РОДИХ АНГЕЛЧЕ

• 9 264
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
ratbag , с цялата си душа ти желая в най-скоро време опитите ви да се увенчаят с успех. Кураж, милинка! Преживяла си достатъчно, време е за заслужено щастие. Praynig

# 46
Пожелавам успех на всички, които правят нови опити!!! Бъдете силни и не се предавайте! Прегръщам ви! Hug Hug Hug
Аз вярвам, че моето бебче  е на по-добро място и вижда, че ние страдаме за нея! Надявам се следващия път да родя здраво дете и знам, че кака му ще го пази от небето и много ще го обича, както аз обичам нея!! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 47
Господи, момичета, съжалявам за загубата Ви. И аз я преживях скоро. Вече минаха 38 дни откакто се роди мъртвото ми момиченче. Изтърваха я докторите с 1 ден. Сега щеше да е жива и да си я гушкам. Горкичката ми тя. Беше ми първото бебенче. Така се радвахме със съпруга ми. Не спирам да плача за вашата и моята мъка. Все се надявам, че нашите малки ангелчета са горе на небето и са по-добре там, но много ми е мъчно. Но трябва да свикнем с болката, защото тя няма да намалее никога. Много кураж и сили ще ни трябват.
 Прегръщам ви всички.

# 48
# 49
ЗДР Мили мами,

искам да Ви зарадвам поне малко. Понеже немога да си позволя адвокат пуснах жалбата с/у лекаря  ми до 10 държавни институции, и слава богу са се захванали да го накажат с максималните наказания към момента, защото е яко виновен:

Към момента тече проверка от МЗ, от която разбрах, че цитираният от мен д-р Иван Димитров от и АГ-Медицински център ,,Свети Димитър”, са допуснали освен грубата лекарска грешка в проследяване на бремеността ми завършила фатално, а и са злоупотребили с моите лични данни, като са ги предоставили без мое знание и съгласие на друг д-р Димитър Г.Георгиев и друг мед.център "Детско здраве" имащ договор с НЗОК.

Съответно вторите многократно са подправяли подписа ми за пред НЗОК, удостоверявайки, че са ми извършвали прегледи и изследвания проследяващи бремеността ми, а и след това !?!

Много скоро ще имам окончателният отговор за санкциите от МЗ, и вднага ще ви информирам.

Затова не стойте безучастни, по-добре късно, отколкото никога !!!

Общи условия

Активация на акаунт