ЛЮЛИНските малки слънчица вече чакат пролетта

• 15 488
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София, далече, далече на Запад
Здравейте момичета!
Бих искала да се присъединя към отбора на Люлинските мами - приемате ли нови попълнения? Казвам се Малина, местонахождение - 2 част, малко съкровище - Любомир на цели 45 дни.
За сега хубава и спокойна нощ от мен и бих се радвала заедно да скитаме по люлинските градинки.
 Hug Hug Hug

# 76
Зита, добре дошли с бебо в отбора!

# 77
VENIAND благодаря за сърдечният прием.Колкото до добър фризьор в района, бих ти препоръчала едно малко салонче на пазара казва се "Марти" и е точно срещу касата на Енергото.Фризьорката е много добра на подстрижките.За боядисването..е при мен не беше най успешното, но пък прояви много желание жената.

# 78
Аз искам за подстригване. Това за което говориш на Кооперативния ли е? Ще се разходя да видя.

# 79
Да точно така.Срещу касата на Енергото.

# 80
  • София
Diyana, в кой блок живееш? И ние като бяхме в Люлин 1 имахме същите проблеми с боклука. Да не става въпрос за един и същи блок или това е обща черта за микрорайна?  Grinning
Поздравления за решението!

# 81
  • София
Добре дошли на новите мами Hug
Аз съм за сутрешна среща, само че Митко ми е малко сополив, така че може би по-другата седмица, защото от средата на тази дават дъждове. Иначе може да се видим и да пием кафе и в едно заведение (не съм сигурна ама май Бъфало се казва newsm78)до 6-та част на булеварда! Има детски кът и е идеално!

# 82
  • София
Зита,добре дошла Simple Smile Hug

# 83
  • София
Мони,там ми е любимо Simple Smile

Зита,добре дошла с малкия бебок

# 84
  • София
Тони и на мен май ще ми стане любимо. Днес седнахме там с мъжа ми и за пръв път откакто е проходил можах да пия кафе  като белите хора в порцеланова чашка и седнала на маса  Mr. Green
Вярно ставах няколко пъти, защото реши да ближе големите пепелници, но това не се брои Grinning

# 85
  • София
Хахххаах... hahaha
И мен какво ли ме чака Crazy

# 86
  За мноооого добър фризьор бих ви препоръчала Краси от "Гаргамела" ,точно срещу бюрото по труда в ІV. Подстрижката е 11лв.

# 87
привет, тук сме  на прибежки и между зада4ите. ветеранки- кво да праиш Simple Smile
диана, 4естито и браво за смелото решение ! ицко ще е шафер4е.
аз най-долно завиждам на имащите време да кафепият по май4ински, защото не сколасвам хи4 и с нищо. делата се увели4ават обратно пропорционално на свободното време.

# 88
  • София
  За мноооого добър фризьор бих ви препоръчала Краси от "Гаргамела" ,точно срещу бюрото по труда в ІV. Подстрижката е 11лв.

Аз в същия блок но горния вход мога да препоръчам добре фризьорка за 6 лв  Mr. Green

# 89
  • София
Diyana, в кой блок живееш? И ние като бяхме в Люлин 1 имахме същите проблеми с боклука. Да не става въпрос за един и същи блок или това е обща черта за микрорайна?  Grinning
Поздравления за решението!
Абе, май за първи си е черта. Преди бяхме в четвърти-не беше идеално чисто, но приемливо. Но...такова чудо като блока в първи, в който сме-чистачката чисти, след нея се хвърлят рекламите и фасовете по земята Rolling EyesНо може и да си е до живущи-има един блок между Фантастико и Ябълкова градина-чистичко, прекопано, цветенца, тревичка-явно си поддържат хората.

Общи условия

Активация на акаунт