Декупаж 16

• 36 578
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик
Къдрокоске, поставките са от дискове Peace .

# 166
  • Добрич

Това го разбрах, но въпросчето ми беше за самият държач на яйцето.  Wink

# 167

Може би част от ролка от тоалетна хартия.Поне   на такова ми прилича.

# 168
  • Пазарджик

Оффф  Embarassed , извинявай  Rolling Eyes - от ролка от тоалетна хартия , но леко я стесних и после лепих със силикон  Tired
Ха - Кампари се сетила.

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 16:39 от Belladona

# 169
Привет, момичета!
Най-накрая се престраших да пиша /освен да чета и да се наслаждавам на приказните ви творения!/
Направих няколко чаши-30 на брой, подарък за майките в групичката ми.
Искам професионалното ви мнение и съвети приемам всякакви!
Сега правя 1-2 чинии, но нещо не мога да се справя с точното окантяване, не ми се получава точен контура на канта. Ако някой може да ми даде съвет, ще съм много благодарна, че не остана време - на 7-ми ще имаме тържество.
Ето изработените: http://community.webshots.com/album/562685011qpOxvN

# 170
Сапфира, и досега защо мълча и се кри, а?!
Моето мнение  (макар и непрофесионално) е, че чашите са страхотни! Просто невероятни!

# 171
Кампарчо, ти ми бе музата, мила!
Дойде ми идеята, когато разглеждах яйцата ти.
Дано се харесат и на майките...

# 172
Майките ще са пълни балъчки ако не ги харесат! Wink

# 173
Къдрокоске..това е най обикновенна картонена кутия..  Laughing боядисах с акварелна боя.. изрязах от един картон за яйца, /също боядисан/ толкова гнезда колко се събраха в нея.. залепих го с С300 към кутията и оттам започнах с декупажа..  Mr. Green
Това е ..   bouquet

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 21:28 от Me4o PUch

# 174
Момичета невероятни стеее  smile3501 newsm20,нагледах се на толкова много красота
Me4o PUch страхотна кора си измайсторила,ще се възползвам и аз от идеята, също и на Belladona /като ти видях поставките за яйца веднага  предупредих всички домашни да не изхвърлят ролките от тоалетна хартия  tooth.Беладонче не използвай силикон и синтетични материали/особено лакове/,по възможност и бои за стъкло и порцелан ,и краклета до щастливото събитие  Hug
Най -големите аплауси са за "новачката"Сапфира и майката на vaniya   bouquet  bouquet,тия ученици вече ни задминават да знаете мили момичета
madlena кажи релефа на кутията от кафе как си го правила/имам 1-2 идеи,но.. newsm78/,много добре се е получило  newsm51

# 175
Поздравления за всички красоти   bouquet . Нямам време и възможност да пиша, но се опитвам да ви следя редовно. Добре дошли на всички ново появили се, защото със сигурност не са новаци  Joy Joy Сапфира, момента с канта и при мен е най- трудния. Пробвай като оформиш и облепиш с хартиено тиксо и боядисваш само останалата част. И аз не разбрах нищо от обясненията си  hahaha Мираж, мисля, че Мадлена е ползвала марля, но тя ще каже дали съм права. Очаквам с нетърпение великденските ви красоти  Laughing

# 176
  • Бургас
Момичета мерси за милите думи, дано нещата да се харесат и на редовите купувачи и да ги купуват, релефа е бинт- най обикновен, мажа кутията с С200 и намотавам един два пъти бинт, отгоре пак лепилото и като поизсъхне боядисвам един два пъти с бяла боя или каквато там съм решила.
Вече като видя някои новак и ми иде да се  #2gunfire, Сапфира браво, бе момиче, голяма производителност   bouquet

# 177
Най -големите аплауси са за "новачката"Сапфира и майката на vaniya   bouquet  bouquet,тия ученици вече ни задминават да знаете мили момичета
mirage72 , благодаря за милите думи, но съм още на светлинни години от вашата рутина и майсторство! newsm10
orkud , схванах, за което- огромно благодаря!  bouquet
madlena ,благодаря!  bouquet  Притисната съм от времето-няма как и покрай другите ангажименти! Дано качеството да не е  за сметка на количеството... Mr. Green

# 178
Декупажните феи къде стеее,темата е пак на 2а стр.  smile3518
Аз се мъча над едно огледало,а и компа все ми забива/не знам защо само в този сайт newsm78/ и не мога да пиша
Бонджук разбира се че може да се прави декупаж в/у яйце,което ще се яде стига да не е пукнато и да работиш с материали на водна основа.Ако много те притеснява /боята да не мине отдоли/ за всеки случай първо лакирай много тънко с акрилен лак и после декупажирай.Най-добре лепи малки елементи от салфетка и между тях оцвети.Стават толкова хубави,че на човек му се свиди да ги счупи .
Хубав и ползотворен ден на всички !  bouquet

# 179
Искам да похваля една срамежливка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт