ЛЮЛИНските малки слънчица вече чакат пролетта

• 15 847
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А вув всяко ядене ли има?
Ако питам ще ми казват ли дали има яйца?

# 211
  Виж... ако става въпрос за алергия си мисля ,че е по-добре да не записваш детето на кухня. То и без това педито трябва да ви издаде бележка ,че не сте алергични.

# 212
- не във всяко, според менюто. най-4есто супите са застроени. и манджите с бял сос тип бешамел.
- не знам дали ще ти казват , доста бяха неу4иви лелите в пункта за раздаване.
- ако не си на работа, нямаш ли възможност да готвиш. самите детски кухни не се отли4ават с много позитиви. но няма да задълбавам.

# 213
  • София
Моите манджи не иска Mr. Green
Яйца не искам да въвеждам все още!
А за това дали е добра или лоша кухнята все си мисля,че не е лоша!Не познавам и деца които са имали проблем Rolling Eyes

# 214
ако ще му давах детска кухня - явно ще ти се наложи да го подготвиш преди това с яйце.
кухнята е вкусна, мирише добре и децата я ядат, но е еднообразна (4ервена манджа бяла манджа, мляко с бисквити, крем нищесте), ползват се консервирани продукти, и последно- имам леки забележки относно хигиената.
ако под проблем разбираш дрисък, слуз в акито, обрив и тем подобни, да -познавам няколко.
разбира се решението е твое, аз също опитах да давам.

# 215
  • София
Не наистина до сега не съм чувала за проблеми!
Дано пък нямаме проблем и ние Praynig
Нямам време да готвя... прав му само следобедната закуска и то не винаги Peace

# 216
Давай, детето ще покаже дали му харесва и понася.

# 217
  • София
Ще опитам да!
Малки сме но сме захранени с доста неща а и по принцип няма да давам всичко което е за деня,а ще подбирам само това което е добре за възрастта му!

# 218
  • София
За кухнята ти си решаваш, разбира се, но според мен е още малък. Ако имаш тенджера под налягане готвенето е много лесно и бързо.

# 219
  • София
Там е работат,че каквото и да му направя не иска Mr. Green
Само следобедните десерти Crazy

# 220
Пасираш ли сготвеното от теб?

# 221
  • София
И да и не!
Просто не иска Crazy

# 222
  • София
Когато щерката беше на кухня, помня, че някъде юни месец казаха - времето става горещо, ще спираме яйцето в супата, за сметка на по-често таратор. Та явно само лятно време не застройват супата с яйце. Ама не съм убедена, че слагат огромни количества.
И не искам да те плаша, но тя не ядеше нищо - нито мое нито от кухнята - просто си беше злояда.

# 223
  • София
Аз сега ще въведа яйцето и след някой друг ден ще опитам с кухнята но не всичко разбира се Peace

# 224
Ние не сме на кухня, но моя приятелка са записани и е много доволна и те са в Люлин. До сега, вече повече от година взима на нейното детенце и няма оплаквания. Само за яйцето си мисля, че му е рано на твоя бебчо. Белтъка дори го препоръчват след 1 годинка. Не че е задължително да даде алергия, но белтъка се смята за един от алергените. За това по мое скромно мнение, по-добре първо само жълтък и малко по-късно и цяло яйце.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт