ЯНУАРЧЕ любимо съм на тати , мама ще ме прави кака или бати!

• 13 467
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
ilindi4ka ,наистина е голяма радост/както и грижа/ да гледаш поне две деца,а и така няма да отиде напразно качествения ти генетичен материал. Grinning
  202uu

Joy Joy Joy  Joy Joy

# 61
Аууу, Дейзи, изкара ми акъла!  Shocked Хапало ме е куче и изпитвам ужас от всякакви песове - без нзчение домашни или улични. В комплект с циганите, аааа не!  Stop Простете расисткото изказване, не съм расистка, обаче и те не знаят мярка!  Close Даже и да нямаше малко дете, пак е гнусно поведението им!  Crossing Arms
Илиндичка, като порастне още малко Сами ще ти е доста по-лесно, така че смело можете да действате за следващото.  Wink
Деси, и аз пробвам да казвам по някоя и друга английска думичка на Стефко (по съвет на баба ми Grinning) и сега се опитва да повтори след мен "give it to me".  Laughing Много хубаво казва "йес", само дето не знае какво значи. Mr. Green
А днес сутринта останах супер доволна от него. От много време насам го уча щом му благодаря за нещо, той да отвръща с "моля!". Днес се обличам да го водя на яслата и го помолих да ми даде чорапите. Дава ги той, аз му благодаря, той прави 2 крачки, обръща се и казва "Моля!"  Joy
Другото ново е, че вече зарязахме "бебешката" силиконова четка за зъби и сме с "истинска". Е няма такъв кеф! Казва й "новата четка" и след като го измия аз, му я давам и той да се мие сам, да свиква.
А иначе второто стихче на Мечо си облече... е "Кута бата тин гоата".  Joy

# 62
  • Madrid
Имам спешен въпрос!!!
За първи път правя печена тиква,ама май не я правя както трябва-сложих в тавата малко вода,наредих я и поръсих с кафява захар някои от парчетата.Добре,но тя се пече вече половин час,водата извира,а тя си е все така твърда Confused.Ще стане ли печена тиква от това чудо или не,съвети всякакви приемам Praynig

# 63
Абе ще стане.
Бяла ли е или жълта?
Трябва да има вода,и тя трябва да извира ,да !
Ама мойта комшийка,която е спец по тиквите,ги нарежда с кората нагоре.
Даже в събота дойде да си пече тиквата в къщи,щото сме на дърва.
Печката беще по- слабо запалена и тя я пече от 11 до 13.30.
Дали ти помогнах  newsm78

# 64
Ще стане бе, споки! Ако трябва сипи още малко вода  Peace

Момичета, аз пийнах 2 ракийки с мъжа ми - не ми се е случвало от преди да забременея! Ама приказка, глътка и ей ме на с размътена "тиква"  Joy Хайде и вас да почерпя, че да ми правите компания

# 65
  • Madrid
Жълта е тиквата.Наливам вода,явно по-дълго трябва да се пече,аз мислех,че за половин час ще стане. Laughing
Мерси Пепито,обожавам печена тиква!
Виличка,наздраве,аз сега се приготвям да излизаме с приятели,така че малко по-късно ще сме съвсем на една и  съща вълна! Wink

# 66
А,благодаря Vili4ka ,ама аз вече хапнах,даже и десерт ядох.
Чаках,чаках 1 седмица,свекито да направи макарони на фурна,и накрая аз си ги направих.И знаете ли какво,докато преспивахме детето,тя нападнала тавата Laughing
ilindi4ka ти наля ли й още вода?
По принцип аз знам жълтата тиква е по-водна.

# 67
И на мен по' ми харесва, когато е печена с кората нагоре. По-вкусно става. Ако имаш още време - обърни я. Иначе съвети не мога да давам, 'щото никога не съм пекла тиква. Mr. Green
Вили, ех, може да разчита на теб човек, можеееее!  Mr. Green Мерси за почерпката!  Hug

# 68
  • София
ilindi4ka,аз пекох по Коледа,беше цигулка, отрязах капаче и изхвърлих семките. После нарязах каквото имах- дюла,ябълка,сушени плодове от мин.година изостанали,сладко от круши и най-важното 1 кутия локум. С тази смес напълних кухината,затворих с капачето и я забравих в печката. Вода не сложих изобщо,а понеже съм напълнила отгоре пълнеж,то приливало и се карамелизирало. Така от дефекта стана ефект,но изключително трудно се мие. Grinning Но беше невероятно вкусно и бях всеобщо похвалена. Трябва й време доста за печене,а и на по-слабо,за да не прегори. Май "след дъжд качулка" се включвам ,ама поне ще отмъстя,че ме съблазнявате постоянно,а аз съм все на диета и все дебела.
Ани и Пепи не схванах как така с кората нагоре? Нали сока ще изтича и захарта? newsm78

# 69
  • София

Изкушавате ме да споделя как аз правя страхотни "локумчета" от тиква:

Нарязвам тиквата на парченца като локум (е, може и по-дългички, и по-широкички, горе-долу да са в тоя размер). Кората обелена, разбира се. Поръсвам тавата в която ще се пече тиквата с плътен слой захар на дъното(също зависи колко е сладка тиквата). Подреждам плътно парченцата в тавата, заливам ги отгоре с една чаша вода (пак според тиквата). Отгоре поръсвам съвсем леко със захар и мятам във фурната. Не съм засичала колко се пече, но като изври водата спирам фурната и оставям съвсееееем леко да се позапече тиквата, става много вкусно нещо.

# 70

Изкушавате ме да споделя как аз правя страхотни "локумчета" от тиква:

Нарязвам тиквата на парченца като локум (е, може и по-дългички, и по-широкички, горе-долу да са в тоя размер). Кората обелена, разбира се. Поръсвам тавата в която ще се пече тиквата с плътен слой захар на дъното(също зависи колко е сладка тиквата). Подреждам плътно парченцата в тавата, заливам ги отгоре с една чаша вода (пак според тиквата). Отгоре поръсвам съвсем леко със захар и мятам във фурната. Не съм засичала колко се пече, но като изври водата спирам фурната и оставям съвсееееем леко да се позапече тиквата, става много вкусно нещо.
И аз така на кубчета пека тиква . Става много вкусна  newsm10

Чаках,чаках 1 седмица,свекито да направи макарони на фурна,и накрая аз си ги направих.И знаете ли какво,докато преспивахме детето,тя нападнала тавата Laughing
hahaha newsm22

Пепи,благодаря ти- следи в следващите и не се ядосвай-важното е,че опитахме дружно и участвахме,а пустото пони ще го намерим все някъде.Аз в толкова ф-ми звънях,че сигурно мислят,че има голяма търсене и ще внесат. hahaha
Дано , че и ние сме мераклии за това пони ... още за Нова година исках да й го взема за подарък , ама нийде не го намерих  smile3540

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 01:30 от Мимито & Светла

# 71
Добро утро, момичета!

Гледам тук тикви въртите ... Joy Joy Joy Получи ли се накрая?

ilindi4ka, как изкара с приятелите?

Неда, и аз все внимавам да не дебелея, пък все си ям  Joy Ама това е положението - ще сме по-пищни мацки  Mr. Green

Анту, моля моля, пак заповядай!  Joy

Пепито, и дореди ли се накрая до макароните не разбрах  hahaha

ludmilana, Неда, чудни рецепти сте споделили. PeaceНо в къщи освен мен никой друг не е фен на тиквата. Али като бебе колко тиква изяде, а сега не иска да я погледне  Sick

Аз заведох Али на ясла и сега съм у нашите.Тук ще идват някакви майстори да оправят тръбите, а всички са на работа и аз оставам да вися с майсторите  Crazy

Хайде весел ден на всички!  Hug

# 72
Ейййй, забравих да ви споделя чудна новина:

Майката на Лили (нали си спомняте) е бременна в 5-ти месец  newsm44 До миналата седмица не е знаела, тъй като е цветна бременност, а и тя с цялото притеснение покрай Лили изобщо не се е усетила.Но бебко като е започнал да ритка си е направила тест, отишла е на лекар и са й казали - 5-ти месец, здраво момченце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са й живи и здрави и двете зайчета!  Praynig Praynig Praynig

# 73
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!!! Hug

Vili4ka
, страхотна новина Hug!!!Лека бременност и живо и здраво бебе от сърце и желая Praynig!Дано скоро всички проблеми да съм им зад гърба и  Лили да се оправи  Praynig

Вивка,А ти знаеш ли я тая "На чужд гръб и 100 тояги са много" Wink Май ще почна по две метода на контрацепция да съчетавам.
Абе знам я  (често я изпитвам на собствен гръб  Mr. Green), ама човек знае и 2 и 200 smile3534 Пък и генетичния материал е качествен -и хубави и умни  -кво те притеснява  Flutter???Бъзикам се -да не да не се обидиш!

Неда, и аз все внимавам да не дебелея, пък все си ям  Joy Ама това е положението - ще сме по-пищни мацки  Mr. Green
Ти пък де се слагаш при пищните -поне по снимките не си личи нещо по сочно и излишно да имаш! Mr. Green

*Daisy*, нямам думи за вашата случка Sad!!Аз също се страхувам от кучета и ако съм с детето и ги видя ,предпочитам да заобиколя , но да не минавам край тях!!! 

ilindi4ka, как стана печената тиквата???

ludmilana, и моята свеки така прави тиквата -разкошна става (а и тавата си мие тя  Mr. Green!!

Joy Joy Joy Joy  Ми и тя сигурно теб чакала и  сигурно по вкусни ги правиш Hug

Да си кажа -утре ми е първия работен ден и още ми се струва нереално  ooooh!!

# 74
  • там където ме зове сърцето!!!
petenceto, виждам , че четеш ,къде се изгубихте????

Общи условия

Активация на акаунт