Честита баба Марта, да сте здрави и вие и дечицата и мъжете ви и усмивките да не слизат от лицата ви

Първо да благодаря за отговорите за зелената енергия ,мисля да купя и нея и коластрата и да я включвам в действие, на Сандански вместо да се оправи синковеца, стана още по-зле - сополите зелени, кашлица и т.н., но и там всички деца бяха така, според каките от детския клуб в хотела на всички първите 10 дни климата и минералната вода действала прочистващо и после се оправяли, но ние бяхме само за 7 дни, така че не видяхме този ефект. За отбелязване е, че още на следващия ден като се прибрахме в София хремата намаля и се обезцвети пак
Хотела в Сандански е много добър за деца, казва се парк хотел Пирин, има сайт. Пиша ви по този повод, защото аз от доста време търся подходящо място за дребосите, а това наистина е чудесно. Има детски клуб с каки - аниматорки, вътрешни и външни басейни с минерална вода, вътрешния детски е супер, точно миши размер
Ако решите да ходите обаче си вземете кофички и лопатки за пясъка, защото няма. Обслужването и храната в ресторанта не са много на ниво, но е поносимо, стаите не се заключват отвътре, така че дете да не може да излиза, което е другия минус и мишките сновяха наоколо ако не ги видя , че излизат. Бавачката няколко пъти притичва по гащи в коридора да гони някое мишле
Също така открих детската кухня в сандански и си записах децата за една седмица без никакъв проблем. Почерпих жената от която се купуват купони и готово. Купони се купуват ден за ден ако искаш или пък за целия период, но има всеки ден човек, а не като в София 1 път месечно. Купоните са по 1 лв като тук, а количеството е повече от софийското. Даже ми направиха забележка, че съм отишла с малките бурканчета, защото съм ощетявала децата и им било трудно да ми сипват
Така че моите на обяд си ядяха с нас в ресторанта, а вечер след къпане си вечеряха в стаята храната от кухнята
Готват много добре 
Дес, моите са същите като Вяра, по цял ден викат маш /марш/ на всички, ръсят епитети, бият се, скубят се, хапят се зверски, Ники един ден ухапа Ели по бузата, ама така хубаво, че му останаха зъбите 3 дни.

Днес каза на жената на братовчед ми "ти си магаре"
Аз също давам Коластра на Калоян и много съм доволна , той при всяко боледуване прави бронхиолити и стигаме до Урбазон , та да чукам на дърво.... Дай малко снимки да погледаме !

Продължавам пък да видим

Бебко се появи на 16 февруари, подрани с три седмици и се оказахме с пишле
Имах най-лекото раждане,отидох в болницата с 8 см разкритие,като до последно се чудех от раждането ли ме реже корема или от лютите чушки,които ядох предната вечер
Бебко го кръстих на тати- Ясен,че и той му е отрязал главата
огато свако ми подкарал харесаната от мъжа ми, чули някакъв странен шум в двигателя и се отказали. Другите, които гледали, все имали сериозни дефекти, така че се връщаме в изходна позиция.
, не забелязах обаче да има отражение върху Мацо. Потанцувах, даже хоро играх, бяхме около 30 души и добре се забавлявахме, макар че поводът не беше весел.
Определено имах нужда от това, а другата седмица ме викат във Варна, чудя се дали да не ида...