ЯНУАРЧЕ любимо съм на тати , мама ще ме прави кака или бати!

• 13 501
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Дес, на подписа ти линкчето вече трети ден ме смила от смях!  hahaha Откак го гледахме с мъжа ми по ТВ, го гледам през час-два и просто не спирам да се хиля.  Laughing
И аз пробвах да дам на Стефан да суче, защото ме гледаше любопитно по-рано като кърмех Максим, обаче той въобще не посмя. Цедената кърма му е гадна на вкус. Вече въобще не прави опити. Като ме види да кърмя само казва Маци папа мляко и толкоз.
Вили, много се радвам на добрите новини за Лиленцето, дай Боже наистина всичко да е 100% успешно и това дете и семейството забравят ада, през който преминаха!  Praynig
Аз изпращам мъжа ми за Варна на оглед за бу-та, стискайте палци да се омобилим, че идва пролет, само време за пътешествия и разходки!  Praynig
Хайде, след малко ще си извадя текста на "Кен Лий" и ще го пратя на мейла на Марая Кери. Joy

# 181
  • Варна
Аз изпращам мъжа ми за Варна на оглед за бу-та, стискайте палци да се омобилим, че идва пролет, само време за пътешествия и разходки!  Praynig

А ти кога насам, а? Hug

# 182
Спомням си, че С|ветлин като беше по-малък, много обичаше да се вози в автобус. Специално избирах такъв с по-дълъг маршрут до нас, че да се порадва детето... hahaha

Петенце, засега си добре, ами като поиска кораб, самолет или подводница? Wink Joy

Не ми се мисли за тогава Joy

Анту, стискам палци "да се омобилите"  hahaha

# 183
Да Анту и аз стискам палцида си купите кола,даже не 1 ,ами 2.
Просто автокъщите са пълни с хубави/на външен вид де/ коли.Всеки ден минаваме оттам и само коли разтоварват.
Мале,ако знаете цялата секция на леляй е изписана с моливи,беше бяла,а сега шарена.

# 184
Ние сме още със 16 зъба.
иха 2 да ме прочетът.Рetenceto  ама как са 20 като баткото е с 24 зъба когали са излезнали другите 4 не съм усетила??? newsm78

# 185

А ти кога насам, а? Hug
Скоро, скоро!  Mr. Green Викат ме даже другата седмица да поркам с колеги на мъжа ми, а той да гледа децата в Бургас, но с това кърмене няма да стане. Confused
Той мъжа ми нали разбира от заповеди, явно много буквално е приел моето "И без кола да не ми се връщаш!" и в действителност е харесал една.  Joy Утре ако и свако ми я одобри, направо ще я капарират. Брех, не мога да повярвам - от колко месеца се каним... Хем се радвам, хем ме е страх. Thinking
Аз чакам Стефанаки да благоволи да си легне, че да вляза да се изкъпя. Не че и сега не мога, но той виси при мен в банята и бърка из шкафовете и ме е страх да не ми разпилее козметиките или още по-лошо - някой препарат за миене. А ако го заключа отвън не знам каква друга беля може да направи, а и ще ореве квартала.
Хайде лека и спокойна нощ на всички! Приготвихте ли мартениците?  Grinning

# 186
Анту,мартеничките ги приготвих още вчера.Бети заспа докато и пеех за Баба Марта и казва"ика мене чена маничка".Този израз звучи малко като песента на Марая Кери изпята в MUSIC IDOL.Утре да се похвалиш с нова колица.

Вили,много се радвам,че Лилето е добре.

Онзи ден свекито качила Бети за пръв път на рейса,но с големи мъки,запънала се и не ще да се качва,а като минава рейса все му маха и се радва.

Орхидейке,мисля,че 16 са млечните и 8постоянни кътника(и мъдреците)

# 187
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени, весели, засмени!

# 188
А моето дете е будно от 5:45  #Crazy Натисках я до 7 да ляга да спи, а тя ми вика "Мамо, ставаме раноооо, отиваме градинкатаааа"  Mr. Green Абе викам "Градинката днес почива, децата и лелите спят, лягай!" обаче не и не! И накрая в 7 вече ме бяха хванали всички луди и станах да й правя звездички - поне да яде като няма да спи   Joy

# 189
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИДНЕС НЕ СЕ ВРЪЗВАТ МАРТЕНИЦИ УТРЕ ЧАК ЗАРАДИ ЗАДУШНИЦА

# 190
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА МАЛКИТЕ НИ ЗВЕЗДИЧКИ! ДА СА ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ!  Hug   bouquet
Вили и мойте са много ранобудни, честно, искам да ида за 2 дни на хотел и да СПЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!  smile3514

# 191
  • Варна
Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени
бели и червени.

Първом на гората-
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
Косер хубавец.

После на градините-
да цъфтят гиргините
и латинки алени,
и божури шарени.
Ябълки да зреят,
круши да жълтеят.

А пък на дечицата (техните майки, татковци и близки)
върза на ръчицата
мартеници чудни
със ресни червени,
да са ранобудни,
да растат засмени

# 192
  • там където ме зове сърцето!!!

# 193
Орхидейка, аз що мартеници навързах днес ...  Rolling Eyes

# 194
Честита Баба Марта мами и дечица сладки!Бъдете бели и червени,весели,засмени! Hug

Вили,аз разбрах че до обяд днес не се връзват мартенички,особено на дечица.Но пък след като не си знаела ти е простено Laughing А Али май доста свикна с яслата,а?Душица Hug
Ани,хайде да се похвалиш скоро с хубава колица.Ако си спомням добре мъжа ти скоро изкара курс,а ти имаш ли книжка newsm78 Ако не,да изкараш Wink

А пък да ви кажа Вяра от известно време е станала много лошичка.Налага се,пищи за щяло и нещяло,недава нищо на децата от нейните играчки.Съшо така повтаря всичко чуто около нея и го използва не на място.Вчера едно едногодишно съседче,още непроходило седи в количката и я гледа как рови в пясъка,тя се обръща и изръсва "какво ме гледаш маймуно" Shocked #Crazy ooooh! Днес каза на жената на братовчед ми "ти си магаре" Embarassed Blush,а иначе с нея са голяма партия Sick Ужас ви казвам.Гони леля си като дойде в къщи,да си отивала.Снощи ритна кошницата и Хриска се похлупи по очи,слава богу малкия дявол беше,нямаше последици само се разсъни горкото и едва го приспах пак.Незнам откъде идва това,сякаш някаква агресия виждам в нея.Уверявам ви че никога не е бита,само тон и се повишава когато стане нетърпима,НИКОГА не съм и казала някаква обидна дума (това е нещо което ненавиждам),въобще за нищо не е насилвана.Обяснявам си го с някакъв период Thinking,дано скоро приключи........ Praynig

Общи условия

Активация на акаунт