ЯНУАРЧЕ любимо съм на тати , мама ще ме прави кака или бати!

• 13 473
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
VIVKA, бързо ме разкри  Mr. Green Ама то вие толкова сте изписали, че едва ви изчетох  Laughing

Добре сме - Коко е на градина, ние с тати на работа  Wink Имам обаче доста работа, че нали миналата седмица бяхме на Сандански и сега се е понатрупало, ама ще наваксам  Peace Ако искате може да разгледате малко снимки : http://istratkova.myphotoalbum.com/albums.php

поздрави на всички   bouquet Heart Eyes

Ще разгледам из снимчици и после пак ще пиша

Само да споделя и мойта рецепта за тиква: обелена и нарязана на малки кубчета се слага в тава, слага се малко грис (2 супени лъжици, може и брашно или галета), малко олио и се залива със смес от едно-две яйца, прясно мляко и захар колкото да покрие тивата и се пече. Става много вкусно

# 76

Ти пък де се слагаш при пищните -поне по снимките не си личи нещо по сочно и излишно да имаш! Mr. Green

Д-то ми е пищно  Joy Ама мъжа ми му е фен  Joy Joy Joy Мале, още от сутринта ако ме хване лигата до довечера незнам  Embarassed Mr. Green

Хайде стискам палци за утре  Peace А какво работиш (ако не е тайна ъф корс)?

# 77
  • там където ме зове сърцето!!!
Д-то ми е пищно  Joy Ама мъжа ми му е фен  Joy Joy Joy Мале, още от сутринта ако ме хване лигата до довечера незнам  Embarassed Mr. Green
Joy Joy Joy Ми така и трябва  hahaha
Днес и на мен ми е почнало то сутринта да се лиготя!! Mr. Green

# 78
Мале, още от сутринта ако ме хване лигата до довечера незнам  Embarassed Mr. Green
Довечера като се приберат вашите да не заварят Вили4ка с майсторите на лаф-моабет и ракийка?  Mr. Green
Вили, прекрасна новина, наистина! Пожелай й от нас лека бременност и здраво и хубаво момченце на края, а на Лили много здраве, за да се радва с пълни сили на братчето си!  Hug А как е мъничката Лили всъщност? Ще има ли операция?
Неде, не знам как точно се прави, защото свекърва ми я прави, обаче стана просто прелест! (аз по принцип не обичам много, но тази омитах парче след парче). Става много по-сочна и по-сладка от другия вариант. Захарта някак се разпределя из цялото парче. Не знам, потърси из нета как става, питай в говарския ако искаш, но за мен това е по-добрият вариант.
Мацки, не яжте китайски чесън, милички!  Naughty Цяла нощ не съм спала от болки, и сега не ми е добре, пия смекта. Хем си знам, че е така, защото всеки път ме боли зверски стомах, ако ям такъв чесън, и снощи пак!  ooooh!
Ох, мъжа ми ей сега ми сервира новината, че си е подал рапорта за фрегатата, стискайте палци да го класират, че дова е по-добрият вариант за него, пък и го иска.  Praynig
Хайде, изчезвам, че Маци реве, гърнето стои пълно до мен  Embarassed, леглото ми не е оправено и имам кореспонденция да следя.  ooooh!

# 79
ЕЕееее , вие пък  Crossing Arms Няма ракийка и лаф - нали трябва да си взимам детето от ялата (не по други причини разбираш ли  Joy)

Лили днес е на скенер, за да кажат как протича химиото и да насрочат операция  Praynig Praynig Praynig

Момичета, ден за черпене е пак - сори! Обаче мъжа ми току що най-после си е взел дипломата и вече официално е инж. !  newsm44

Имайки предвид ранния час, ви черпя с лекинко ликьорче :

Само за инфо - току що забелязах, че коктейла се казва "69" - хайде заповядайте  Joy

# 80
  • Варна
Привет!

Честито на инженера!!! Peace

За тиквите - (то малко офф си пада, ама...) преди да наредя парчетата в тавата наръсвам захар и мед, слагам возда и тогава парчетата с кората нагоре. Така като се пече парчето поема от сладката вода и става 6. Преди да е готово, обръщам парчетата да се запекат и отгоре. Може да се наръси допълнително захар. ние си обичаме сладичко. А аз умирам да я ям с начукани орехи. Направо я затрупвам... hahaha

Вивка - успех на работното място. Peace

# 81
А,тази сутрин сте много активни,бързате май да изпишете темичката!? Wink
Ама аз след като изпратих мъжо и Ади пак си полегнах,щото знаете ли в колко е станала Адито-5.30 часа Shocked
Neda ами така нарязваш парчетата и ги захлюпваш  в тавата.Ръсиш със захар,заливаш с вода и готово.
ludmilana и моята баба така я прави,но слага олио и мед става Crazy
Vili4ka страхотни новини ни сервираш сутрин рано.Благодаря за  коктеилчето добре ми дойде с една от последните порции макарони.
VIVKA ,ама недей така да пишеш ,бе душко!Избодох си очете
и очилата сложих   Sunglasses  е пак не мои го прочете.Пънах се, пънах се  Shocked ще ми се увеличи диоптъра Rolling Eyes
Анту стискаме палци всичко да е наред,и да се фреди мъж ти.
Айде че кафето ми изстина.

Много слънчево днес,то кат първа пролет!

sea woman от де толкоз орехи у вас?
Ми и ний имахме,ама откакто ги отсякаха да строят Орджит хилс/така ли беше, де да знам/,немаме!
Много си активна, и ти бързаш да я приключим темичката Hug

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 11:12 от Пепито

# 82
  • Варна
...Много си активна, и ти бързаш да я приключим темичката Hug

Mr. Green

Орехи ми носи свекито! Как да не я обича човек. Whistling

# 83
  • София
Вивка,не се обиждам лесно аз, на майтап нося,на простотия не мога,затова повече общувам с вас, а не с някои колеги например. Wink Успех- качеството си е класа! Peace
Пепи, супер дребните писанията на Вивка ги прочетох като ги копирах и ги пльоснах в word и ги увеличих. Grinning Има ли по-лесен вариант за създаденото затруднение? Laughing
Виличка, много се радвам за добрите новини! Чакаме такива да са и новините за Лили, а за инженера -честито!
Людмилана- чудесна рецепта, ще я пробвам и ще докладвам при първа възможност.
Морска-мерси за помощта и тази ще опитам,а колко вода се слага?
Ани,какъв по-хубав повод /тиквен/да си поговориш със свекървата, а? И много добро впечатление ще направиш. hahaha
Светле,ще свиркам по конския въпрос.

# 84
  • София
Петенце,чудесни снимки и на мен ми се приходи. Разказвай как беше там,къде спахте ,доволни ли сте и т.н. Hug

# 85
  • Варна
Неда, не меря-на око, но може би е около чаена чаша. Предпочитам белите тикви. На тях им трябва малко повече време за печене. Цигулките стават по-бързо. Peace

...
Пепи, супер дребните писанията на Вивка ги прочетох като ги копирах и ги пльоснах в word и ги увеличих. Grinning Има ли по-лесен вариант за създаденото затруднение? Laughing

Дааа. Цъкваш на цитат-все едно ще използваш писанието за цитиране, когато пишеш отговор и те си излизат стандартно. Mr. Green

# 86
  • София
Морска, много благодаря, май наистина човек се учи докато е жив.
Та да сме живи и все така отзивчиви!

# 87
  • София

Най-лесно ще увеличите текста като натиснете едновременно Ctrl и (+), после за да намалите Ctrl и (-)  Wink

Мъренци е болен тая седмица и аз си имам свеки у дома да го гледа. Вирус някакъв лепнал, но нито има температура, нито е оклюман, само сополи и кашля, а от тая сутрин и конюктивит направи. Но до понеделник ще е излекуван, че бабата нещо много му войдисва на акъла, Мър вилнее на воля и нещо взе да не слуша.
Иначе, през цялото време е без памперс, по лично негово желание и вчера всичко си е вършил в гърнето съвсем сам, без никой да го кара или да го пита нещо. Току си се събуе, седне си, изпишква се/изаква се и си обува гащите. Даже си носи гърнето и с малко помощ си го излива сам в тоалетната, много обича. Нощем му слагам памперс, обаче, че заради сукането пишка все още доста, а мен ме мързи да ставам да го изпишквам Embarassed Embarassed Embarassed, мислех след месец-два-три да му го махам, ама май е назрял момента, чудя се дали да изчакам или сега да го махам newsm78 newsm78 newsm78
Новата ми тактика за гърнето подейства. Не знам дали помните ви казвах преди месец-два някъде как ще процедирам. И много добре се получи, малко бавничко, но доста добре върви засега, човек трябва да е последователен просто.

# 88
VIVKA   , абе че мен чакала,чакала,да!
Ама мъжа й и той чакаше на нея,ама тя не!
А,по-вкусни да ги правя-ами не и нейните стават за ядене.
Само да ви споделя какво ме попита,предната неделя,свекито.
Започва да готви супа топчета,каймата й е мазна 50%-50%.
Ипоедно време ме пита:
Каква е тази мазнина в чашката до котлона?
Аз йотговарям:"Ами вчера дето си пържила бухтите,и аз снощи пържих яйца там и съм я прецедила ,можеш да я използваш за нещо пържено"
И тя"Ами ще я сложа на супата!"
И аз Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy
Като започнах да й казвам ама как така,там сме пържели,пък и е станала оранджева.Едвам я обедихда не я слага.
Аз нейните манджи не ги кусвам.Не давам и на  детето да яде,свекито се ми се сърди.Какво толкова,щяло да й стане #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ами тя наблъскала каймата с ч.пипер,кимион и индийско орехче,не се яде ви казвам.
Е това, е оплаках се и затова.

# 89
Vili4ka, все хубави новини...само така!Дано по-късно се включиш и с добра новина за Лили Praynig Praynig Praynig Честито на съпружето ти! bowuu
Да се изкажа и аз по тиквения въпрос LaughingНеда, захар слагам на дъното на тавата, тиквата нареждам с кората нагоре+вода, колкото почти да е покрита тиквата Peace
Само да споделя и мойта рецепта за тиква: обелена и нарязана на малки кубчета се слага в тава, слага се малко грис (2 супени лъжици, може и брашно или галета), малко олио и се залива със смес от едно-две яйца, прясно мляко и захар колкото да покрие тивата и се пече. Става много вкусно
Така също съм правила.Наистина става мнооого вкусно Crazy
Мъри да оздравява скоро!На Поли нощния памп е много тежък.А снощи направо ме изцеди.Какво беше това будене и цокане през 15-20 мин. незнам Tired
Имаме ново попълнение в речниковия запас GrinningКато не иска нещо, Поли отвръща с :"не, бугАа"(не, благодаря).
Анту, успех на твоя мъж!
О, Пепи, на това му казвам "синдром на свекървата" hahahaТе знаят за всичко как и най-добре.Ходи им обяснявай ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт