Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява сириълът и кога трябва да се дава на бебета?
Как мога да успокоя бебето, което често се събужда през нощта?
Какво представлява сириълът и какви са неговите видове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява сириълът и кога трябва да се дава на бебета?
-
Как мога да успокоя бебето, което често се събужда през нощта?
-
Какво представлява сириълът и какви са неговите видове?
-
Кога е подходящото време за въвеждане на бебета в сириъл?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Та значи ние като сме били 2 месеца само в САЩ през 2007г. работили сме, и ще си платим данъците, имаме ли право на тези чекове? 
Направо ви се възхищавам за способностите. А аз ще продължавам да търся тук място на което да продават хубави и вкусни торти. До ажгуст, когато е РД на малката имам време! 
даve преди години се бях запалила по панорамните снимки и мислех да си правя сайт... после открих сайта на един БГ пилот от ЛА, който беше правил панорами по целия сват и му се кефех... а буквално преди дни попданах на
... Та това означава ли, че майките им са най-усмихнатите и щастливи мадами 

. Пак може, но в такъв случай се вади специален ИТН за тебе, но как става това може да ти обясни Тандури например, защото не съм запозната...
. а пък ще е най хубаво 2 пъти в годината 
/ през април/. Сега съм на тема чистене и хигиена, ама ще следя и темата с тортите с интерес 
Благодаря за линка, сега ще го разгледам, ще ми трябва време да загрея, че много сложно ми се вижда. Но няма нищо по-хубаво от домашна торта, аз купешки не мога да ям.