красоти много нещо бе  Joy

поздравления на всички - няма да карам поименно, за да не пропусна някой  Blush

специално за тези без муза (мързеливичките де  Crazy ) предлагам вълшебна пръчица - ускорител в комплект с фея вълшебница

# 477
мечоците са супер готини  Hug
феята също  Mr. Green

# 478
  • Съвсем в края на света
Добро утро от края на света!
Честита Баба Марта
Честир рожден ден на сина на Джемма!!!
Честит 3 март!
И наздраве за моята годишнина от подписването /днес/
Много хубави неща показвате. Марулкааа събуди ми съвестта, моето негро чака Sad
Та аз шия слон, ноооо Goody като видях "феята" заминавам директно в леглото.
Здравче като не шиеш поне се мяркай по-често.

# 479
  • ГР. ВАРНА
александра .........10х за мечетата.............кога ви остава време да шиете толкова много ..............аз едва по едни час на ден най-много два мога да шия.

браво, ударнички

Общи условия

Активация на акаунт