ЯНУАРЧЕ любимо съм на тати , мама ще ме прави кака или бати!

• 13 500
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета  bouquet

Честита баба Марта, да сте здрави и вие и дечицата и мъжете ви и усмивките да не слизат от лицата ви Hug

Първо да благодаря за отговорите за зелената енергия ,мисля да купя и нея и коластрата и да я включвам в действие, на Сандански вместо да се оправи синковеца, стана още по-зле - сополите зелени, кашлица и т.н., но и там всички деца бяха така, според каките от детския клуб в хотела на всички първите 10 дни климата и минералната вода действала прочистващо и после се оправяли, но ние бяхме само за 7 дни, така че не видяхме този ефект. За отбелязване е, че още на следващия ден като се прибрахме в София хремата намаля и се обезцвети пак Laughing

Хотела в Сандански е много добър за деца, казва се парк хотел Пирин, има сайт. Пиша ви по този повод, защото аз от доста време търся подходящо място за дребосите, а това наистина е чудесно. Има детски клуб с каки - аниматорки, вътрешни и външни басейни с минерална вода, вътрешния детски е супер, точно миши размер Laughing Моите се разхождаха прави в него и им беше до гърдичките. Отвън има един детски кът също, с пазалка, люлка и катерушки, отдолу настилката е пясък, т.е. всичкото това е голям пясъчник. Освен това кафенето отвън е в затворено каре и хем си навън, хем детето не може да цопне в байсен, защото те са от другата страна зад остъкленията, въобще няма къде да отиде детето освен по околните маси, а и е пълно с други деца, така че околните проявяват разбиране като им изчезват сладките от масите Joy Ако решите да ходите обаче си вземете кофички и лопатки за пясъка, защото няма. Обслужването и храната в ресторанта не са много на ниво, но е поносимо, стаите не се заключват отвътре, така че дете да не може да излиза, което е другия минус и мишките сновяха наоколо ако не ги видя , че излизат. Бавачката няколко пъти притичва по гащи в коридора да гони някое мишле Joy Също така открих детската кухня в сандански и си записах децата за една седмица без никакъв проблем. Почерпих жената от която се купуват купони и готово. Купони се купуват ден за ден ако искаш или пък за целия период, но има всеки ден човек, а не като в София 1 път месечно. Купоните са по 1 лв като тук, а количеството е повече от софийското. Даже ми направиха забележка, че съм отишла с малките бурканчета, защото съм ощетявала децата и им било трудно да ми сипват Peace Така че моите на обяд си ядяха с нас в ресторанта, а вечер след къпане си вечеряха в стаята храната от кухнята Peace Готват много добре Peace

Дес, моите са същите като Вяра, по цял ден викат маш /марш/ на всички, ръсят епитети, бият се, скубят се, хапят се зверски, Ники един ден ухапа Ели по бузата, ама така хубаво, че му останаха зъбите 3 дни. Rolling Eyes Обаче за "какво ме гледаш маймуно" ме уби hahaha

# 196
  • там където ме зове сърцето!!!
искам да ида за 2 дни на хотел и даСПЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!  smile3514
Мечтиииииииииииииииииииииииии Laughing
Ще чакаме да се похвалиш с нова кола! Hug

Вчера едно едногодишно съседче,още непроходило седи в количката и я гледа как рови в пясъка,тя се обръща и изръсва "какво ме гледаш маймуно" Shocked #Crazy ooooh! Днес каза на жената на братовчед ми "ти си магаре" Embarassed
Joy Joy JoyОх, ще ме умори твоята приказливка , Joy и що да не е на място -не ще да я гледат Joy За сърденето и тръшкането и у дома (и на улицата даже ) е същото !

mishlentze,дано да има ефект от Сандански ! PraynigАз също давам Коластра на Калоян и много съм доволна , той при всяко боледуване прави бронхиолити и стигаме до Урбазон , та да чукам на дърво.... Дай малко снимки да погледаме ! Hug

Я да се оплача -в петък ходих да купувам подарък за едно дете с Калоян , и  магазина  пълен с детски стоки и играчки и докато разглеждам дрешките които "любезната продавачка" ми извади , шефа  реши да влезе зад щанда  (държах го  ръчичката) , но понеже не бях готова за атаката той се отскубна и влезе! Продавачката ми вика -аз ще го измъкна !Отива хваща го за ръката и хоп шамарче по дупето (леко , но...), много се ядосах -викам и "аз не го удрям , а на вас кой ви дава право -(тя направо зяпна и не знаеше какво да каже) ,да му се скарате -да , но това си е нахалство" -взех си детето и излязох (като и оставих камарата с дрешките   Mr. Green)

# 197
Здравейте!

Мишленце, радвам се, че ви е харесало в Сандански  Peace

Деска, много лошичка е станала Вярка бе, чак да бута сестра си  Naughty

VIVKA, тази пък как ще ти пляска детето бе  #2gunfire

Аз да ви се похваля от диетата - -2 кг за сега и 1 дупка на колана  newsm44 Продължавам пък да видим  Mr. Green

Весел ден на всички  Hug

# 198
Виличка, на каква диетка си, че и аз съм качела 2 килца на почивката Laughing

Вивка, много добре си напарвила, че си й оставила на продавачката купчинката с дрехите, пу какви нагли хора има #2gunfire

За снимките съм малко несериозна и не обащевам, че после ще ме е срам Embarassed Фотошопа нещо не ми работи добре, а са доста големи и няма как да ги смаля без него или поне аз не знам как Blush

# 199
Забравих още нещо да ви пиша, преди да заминем моите щяха  да паднат от прозореца, отворили го сами, вдигнали щората, комарника и се състезавали кой пръв да се качи на перваза, Ники вече бил на колене на перваза, а Ели се бутала отзад да не изпусне нещо, бавачката е влязла точно в този момент, слава Богу, та са живи и здрави децата, но да си знаете, че вече на всичко са способни Rolling Eyes Вчера сложихме райбери и ключалки на всички прозорци и балконски врати, които биха могли евентуално да отворят сами. Съветвам ви да направите същото, защото ето само за 2 минути какви бели могат да станат.

# 200
Ей, малки и големи маймунки здравейте Heart Eyes
Да се отчета с щъркелови новини Wink Бебко се появи на 16 февруари, подрани с три седмици и се оказахме с пишле Laughing,сега си имам два разбойника вкъщи Stop Имах най-лекото раждане,отидох в болницата с 8 см разкритие,като до последно се чудех от раждането ли ме реже корема или от лютите чушки,които ядох предната вечер Embarassed Mr. Green,а се бях нагласила за секцио за 27-ми, но този път за разлика от миналия Господ беше с мен Naughty
Имахме няколко ревниви изблика на батко Йони,малкото човече отнесе два шамара от него,нанесени с бясна скорост,та вече очите са ни на 10 Crazy Бебко го кръстих на тати- Ясен,че и той му е отрязал главата Laughing, прилича много на Йони като бебе и той е русичък и със светли очи май ще е и той,та така Laughing
Айде цункита от нашето пораснало семейство,че свободно време НЪЦКИ Shocked
тези дни ще гледам да ви изчета,че не съм влизала от доста време ooooh!

# 201
ЧЕСТИТО ТИ БЕБЧЕ  ТАНИ ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 13:10 от DIVA_ORHIDEQ

# 202
tanitaia, честито второ слънчице ! Да ви е здраво, палаво и щастливо и много да ви радва!  bouquet

# 203
Мишленце, на Пиер Дюкан съм  Peace А за прозореца -  #Crazy #Crazy #Crazy

# 204
Честито бебче Танитая!Щастливи и усмихнат бъдете всички заедно!

Малее мишленце,ама много се изплаших с тоя прозорец,добре че всичко е ОК Praynig
А това,че вече са способи на всичко,че и нещо отгоре е повече от вярно.В къщи за Вяра няма никакви прегради вече - на всичко се е покатерила,каквото и се иска си е взела независимо от начина по който ще го постигне,очите на 100 трябва Close

# 205
tanitaia, честито!Да  ви е кротичък и здрав малкия Ясен  bouquet
mishlentze, тръпки ме побиха.Слава Богу, че бавачката е влязла на време в стаята Praynig
VIVKA, що за човек е тази жена Shocked
Nellina, честито отбиване  bouquet!Разкажи как се отби Йони.Аз тайничко се надявам Поли да намали цоканията като тръгне на ясли, да останем само с нощните кърмения и постепенно да се отбие.Това са моите планове WinkКато сме навън, изобщо не се сеща за любимките си, но в къщи се обслужва сама Joy
DIVA_ORHIDEQ, с 20 зъба е Паолина засега.
Дес, liliq, sea woman, много ви благодаря за честитките!

# 206
  • Варна
Ооооооооооооооо, че хубави новини!!!!!

ЗДРАВО И УСМИХНАТО МОМЧЕНЦЕ, tanitaia!!! Бъдете много щастливи цялото семейство

# 207
Tanitaia, ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО И МНОГО ДА ВИ СЛУшАТ С БАТКОТО!!!   bouquet   bouquet   bouquet
МишленцеShocked, опасни са децата наистина, аз нямам никакви мебели до прозорците точно с тази цел, макар че масата в кухнята е близо. Но пък нашите прозорци и аз трудно ги отварям, камо ли дребния. Но че стават все по-опасни - стават. Добре, че сте се разминали с... даже не мога да го напиша.... Confused
Вили, браво, супер си!  bowuu   bouquet
Деси, абе имам книжка, ама последно като шофирах, бях бременна със Стефан още  Rolling Eyes, та сега ще почвам отначало, кажи-речи.
Ние сме без кола още.  Tired огато свако ми подкарал харесаната от мъжа ми, чули някакъв странен шум в двигателя и се отказали. Другите, които гледали, все имали сериозни дефекти, така че се връщаме в изходна позиция.  Tired
По случай вчерашният празник исках да ви поздравя с нещо, извинете ме за закъснението! Blush
Снощи бяхме на парти в една кръчма, прибрахме се към 02:00 часа, май попрекалих с шардонето  Embarassed, в смисъл - изпих почти 4 чашки Flutter, не забелязах обаче да има отражение върху Мацо. Потанцувах, даже хоро играх, бяхме около 30 души и добре се забавлявахме, макар че поводът не беше весел. Sad Определено имах нужда от това, а другата седмица ме викат във Варна, чудя се дали да не ида... newsm78
Хайде, че имам гости от Силистра, до скоро.  Hug

# 208
  • Варна
... а другата седмица ме викат във Варна, чудя се дали да не ида... newsm78

Чудиш се, така ли???? #Cussing out Hug

# 209
Ама, мацко, хич и не се чудя, обаче Максим ми е проблемът... newsm78  Laughing Ще го измисля, обещавам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт