Криска-коките миже от старост да са умрели
Миналия вторник заведох Дани при личния му педиатър,който каза,че не чува и следа от спазъм в бронхите и според него няма никаква астма,но и това ще го проверя в София,защото хем много ми се иска да вярвам на нашия педи,но пък искам да бъда обективна и да не съм като щраусите-да се правя,че няма проблем,а ако има,то той да задълбочава.Та го пуснах на градина-да го похваля,на 4-я ден вече не рева нито вкъщи,нито в градината.Малко ми е странно ,обаче,че госпожите казват,че той се опитва да яде сам /а вкъщи не го прави/,а блузите му са по-чисти от моите,нито капка от менюто!
Миналата седмица трябваше да чакаме в поликлиниката и се забихме в най-далечния ъгъл,/да не сме при кашлящите/,там имаше една реклама,написана с големи букви.Дани ми показа "неговата" буквичка във всяка дума,ъдето имаше буквата "Д"
Снощи /и той,като Ванеска,проявява желание да "чете" непосредствено преди лягане / учихме "А" и "Б"/ А педиатърката ме уби с разказа си за едно 3 годишно дете,което пишело с печатни букви и четяло самО! Айде,дойде ми някво настроение да свиря на пиано,даже едни школи съм взела...Брех,от 10 години не съм го правила /е,чат-пат,по половин нота
/Шош,двете слънца са страхотни!
Нела,върнаха ли ти колета?Онзи ден висях три часа пред гишето,за да ми кажат,че следз като колетът остане непотърсен 20 дни го връщат обратно....

Пожелавам ви бързо възстановяване. Храните, за които говори мкп са подходящи в такъв случай наистина. Все пак ако искаш консултирай се с педитъра ви и ги разгледай в аптеката.
Я утре сутринта, след внимателен и щателен тоалет, вземи първата урина в стерилна капсула и я дай за изследване и антибиограма!