ДЕКЕМВРИЙСКИ скиор(к)и и мънички актьор(к)и

• 23 285
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Деси,не разбрах Тедито от какво е вдигнала т,повръщане,разстройство-на какво се дължи?Да оздравява мъничето,както и всички останали болни дечица!
Криска-коките миже от старост да са умрели  Mr. Green,иначе и аз знам,че си живеят в нас,както и гъбички,но не ни правят проблеми докато имунната система е добре.
Миналия вторник заведох Дани при личния му педиатър,който каза,че не чува и следа от спазъм в бронхите и според него няма никаква астма,но и това ще го проверя в София,защото хем много ми се иска да вярвам на нашия педи,но пък искам да бъда обективна и да не съм като щраусите-да се правя,че няма проблем,а ако има,то той да задълбочава.Та го пуснах на градина-да го похваля,на 4-я ден вече не рева нито вкъщи,нито в градината.Малко ми е странно ,обаче,че госпожите казват,че той се опитва да яде сам /а вкъщи не го прави/,а блузите му са по-чисти от моите,нито капка от менюто!
Миналата седмица трябваше да чакаме в поликлиниката и се забихме в най-далечния ъгъл,/да не сме при кашлящите/,там имаше една реклама,написана с големи букви.Дани ми показа "неговата" буквичка във всяка дума,ъдето имаше буквата "Д"  Peace Снощи /и той,като Ванеска,проявява желание да "чете" непосредствено преди лягане / учихме "А" и "Б"/ А педиатърката ме уби с разказа си за едно 3 годишно дете,което пишело с печатни букви и четяло самО!  Shocked
Айде,дойде ми някво настроение да свиря на пиано,даже едни школи съм взела...Брех,от 10 години не съм го правила /е,чат-пат,по половин нота Joy/
Шош,двете слънца са страхотни!
Нела,върнаха ли ти колета?Онзи ден висях три часа пред гишето,за да ми кажат,че следз като колетът остане непотърсен 20 дни го връщат обратно....

# 76
Хахаха, колко е малък света Hug
Тук виждам един бивш колега  Peace 
Привет,
ма много популярен тоз моя мъж.  Laughing Предадох ти поздравите  Hug Радвам се, че ще се засичаме тук.
Аронията много я обичам, не знаех, че е толкова полезна.
Деси, целувки за вас, оправяйте се! Hug

# 77
  • у дома
бейби, ти програмист ли си?  newsm78

Ванилка, не само че знаят цялата българска, но и латинска азбука и четат сами на 2 г. ами и английски говорят - без акцент.  Mr. Green така се хвалят майките  Peace

Супер е, че Дани няма спазми и е на градина.   PeaceА за папкането - вече почвам да си мисля че просто не знаем на какво са способни децата в нова за тях обстановка.

# 78
Деска в моята най - кошмарна болница сте били, представям си малката бонбона какво е преживяла. Бързо да с еоправяте Hug

МКП - второто мнение при нас подейства - спрях АБ и сега бактерията се развихря само когато се разболеее. ПАК КАЗВАМ АЗ ТАЗИ БАКТЕРИЯ С 11 АНТИБИОТИКА СИ ИЗТРОВИХ ДЕТЕТО НЕЯ НЕ МОЖАХ. ДАНО ВИЕ УСПЕТЕ.
Ванилйка  Heart Eyes

Фъстъче метни малко Бахова ябълка Praynig Praynig Praynig

# 79
  • София
Върнах се от Операта, обаче билети няма. Всичко е изкупено  от училища и детски градини. Имаше само за операта "Петя и вълкът", обаче си бях забравила телефона, та не можах да ви звънна, дали искате. Май на 15 март е постановката newsm78.

За "Лешникотрошачката" няма фиксирана дата все още. Ще бъде през Април.  Билети ще се продават през Март, и жената на касата ме увери, че ще има, защото ще се играе на голямата сцена. Тук вече дебненето май ще трябва да е от първия ден на Март.

Уф, пак болнички дечковци. Бързо да оздравяват  bouquet

Аронията освен в кутии като сок, я има в Билла и Пикадили като концентриран плодов сироп. Разрежда се, кой колкото иска. В пластмасови шишета, производство на Университет по хранителни технологии ЛБАВ - Пловдив, по оригинална технология на проф. Хр. Крачанов. Пиша ви ги подробно защото са много добри сиропи. Ние цяла зима пием от тях, особено хлапетата, за да не купуваме газирано. Има също Боровинка, Къпина, някакви цитрусови. Марката е VITANEA. Много са готини и вкусни, препоръчвам ви ги.

# 80
  • у дома
Криска, сериозно ли?  Mr. Green колко шишенца искаш? още утре ти ги нося  Mr. Green

Я кажете, ложичка ли да си вземем за декемрийската агитка за Лешникотрошката?  Mr. Green

# 81
  • София
Само да ви кажа, че Мечото грозде хич, ама хич не е подходящо за бебета и малки деца... Така, че по-добре да не прибягвате до него. Освен това е абсолютно противопоказно за бременни и кърмещи жени.

Асе, мерси за инфото.

На страницата на Веридия, която е дала фастъчето може да прочетете за Баховата терапия. Д-р Пашкулев е посветил доста време на Баховите капки.

Деска, много кофти Sad Пожелавам ви бързо възстановяване. Храните, за които говори мкп са подходящи в такъв случай наистина. Все пак ако искаш консултирай се с педитъра ви и ги разгледай в аптеката.

# 82
Мацки, хич не ми харесвате, само за болести ли ще си говорим. Моят син като кашля давам чай на Хип за кашлица и пръскам яко със стеримар, през 20 мин. ако е небходимо. Бил е с кашлица повече от седмица, със сополи също, ама щом няма температура не го приемам толкова сериозно. Давам витамини и минава. Антибиотиците със сигурност разбиват и без това крехката им имунна система, така че това е най-крайния вариант за лечение.
Така като се замисля, напоследък май сме постоянно на витамини  Laughing
Сега да се похваля - записах се на курс по английски, даже днес ми беше първия урок, беше страшно забавно. Чак се чудя на себе си, защо ли едно време не ме кефеше да уча  Crazy
Лошото е, че се прибрах към 9 и половина, но пък се чувствам напълно заредена  Hug

Привет, ма много популярен тоз моя мъж  Laughing
много  Laughing

fastuche, не съм програмист, в един вестник работихме заедно в младежките ми години Wink

# 83
  • София
Май всички сте по градинки и кафета, за което искрено ви мразя  Wink Какви са плановете за утре? Времето ще е като днес, нали? Аз смятам да пропуснем театъра в полза на някой парк. Ама ви се моля да не е Слона, щото там ставам дива калинка да тичам по люлки и пързалки, вместо да си пия капучиното  Mr. Green (да не говорим, че капучиното от кафето на Слона е гадно)  Mr. Green
Открила съм и нов детски клуб, казва се "Всички звездички" и е в една голяма къща в Лозенец. Имат страхотна градина с пързалки, люлки пясъчник и през лятото мисля, че ще сме чести посетители. Казаха ми и за някакъв в Иван Вазов, който, Нели, бил в комбинация с козметичен и фризьорски салон. Ама още не сме ходили и дори не го знам къде е точно.

# 84
Резултатът е батерия ПРОТЕУС ВУЛГАРИС - над 10^5. Довечера сме на преглед при специалист. Извинете за лаконичността.

# 85
Ква е тая бактерия?  Shocked

Миленоо, похвали се с ларедутата дееее...

# 86
  • у дома
Нели, Янче вашите поръчки дойдоха ли?  newsm78

Люси, споко мила, бактерии в урината, отглеждали сме ги - антибиотиче май е на дневен ред.  Последица от Е-коли..
А проверихте ли бъбреците и пикочен мехур на ехограф?
Само дано не се мъчи много Дилето..   Praynig Как е тя днес?

# 87
Сега, малко по-спокойно.... Направо щях да се побъркам като разбрах. След малко отивам да я взема и след 16,00 ще я гледат на ехограф. Четох малко за бактерията, от тези, които си живеят в нас е. Изхвърля  се чрез изпражненията. Вероятността да сме си я възпроизвели до такива нива може да се отдаде на факта, че още дрискаме в памперс и по този начин тя си се връща обратно, но по пикочните пътища /има го описано точно така в една от статиите/. Ако има изменения в легенчето и то е по-полегато, пишането се застоява, което е допълнителен стимулатор за възпроизвеждане /нещо такова беше/. Резултатите от ненавременна намеса могат да са много опасни - самоунищожаване на бъбреците /не се изказвам твърде професионално, но се изразявам простичко - така както го разбирам/. Ако са хванати навреме се лекуват с АБ, а предписаните за нас са с инжекционен прием. Shocked Личната препоръчва хоспитализация, но за мен другото мнение е доста по-важното и тежкото. Имам някаква надежда и за грешка и надвишаване на степента на гадините, тъй като урината я взех директно от гърнето й, в което беше престояла повече от 20 минути. Оказва, че такива бактерии се съдържат и в домашния прах и се изискват максимални нива на стерилност при даване на порби за това изследване. Аз не съм спазвала такива, тъй като изобщо не съм знаела, че ще давам изледване. Така че, мили мои, стискайте ни здраво палци всичко на ехографа да изглежда добре.  Praynig Аз ще настоявам за повтаряне на пробите преди приема на АБ и визането в болница, само да нямаме други усложнения.

# 88
  • София

Доколкото знам, тези гадини си живеят в червата също като Е-колите. Обикновено замърсяването става чрез изпражненията - попадат в уретера, а от там и в бъбреците. Люси, чувала съм, че Цитросепта ги трепе, а от антибиотиците - ципрофлоксацина, ама си трябва антибиограма. При всички положения огледайте с ехограф, каквото и да ти казва педиатърката. Възможно е да се касае за просто замърсяване и да не са се качили нагоре, ама са длъжни да отхвърлят версията!

Аз за нашите гадове реших да не давам антибиотик, започвам цитросепт и или бактробан или капки Тобрекс в носа (не, че те не са антибиотици, но поне са локални).

Миленоо, похвали се с ларедутата дееее...
Mr. Green Като се видим

# 89
  • София
Сега, малко по-спокойно.... Направо щях да се побъркам като разбрах. След малко отивам да я взема и след 16,00 ще я гледат на ехограф. Четох малко за бактерията, от тези, които си живеят в нас е. Изхвърля  се чрез изпражненията. Вероятността да сме си я възпроизвели до такива нива може да се отдаде на факта, че още дрискаме в памперс и по този начин тя си се връща обратно, но по пикочните пътища /има го описано точно така в една от статиите/. Ако има изменения в легенчето и то е по-полегато, пишането се застоява, което е допълнителен стимулатор за възпроизвеждане /нещо такова беше/. Резултатите от ненавременна намеса могат да са много опасни - самоунищожаване на бъбреците /не се изказвам твърде професионално, но се изразявам простичко - така както го разбирам/. Ако са хванати навреме се лекуват с АБ, а предписаните за нас са с инжекционен прием. Shocked Личната препоръчва хоспитализация, но за мен другото мнение е доста по-важното и тежкото. Имам някаква надежда и за грешка и надвишаване на степента на гадините, тъй като урината я взех директно от гърнето й, в което беше престояла повече от 20 минути. Оказва, че такива бактерии се съдържат и в домашния прах и се изискват максимални нива на стерилност при даване на порби за това изследване. Аз не съм спазвала такива, тъй като изобщо не съм знаела, че ще давам изледване. Така че, мили мои, стискайте ни здраво палци всичко на ехографа да изглежда добре.  Praynig Аз ще настоявам за повтаряне на пробите преди приема на АБ и визането в болница, само да нямаме други усложнения.

Писали сме едновременно....Ама как така без стерилна урина концентрация определят  #Crazy Я утре сутринта, след внимателен и щателен тоалет, вземи първата урина в стерилна капсула и я дай за изследване и антибиограма!

Общи условия

Активация на акаунт