"24 часа" научи за Дюкан и сега очакваме прилив най-голям - 79 част

• 30 342
  • 687
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Сънче, ами като има поводи- така ще е!
Важното е лапане да пада, ама режимно! Joy

# 511
Здравейте и от мен!

Да се оплача, че тази сутрин се събудих с течащ нос и гърлобол. Явно от форума съм го прихванала  Mr. Green. Ще пробвам довечера бабешките лекове, които сте дали по-напред, пък да видим.
Гледам имаме много нови попълнения  welcome
Вещи, може ли и на мен паролата?

# 512
  • София/Осло
Бачииии, вече така или иначе имаме победител в конкурса..... Mr. Green
А ти можеш да грабнеш тоя за най-кратък пост или разписване с емотикона  hahaha hahaha
на перлата пък ще дадем----снимки на годината  Joy Joy Joy
мишлето грабва приза за.....сгазил многократно лука  Laughing, но покаял се   bouquet
За сънчето е нагарадата за цялостно творчество в поименното изброяване на всеки потребител  Joy Joy  bouquet
цвети си отнася " Липса на пост пълен с бълвоч"   bouquet
и така......айде след малко пак ,че все пак съм на работа

# 513
Здравейте отново, малко да се поразсея с форума и по -точно с темата , че ми стана скучно и ми домъчня за вас  Wink

Благодаря Вещи и за пожеланието и за паролата  smile3525 и аз се надявам да гледам скоро/ и ако може не много дълго/ 8-цата, но каквото стане, не бързам за никъде, а иначе защото при други диети все бързах да сваля за отрицателно време за това съм на това положение и килограми.

По повод мнението в другата тема за "депресираните дюканки" с ръка на сърце мога да кажа, че след опит с какви ли не диети с тази точно винаги съм най-сита и с тонус, какъвто не съм подозирала, че може да има човек когато спазва някакъв режим. Така ,че вероятно момичетата чувствайки се сами подтиснати и изнервени са решили , че с всички е така, но много много са се излъгали.  Мен лично и сладкото не ме блазни и не отварям хладилника да "хапна нещо", когато ми скимне или посред нощ, а съм върла фенка на всичко захарно , шоколадово и какво се сетите сладко, но сега всякаш нямам нужда. Тук в офиса постоянно се премятат шоколадови бонбони с кутии, но не съм сеизкушила нито веднъж Grinning

А за месечния цикъл искам да споделя моето наблюдение от както съм на Дюкан. По принцип имам ненормално обилен и болезнен в първите дни цикъл, чак не знам как да седна да стана, без да се изливат потоци, голяма мъка , но сега в този месец ми беше съвсем нормален, равномерен и неболезнен...за пръв път от не помня колко години, не знам дали има нещо общо с режима , но ми се струва , че да.

На всички много  Kiss  Kiss  Kiss и  newsm47

# 514
Волна, ти май ме зарази! Доколкото си спомням ти беше последната преди мен болна съфорумка! А сега дай ми и килото!  hahaha  Joy Пу за ме си е! Дай го момичеееее!

# 515
даааааааа момичета ще го следя - само си мислех че ще се качи нивото по бързо за моя радост че ми беше 5,4
поздрави!

# 516
Няма как мацки, днес явно ще е ден без ядене. Преди малко изядох 100 грама кисело мляко ... е, пак виках боата. Въпрки вомитусхила. Благодаря за подкрепата и отговорите на странноформулираните ми питания.

Защо не се обадиш на личния си лекар да ти каже какво да вземеш против повръщане? Имаше някакво прахче, което веднага ще те закрепи, но не си го спомням как се казваше.

# 517
Добър понеделник, добри хора!
Едва сега успях да дочета старата тема, а ме чака цяла нова... Така е, като не съм влизала от петък привечер...  Grinning

Много нови момичета - добре дошли!   bouquet

Перличка, мерси за офертата!  Grinning А за подписа - повече от половината път е извървян. Благодарение на вас, с лекота. Когато достигна целта си, смятам втората част от него да е в минало време.  Grinning И още нещо - мерси за руската версия на Belle, че с езика на Дюкан само картинки гледам...  Grinning
Спасдиди, не съм. Гимназия с химия и биология. Три месеца преди кандидатстудентските за медицина направих завъртане на 180 градуса и се залюбих с географията. За мое нещастие ме приеха в математическа специалност в икономическия и ми скъсаха ушите от математики, дето така и не ми влязоха в главата.  Laughing Но ти не се отказвай от боба. На прав път си. Мечтата ми беше филология или психология. Икономическата специалност е придобита, а другото ми е по рождение.  Wink (Умря ми циганката.  Joy )
А за кутията с бисквитите - като свалиш килограмите, тя сама ще те остави.  Wink
Сънче, обади му се и се вижте, де. На приятеля от ученическите години.  Hug
Гуди  newsm10
Кукумявчице, моят мъж ме агитира от един месец да отворя магазин с дюкански продукти и готови храни - и без това постоянно готвя нещо режимно, поне пари да съм изкарвала.  Joy Но идеята не е лоша - това е свободна пазарна ниша.
Мадикен, мерси за калкулатора! Май само аз съм си сложила по-висока цел, отколкото показа той.   Simple Smile
Верита, как се развиват нещата при теб?
Мама Веси, разликата в лицето ти е очеизвадна. Приличаш на закачливо момиченце.

Пилито, Мамс, Цвети, Боби, Дивана, Зелено човече, Катя73, Мими Георгиева, К_Савова, Фенси, Вещи, Фолиии и Кри  Hug Hug Hug Hug Hug

Сега започвам новата тема. Дано успея да я дочета с днешна дата.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 158 нови отговора.   Мдааа...

# 518
Дърти били,а все за мъжемислят Naughty
 Joy Joy,Деатке,няма ги!Пробвах си програмата за качване newsm78 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy,ама все пак благодаря Hug Hug Peace

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 16:50 от perlata

# 519
  • Бургас
Няма как мацки, днес явно ще е ден без ядене. Преди малко изядох 100 грама кисело мляко ... е, пак виках боата. Въпрки вомитусхила. Благодаря за подкрепата и отговорите на странноформулираните ми питания.

Против повръщане е Деган-ампула.Много е гадно и горчи,за това се пие бавно през 1-2 мин по няколко капки.Много е ефикасен!
Дано бързо да оздравееш!  newsm51

# 520
  • София
Момичета, минавам набързо да ви с еобадя и да се запиша в тази темичка. Не съм ви чела уикенда, ще се опитам да наваксам. Доколко разбирам е имало писания за режима в 24 часа, може ли повече инфо къде да го видя. Аз успях да зарибя още една приятелка по режима  Mr. Green

Доколкото разбрах Вещи ще отдели списъка с кърмачките, това е добра идея. Бях писала веднъж за това. Пиша на ЛС на Вещи.

Хубава седница на всички  bouquet

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 23:49 от catty m

# 521
  • София
Момичета, моля ви кажете ми паролата за снимките Преди и Сега, че сега зарибявам!

# 522
Привети, депресирана дружина! Heart Eyes
Много сте ми жизнерадостни нещо?!?! Я, да се стегнете и да си изпаднете в апатия, бързо! Никакви отклонения от стила "Дюкан"! Wink
Моят нет е решил да ми пробва нервната система и ми зарежда една страница по 5 минути, ама аз нали съм си така и така нервозна лелка и си го чакам...
А и как да не го чакам, като имам да се хваля...След цикъла 5П/5 МЦ - 1 кг е забЕгнал нанякъде...Надявам се и утре да не се вясва и ще коригирам ленти, топки, бухалки и др. уреди!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЩАСТЛИВКИ И ЩАСТЛИВЦИ!
ДОБРЕ ДОШЛИ на солидната група кандидатки- безхабернички! Ще успеете...само да слушате по-, по-, най- вещите в занаята! Hug
Мишле, честито ти рангово повишение!   bouquet
п.с. Няма да му се дам на нет-а...20 отговора, докато на мен ми зареди "Публикувай"!!! и още 20...

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 16:50 от marini

# 523
Ей хора не свалям!!! #Cussing outза мен тия 3кг нищо на са.колко време мога да изкарам на ударния режим?вече ми е 7.и после като започна смесен с какво се подправят салатите?нали парафинът е вреден?!според вас как да редувам режимите?

# 524
  • Варна
Дами, видях, че съм цитирана в предходните страници. Благодаря за вниманието!
Моите уважения!
Изпълнена съм с благоговение пред всяка тлъста дама, дръзнала да сваля килограми. Труден процес е, изисква време и търпение.
По същество:
Настоящия режим не мога да практикувам. Всеки организъм е различен. Особено, когато преди си бил на ВМ НВХ. Даже няма място за сравнение. Компетентни органи - диетолог, специалист кардиолог и доктор вътрешни болести, 2-ма фитнес инструктори и 4 познати на този режим, споделиха мнения и впечатления, които ме наведоха на решението, че определено имам нужда от друг вид хранене.
Не виждам какво толкова съм ви притеснила и озлобила, малко ми стана неприятно.
Всеки си диетува така, както е намерил за добре. Аз си имам тема и си пиша там истините за мене си. За вас не знам и не желая да зная, то си е ваша работа.
Ако някой има нещо да ми казва, кутията за ЛС ще си изпразня, но не гарантирам отговор за всеки нервен жест, аз още имам чувството за чест.
Чао и приятно диетуване!

Общи условия

Активация на акаунт