Дес, на подписа ти линкчето вече трети ден ме смила от смях!
Откак го гледахме с мъжа ми по ТВ, го гледам през час-два и просто не спирам да се хиля. И аз пробвах да дам на Стефан да суче, защото ме гледаше любопитно по-рано като кърмех Максим, обаче той въобще не посмя. Цедената кърма му е гадна на вкус. Вече въобще не прави опити. Като ме види да кърмя само казва Маци папа мляко и толкоз.
Вили, много се радвам на добрите новини за Лиленцето, дай Боже наистина всичко да е 100% успешно и това дете и семейството забравят ада, през който преминаха!

Аз изпращам мъжа ми за Варна на оглед за бу-та, стискайте палци да се омобилим, че идва пролет, само време за пътешествия и разходки!

Хайде, след малко ще си извадя текста на "Кен Лий" и ще го пратя на мейла на Марая Кери.

Натисках я до 7 да ляга да спи, а тя ми вика "Мамо, ставаме раноооо, отиваме градинкатаааа" 

Днес каза на жената на братовчед ми "ти си магаре"
,а иначе с нея са голяма партия
Ужас ви казвам.Гони леля си като дойде в къщи,да си отивала.Снощи ритна кошницата и Хриска се похлупи по очи,слава богу малкия дявол беше,нямаше последици само се разсъни горкото и едва го приспах пак.Незнам откъде идва това,сякаш някаква агресия виждам в нея.Уверявам ви че никога не е бита,само тон и се повишава когато стане нетърпима,НИКОГА не съм и казала някаква обидна дума (това е нещо което ненавиждам),въобще за нищо не е насилвана.Обяснявам си го с някакъв период