Истината за Тони Сопрано

• 13 407
  • 144
  •   1
Отговори
# 90

Обаче, защо авторът на темата мълчи и се спотайва?  Thinking

Сигърно Тя пак го е потърсила  smile3544  cry

# 91
Винаги съм искала да узнавам Цялата Истина от форОма. Благодаря за темата.

Първо, защото вярвам в Нея, и че съществува също вярвам (не по-малко ревностно от съ-потребителките, които си съ-беседват с господ). Второ, защото вярвам, че светските клюки са най-важното нещо за живота ни. И трето, вярвам, че ако някой го...нае** известна личност, той/тя става също толкова известен.

Така е , нали? Моля никой да не ми взима нито пшеничено зърно от тази вяра, че ще ревна като ранена пантера (по Вапцаровски.)

Благодаря отново.

# 92
Ооо, Сопрано, благодаря ти, че най-накрая каза истината.

Не съм си прала още роклята, с която бях на сватбата ти.Знаех, си че ти си Великият Тони!

# 93

Подарък за Тони.

# 94
Отново злоба и завис във форома. Клюкарки, жадни за интриги и сензации.

Анджелина (Джоли) е бита карта, шафрантия, нищо чудно да я е минал, но аз не мога да повярвам, че Тони Соправо е бил гълтач на саби. Бих искала да видя снимка. Веднъж пуснах тема в готварския за моя прекрасен ябълков сладкиш, веднага ми поискаха снимка. На мен не ви вярват, че мога да правя сладкиш, а Сопрано очаква просто така да му повярвам, че може да гълта саби. Ние не сме чак толкоз тъпи, колкото изглеждаме.

# 95
Точно по тази причина, всеки мой пост е обвързан със снимка  Peace За да няма после долни инсинуациЙ

# 96
  • Sf
Гледайте сега как всички пишат и доказват с дума две, че имат нещо обшо със сопрано Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 97
Искам да ви предупредя, че жълтата преса запечатва всеки пост по темата. Да няма изненадани после като се видят лъснали на страниците на някой жълтурник.

# 98
Toчка. Амен.
Сега се очаква да доде Годо. Ама по-вероятното е на Годо-то  брит'чед му да се появи.
Годото го чакат от има-няма 50-тина годинки. Laughing

# 99
Анджелина,изобщо не сте дискретна, уважаема.А ви имах за мил и земен човек. Crossing Arms

# 100
Toчка. Амен.
Сега се очаква да доде Годо. Ама по-вероятното е на Годо-то  брит'чед му да се появи.
Годото го чакат от има-няма 50-тина годинки. Laughing

Ще чакат...Като Гюро Михайлов ще чакат...Но аз се питам - как е чакал Гюро Михайлов? И кого е чакал? Защо го е чакал? Има ли комерсиални причини в цялото това чакане? И кой е този Гюро...? А кой е Франко? Франко дето си е е.ал магарето? А?

# 101

Ще чакат...Като Гюро Михайлов ще чакат...Но аз се питам - как е чакал Гюро Михайлов? И кого е чакал? Защо го е чакал? Има ли комерсиални причини в цялото това чакане? И кой е този Гюро...? А кой е Франко? Франко дето си е е.ал магарето? А?
аз го познавам Гюро.Преди няколко дни се запознахме в МОЛ-а.

# 102
А ви имах за мил и земен човек. Crossing Arms

Пиша под псевдоним Злобното Извънземно  Mr. Green

# 103
Пиша под псевдоним Злобното Извънземно  Mr. Green
Даде ми мат'рял за нова статия.''Всеизвестният Т.С.  -  обект на изследване на  агресивни извънземни''.

# 104
Отново злоба и завис във форома. Клюкарки, жадни за интриги и сензации.

но аз не мога да повярвам, че Тони Соправо е бил гълтач на саби. Бих искала да видя снимка.

Да, много злоба се е насъбрала тук. Фукла, какво ще кажаш сега, а?

Общи условия

Активация на акаунт