Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети споделят участниците във форума за отслабване?
Какви са някои често срещани предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусионния форум?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети споделят участниците във форума за отслабване?
-
Какви са някои често срещани предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусионния форум?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда теми, свързани с режими за отслабване, споделяне на лични резултати, проблеми и успехи, както и въпроси относно храненето, рецептите и подкрепата в процеса на отслабване. Той също така обсъжда различни аспекти на диетата на Дюкан, включително резултати от загуба на тегло, подкрепа и взаимно взаимодействие между участниците. В допълнение към това форумът предоставя платформа за обмен на съвети и опит относно режима на хранене.
-
Какви са минималните изисквания за прием на чисти протеини според Дюкан?
-
Какви са препоръчителните стъпки за преход от ударна фаза към режим на почивка?
иначе и Мишко хапе
само не разбрах защо - изглежда сякаш от радост се хвърля и впива зъбки като (

идеята ти за важните неща н Полезна информация много ми хареса
. Ако е така, просто няма как да дойда сама, мъж ми с двамката не може да се справи сам 2 дена. Иначе мястото много ми харесва, и преди съм гледала този сайт, в първият момент цените ми се сториха малко високи, но видях, че за групи над 40 човека нощувката е 23 лв.
Кога ги изписвате тия страници бре моми Дюкански?
, не мърда пустия му кантар, започвам да се ядосвам, на това ядене и пиене на вода, стомаха ми сигурно се побърква, не може да смогва горкия. Явно тези 4-5кг. ще ми сами голяма мъка.
, много ме развесели, с това закачливо момиченце,
нали вече съм в христовата възраст. В тая връзка, моя мъж, който не спира базика с това мое отслабване, но в същото време си знае, че това ме стимулира, ми заяви, да съм си слабеела, но да не стигал до там да вади пушката по ухажори, това не влизало в слабеенето. 
С какво да ги заместия пусти трици? 
Е това се казва Дюканска бързина-не успях да вляза по-рано от 24 часа /от вчера по това време/ и вече 10 страници.
Благодаря за поздравленията за новия -1 кг.
Да знаете мъжо вече ще ме изгони от къщи. Все седя на компа като се прибера от работа да ви чета и между другото си върша домакинската работа/вместо да е обратното
/ и той вече взе да издивява
Да ама не, аз се защитавам със зъби и нокти/прибирам ги само като ми посвърши заплата и се налага той да ми купува продуктите
/. Казвам му - как си мислиш да се откажа от диета дето само се яде и се слабее?
Аз съм на прекрасното хранене вече втори ден. Не мога да се замозалъгвам че ми стърже коремчето от време на време, но аз обичам да се чувствам красива затвоа продължавам смело напред. За времето през което хапвам само позволените неща съм свалила едно Килце даже да не кажа че отива към 1,5. Това разбира се бе6е сутринта утре може би ще е повече. осъзнавам че в началото се сваля по бързо но не можете да отречете че това пък е най добрия стимул. Пожелавам на всички една усмихната и приятна вечер, за което не се и съмнявам. Аз продължавам усилено напред стимулирана от вашите мнения и ще се включа отново утре с нови резултати.