ЯНУАРЧЕ любимо съм на тати , мама ще ме прави кака или бати!

• 13 458
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря на всички , които ни пожелаха бързо оздравяване  Heart EyesДнес вече почти няма хрема , а и апетита й се възвърна  Peace
Дес Heart Eyes- ние вече сме без памперс денем , но навън слагам , защото е много студено и ако каже че й се пишка не ми се ще да я разголвам на студа ...От разходка винаги се връщаме със сух памперс Ама вкъщи понякога се е случвало и да се напишка , но като й примокри спира и търси гърнето  Laughing Но това - много рядко , когато се е улисала в нещо .. инъче си казва и аз й давам гърнето ( понякога и сама си смъква гащите и сяда на гърнето) През деня като спи е без памперс , и досега не се е случвало да подмокри леглото . Но в нощния памперс понякога има пишкано Преди сън винаги се напива с вода Как ще я отуча от този навик - незнам... опитвах да й отвлека с друго вниманието , но тя само повтиря "ода , ода" (вода) и сочи чашата... докато не се налочи , не заспива  Laughing
Пепито Heart Eyes - и ние си имами петно по рождение - на челото  Grinning Но незнам дали е същия вид петно , защото се вижда само като се сърди и плаче , или като се напъва нещо ..Когато беше малко бебе се вишдаше постоянно , а после избледня и сега се вижда само при напрягане
Ето на тази снимка мисля че най-добре си личи петното -

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 01:26 от Мимито & Светла

# 46
  • Madrid
Да взема аз контрацептиви да пия, докато изпишем темичката... Joy Flutter Laughing

Joy Joy JoyМорска,искрено ме развесели в 2 през нощта!
Вивка,хм,искам,ама само това,хич не ми се занимава наново с безкраен рев,кърмене,недоспиване и нерви.Това го знае всяка майка на едно по-нервно,неспокойно и емоционално дете.Може би ми трябва време...Важното е,че желание имам. Heart EyesА за яслите-може би става въпрос за държавните.Знам,че много се чака,а и зависи дохода на семейството.Мъжа ми има фирма,та според този факт би следвало да сме много напред Whistling,спрямо многото емигранти без работа.Но съществува следното:ако и двамата родители са безработни,могат да гледат детето си.Ако и двамата работят,ще имат възможност да платят частната ясла,най-голам шанс са семействата,при които само един от родителите работи.Това са техните гледни точки,от които изхождат,крайни са,но са вариант за справяне с големия наплив.Затова предполагам си чула такова мнение.Ние ще запишем Сами на частна ясла,само за два месеца,а от септември ще пробвам за държавна,но то е вече училище,да,тук тръгват на такова от три годишни. Grinning
Пепито,Сами има на дясното бедро,но нямам снимка за показване.Мисля,че петното на снимката на Мимито е различно,имам приятелка,чието дете има подобно,но на Самиул е като на Ади определено. Peace
Мимито и Светла,добри новини от вос,чудесно.Щом детето има апетит,на добре вървят нещата. Grinning

# 47
Добро утро!

Кафенце ?

Радвам се, че така се забавлявате със заглавийцето - VIVKA има заслугата!  Mr. Green

ilindi4ka, и аз съм така - по принцим искам второ дете, но не сега, а някъде в бъдещето  Joy

Мимито & Светла, радвам се, че Мимито  е по-добре! Peace

Телма, много мъчно ми стана как се изнервяш.Но няма как - това е положението, стискай зъби още малко - после кака ще си играе с бебко, а мама ще си почива и ще им се радва  Hug Hug Hug

Анту, как са твоите бандити?  Laughing

sea woman, пий пий, че още 12 страници имаме да изписваме  Joy

mishlentze, къде ще бъдете в Сандански? Весело изкарване, там е чудничко!  Peace

Клео, Бодливка, Лика, къде се губите?

Аз днес пак съм на интервю, на ново обаче.За онова още не са ми се обаждали  Rolling Eyes Чакам пък ще видим  Crossing Arms

# 48
Ооо, имаме рожденничка!

Честит Рожден Ден, kukuruku1! Пожелавам ти много здраве, късмет и щастливи мигове!

# 49
  • Варна

Добро утро! Ето, кой каквото го обича!

Вили, стискам палци днес всичко да мине ок!!! Hug Praynig

А Вивка като е дала предложението....да не ни изненада, а? Mr. Green

Днес сме на консултация в 11-после ще пиша.

# 50
Добро утро.
Vili4ka успех отново с интервюто.
И аз снощи ходих да проверя за работа в нашия супермаркет.Много ми харесват смените,а и е просто буквално пред входа ни.Няма пари за път,няма пари за храна,като ти свърши смяната и хоп в къщи.
Ще подам молба и ще чакам да ме извикат.

ЧРД на  kukuruku1!

# 51
Вивка,хм,искам,ама само това,хич не ми се занимава наново с безкраен рев,кърмене,недоспиване и нерви.Това го знае всяка майка на едно по-нервно,неспокойно и емоционално дете.Може би ми трябва време...
Това би ми се сторило странно преди една година. Сега обаче те разбирам напълно. Grinning Толкова да са ми различни децата - Стефан беше бебе-мечта просто, такова кротинко, добричко, а малкото е такъв дявол... Rolling Eyes В комплект с батко си, който стана дявол след като навърши 1 год., разбирате за каква лудница говоря.  Mr. Green (Вили, това е отговорът за теб  Laughing).
Иначе са ми много сладки. Снощи Теко "учеше" брат си да ходи. Laughing Застанал с лице към него, хванал го за ръчичките, аз го подкрепям под мишничките и Теко назад, малкото - напред. И двамата се спукаха от смях, аз естествено - също.  Heart Eyes Вече все повече се забавляват заедно, направо нямам търпение Маци да проходи, че да се заиграват и да не ми висят постоянно я по ръцете, я по краката, я по други части на тялото. Mr. Green
Пепи, Вили, успех! Скоро да се похвалите с нови назначения!
И моят мъж е на кантар в работата си - закриват им дивизиона и макар че няма пряка опасност за служещите - щели да ги назначат наново, пак си е някаква неизвестност. Има вероятност пак да се качи на военен кораб, но това означва да има плавания от по 2-3 месеца.  Confused Хем искам, хем не искам. Искам, защото това му е в кръвта и само като види кораб, му светват очичките като на малко дете, пък не искам, защото това означава да стоя сама. Sad Ама каквото дойде, важното е да има работа, че тая ипотеа... Whistling
Хайде, че аз уж работя пак... Rolling Eyes

# 52
Привет в този слънчев и топъл ден!
Днес излязохме на разходка.Видяхме се с приятелчетата, поиграхме си добре...Обаче на път към в къщи виждам 3 циганчета с 2 кучета.Едното беше огромно.Започнаха да ги насъскват срещу нас.Тогава взех Поли на ръце и тръгнах в обратна посока.Голямото куче се отвърза и се засили след мен.И аз, бягайки с детето на ръце се насочих към парка.Там поне имаше хора.За момента това ме успокои ConfusedТайфата пристигна с отвързаните кучета.Казах им да си ги вземат и да се прибират.Още една мама им направи забележка, но уви.Говореха си нещо на майчиния си език и за капак качиха кучетата върху пързалката Crazy

# 53
  • Madrid
Дейзи,това звучи покъртително!!! ShockedПоставяйки се в тази ситуация,не съм сигурна до колко щях да запазя самообладание,може би майчиният инстинкт задейства с пълна сила в тези моменти.
Направо ми се преобърна стомаха като прочетох,дано не се повтаря!!!

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 16:15 от ilindi4ka

# 54
Ауууу,ужас!
Много обичам кучета,домашни,но от тези уличните много ме е страх.*Daisy* , радвам се ще сте се отървали с лека уплаха.

# 55
Ужасни гадини!Крайно време е да изтребят скитащите псета.
Районния ни кмет каза, че предстои приемане на закон за домашните любимци и тогава ще се вземат предвид и скитащите кучета.Това преди време, когато изказах възмущението си от кучетата, бродещи в парка.Съвсем не са безопасни!
С цялата си наглост циганчетата подвикваха след мен:"Лельо, ела бе, няма страшно!"Насъскаха ги, отвързаха ги и после нямало страшно #Crazy
На връщане подтичвах, обръщайки се назад, да се уверя, че не са по петите ни.Поли повтаряше:"Кучето маш!"(марш)Така казва на кучето на лозето.
Слава Богу, размина ни се Praynig.Пазете се всички, че никак не са безобидни някои псета!

# 56
  • Madrid
Анту,така мило и сладко ми изглежда дато разказваш за момченцата си,на мен това ми е стимул,както и бременните мами ме вдъхновават,но това продължава докато ви чета,после като си вляза в моята действителност и взимам решение,че не му е дошло времето. Mr. Green
Дано всичко е наред при съпруга ти!

Честит рожден ден,Кукуруку!  

# 57
  • София
Дейзи,важното е ,че си опазила снахата и себе си. Мисля,че този закон го приеха вече.Подавай жалби за безпризорните кучета на кмета, че май само оправдания си търсят.Тази я знаете, нали ?"На крива ракета -космоса й пречи!"
Вивка,А ти знаеш ли я тая "На чужд гръб и 100 тояги са много" Wink Май ще почна по две метода на контрацепция да съчетавам.
ilindi4ka ,наистина е голяма радост/както и грижа/ да гледаш поне две деца,а и така няма да отиде напразно качествения ти генетичен материал. Grinning
Пепи,благодаря ти- следи в следващите и не се ядосвай-важното е,че опитахме дружно и участвахме,а пустото пони ще го намерим все някъде.Аз в толкова ф-ми звънях,че сигурно мислят,че има голяма търсене и ще внесат. hahaha
Телма,оказа се че 2 от дните ще сме на Боровец- ще разказвам и да не ми пишете отсъствия тук.На Камен му предадох мн.целувки и вчера не е вдигал температура.

# 58
Дейзи,важното е ,че си опазила снахата и себе си. Мисля,че този закон го приеха вече.
ilindi4ka, Пепито, Неда, благодаря ви!Имах нужда да споделя Hug
Неда, да, знам, че го приеха, затова писах, че преди време ми беше отговорено така Wink
Хубаво да си изкарате на Боровец!Да се завърнете живи и здрави и да показваш снимки Wink Hug

Честит Рожден Ден на kukuruku1!  bouquet

# 59
  • Madrid
ilindi4ka ,наистина е голяма радост/както и грижа/ да гледаш поне две деца,а и така няма да отиде напразно качествения ти генетичен материал. Grinning
  202uu

Общи условия

Активация на акаунт