Декупаж 16

• 36 547
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Честит 8 Март на всички, здраве ви пожелавам, щастие и много любов....и усмивкиии....

# 211
  • Бургас
Шоши, невероятна красота!
Дано това бъде само първата от много такива изложби! Никога да не ти секва вдъхновението и да продължаваш да ни вдъхновяваш!

# 212
Шоши,браво на теб миличка,прекрасна изложба стана, предполагам ,по точно сигурна съм, че  с твоите творби си дала на много хора хубави и приятни минути...продължавай все така  bouquet  bouquet  bouquet

а сега аз ще ви покажа  последните си неща, фото са с много лошо качество, но  вие имате вообпажение ,ще сиго домислите Mr. Green
http://aset.medipharmwiki.com/index.php?option=com_datsogallery& … atid=4&id=273
http://aset.medipharmwiki.com/index.php?option=com_datsogallery& … atid=4&id=275
http://aset.medipharmwiki.com/index.php?option=com_datsogallery& … atid=4&id=276

# 213
Добро утро момичета , хубава и успешна седмица ви желая !  Hug
Лаленце много хубави неща   bouquet,най ме заинтригува кратунката с птичките.Това декупажна хартия ли е или салфетка,струва ми се че и напукване има,но  newsm78 малко е тъмничка снимката,сутрин пък мойто въображение хич го няма/обикновено спи до обяд и после се развихря,особено посред нощите Joy Joy/

# 214
Шоши, чета за изложбата и нямам търпение да се върна назад и да разгледам творенията ти. Абсолютно съм уверена, че са невероятни. Искам да ти благодаря, че с подели тайната на декупажа без гънки, така успях да зарадвам близките ми хора с по една готина купа.
Може да ги видите от тук нататък. Показала съм ги обърнати, за да се виждат добре:

http://mimesg.multiply.com/photos/album/27#15

Днес ще опитам да прочета няколко страници назад, че да не изпусна красотите ви момичета. Laughing

# 215
Мерси.
Мираж, това е салфетка, това са три работи с които съм участвовала в един руски  форум в Декупажни робин....исках да се пробвам, много ми е интересно как  от една и съща салфетка трима  човека правят  разни неща,тази салфетка ми е от една жена от Австрия....кракле няма, но има опит за мрамор Mr. Green

# 216
  • Варна
shoshkata, браво, страхотни творби! smile3501

Lalle, кратуната е супер, аз отдавна се канех да омаскаря една и сега съвсем се вдъхнових. Joy

mimes, много добре!  bouquet А купите не са ли с декупажна хартия?

# 217
Купите са със салфетка и боя. Отдолу е златна боя, отгоре около салфетката е опит за кракле, но със гъбичка, не с четка. Харесаха ги майка ми и свекърва ми, сега остава да издържат и на миене. Laughing

# 218
Здравейте!
Искам да се пробвам да украся "кухи" яйца по този начин:
1. боядисвам ги с латексови оцветители
2. с Ц200 поставям изрязани части от салфетка
3. лакирам ги - Какъв лак е подходящ (по-достъпен като цена)?
Дали ще се получи по-този начин? Какво ще ме посъветвате?

# 219
  • Бургас
Дорета - точно това е начина, но цвета трябва да бъде светъл, за да изпъкне картинката. Лака може да бъде всякакъв, с какъвто разполагаш. Най-удобно се работи с акрилен от железарията. А ако нямаш лак може и само да ги намажеш целите накрая с Ц-200 - пак лъсват

# 220
Здравейте, момичета
Доста съм изпуснала и много време ми отне, за да разгледам всичко, но....накрая успях Laughing Grinning
Няма да ви изброявам всички, но искам да знаете, че творенията ви ми доставиха огромна наслада и удоволствието беше още по-голямо заради дългото ми отсъствие, време, в което не съм имала възможност да ви "проверя" Grinning какво правите.
Ще спомена само Шошката, която за пореден път ме остави напълно умопомрачена, както и zax, чието шише-икона ме втрещи тотално
Искам и да поздравя всички новодошли  bouquet Както в последно време стана тенденция, "новаците" се оказва съвсем не са новаци Grinning (съдейки по делата им Wink)

Да се отчета и аз http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180675&photo=109-от тук до края.
Не всичко е декупаж или поне не стандартен такъв, със салфетка. Освен това последните две неща (камъчето и бутилчицата) са дело на съна ми Simple Smile newsm44

А, забравих да ви кажа ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ (нищо, че е на патерица). Аз додет са натуткам и то.....ще стане честита първа пролет

# 221
looloo ето значи какво си правила докато те нямаше  hahaha/това е лаф на една приятелка/- страхотни са  newsm51,особено много ми хареса розовия и синия комплект,и слънчогледовия,абе изобщо всички.С това количество да не се готвиш и ти за изложба  Mr. Green
Аз пък с това огледало така се измъчих,много парчета много нещо и тия контрастни цветове като се зацапа как личиии  ooooh!Twisted Evil
;;
;
;
;
;

# 222
Миражче.. много ми хареса това огледало..   bouquet много добре се е получило  Wink
А looloo ... наистина.. не си бездействала  Laughing най много ми хареса буркана  newsm78 който е като мраморен .. как го постигна това.. декупаж или ... извини ме за невежеството ми  Embarassed и другия буркан който е с плетеното нещо.. от къде мога да си набава такова  Rolling Eyes
А искам и друго да питам.. кой лак е по добре да се ползва акрилния или нитроцелулозния когато става дума за миене после да запазва декупажа.. оффф и аз само как го обясних...  Sick

# 223
Здравейте на всички,много хубави неща сте направили  bouquet няма да ви изброявам,защото нямам време Embarassed синът ми опитва да ходи,аз бягам подир него Laughing
искам да питам,къде се продават подставки за чинии и колко те струват?

# 224
Благодаря миражче Hug Не се готвя за изложба (това ми звучи като да се изложа, защото има още много, много хляб да ям докато достигна шоши и много други виртуози в тази област)
(Сега се сетих да кажа, че синият ми комплект е с плат. Това с случай, че не сте забелязали Grinning Sunglasses)

Сериозно обаче се замислям да метна нещата в един кашон и лятоска, живот и здраве, когато отидем на море да щурмувам туристите/чужденците Money Money Money. Може път и да успея да компенсирам малко от разхосите за почивка Laughing Laughing Laughing
Огледалото ти излъчва страхотен финес  bouquet Голямо ли е?
Мечо Пух, благодаря ти. Този буркан, който ти прилича на мраморен всъщност трябва да имитира гранит. Това е спрей. Има различни. Имам и такъв, който имитира мрамор, но него още не съм го пробвала. Този и на мен много ми харесва. Използват се за декорация. Отгоре съм нанесла лак за повече устойчивост. Купих ги от Бриколаж. Дригият буркан с поменено предназначение Grinning е канап и зебло.
Мисля, че можеш да използваш и акрилен и нитроцлулозен лак. Не би трябвало да има проблеми, особено ако си нанесла няколко слоя. Имам купички, лакирани с акрилен лак, които използвам редовно вече почти година и не са мръднали Simple Smile
Дадуся, за поставки не знам, но искам да ти кажа, че опитах твоят метод с найлона. Наистина почти нямах гънки. Приложих го в/у буркана-ваза със слънчогледа. Само дето се разкъса леко на две места, но пък там кацнаха пеперуди и не се забелязва Laughing Laughing Благодаря ти за споделеното Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 10:15 от looloo

Общи условия

Активация на акаунт