46та Американска Февруарска раздумка

• 11 986
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Продават се пакети хартия - листове с двойни редове за cursive writing - пунктирани линии и червени такива, между сините - точно за начинаещи писатели. После в байндър и става на тетрадка, даже книга.

# 121

А за книжката беше нещо " Приказки за Библията" или нещо такова... newsm78
"Children's Book of the Bible" е книгата у дома. Ето тази:
http://www.amazon.com/Childrens-Book-Bible-Wallis-Metts/dp/07853 … 565390&sr=1-1
Достъпно им разказва историите, като приказки, ако наистина ги интересува.

# 122
Стойте на топло тогава. Ние пихме по бира за разхлаждане, докато гледахме луната.
Не стават хубави снимки и с моя скромен апарат, иначе щях да ви я пусна, каквато се е облещила.  Луната де...
Но, стига затъмнение. Почва Family guy все пак  Mr. Green

# 123
  • У дома
Tandoori, аз принтвам листи от интернет и ги намалявам или увеличавам, за да ми пасне размера.

Аз докато се наканя да изляза и мъжът ми прибра телескопа, а аз сама не мога да го помръдна. Всеки случай, студа при нас е кучешки!

# 124
Джи, благодаря много, не знаех наистина! Ще потърся непременно!

Аталанта, при нас е -18 Simple Smile

Блажка, точно това ми трябваше! Благодаря ти, ти си направо неизчерпаем източник на полезна информация!!! Hug

# 125
И аз си мълча днес, фотоапарата и лещата ( не тази за готвене Wink) имаме, но никак не знам как се борави  с тях Blush

имам един Канон любителски, мъжа ми го спечели с някакви точки в колежа и с него снимам.
Май ще взема да се образовам, че срамота Embarassed

Ние не можем да видим луната, имаме облаци Crossing Arms

Имаме и гости, така че ще разпъвам локумите утре Mr. Green

# 126

Блажка, точно това ми трябваше! Благодаря ти ...
Моля-моля, няма защо.   Hug

# 127
Моят син от 1 час е навън да гледа луната при -15С , мозакът му се смръзна , ама голяма радост.Събра и съседите да гледат.

Тандури, в Уолмарт провери ли , там май съм мяркала такива тетрадки.

# 128
Ние не можем да видим луната, имаме облаци Crossing Arms

ами и ние така, тя Кейси май нещо халюцинира.  Simple Smile

Тандури, това за лещата ми идва да си го сложа в подписа, с най- добри чувства, разбира сеLaughing

Бубка, не са демонски котко- теориите ми, но са специфично за моите котки и вероятното им преразпределение на територии, тъй че няма какво да те занимавам. Но горещ съвет- стойте си само с една.  Rolling Eyes

# 129
Тандури, до сега ти гледах блога...по-точно блещих се в тортите ти е така  Shocked Каква красота само! И се отказах  Laughing Особено като видях надупеното бебе и наредените около него листовете за оформяне на цветята /предполагам/. То много работа беее! Попадала ли си на този сайт http://www.pinkcakebox.com/ има готини идеи. Твоите торти обаче са много по-красиви!

Сега попаднах и на този сайт: http://www.yourweddingday.com/ywd/cake/cakes-from-a-dream.html Тези много ми допадат, а и изглеждат много по-лесни.

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 08:00 от Пумпал

# 130
Еххха, Пумпал, какви тез пейзажни снимки бе  Shocked, красота (пейзажните са ми слабост на мене  Blush). Ако кажеш, че не са "пипвани" с обработка, значи ти нещо магии правиш, моят канон нищо подобно не вадеше  Confused

Какви са тези чекове от Буш дето ги нищите?  Thinking

# 131
Джена, зимните /Уислър/ не са пипани, единствено съм изтрила линията, която ги събира - защото са от онези дългите снимки от няколко кадъра. Апарата е хубав, нали ви разправям  Wink Имам една много любима снимка от Мусала, която трябва да намеря да ви покажа и тя е правена с него, защото не ми се катереше с големия фотоапарат.
Сега се сещам, че и летните /Бахамите/ с него са правени, тях преди да ги кача ги пуснах само на автоматично коригиране /т.е. нищо особено/

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 13:42 от Пумпал

# 132
Какви са тези чекове от Буш дето ги нищите?  Thinking
http://www.msnbc.msn.com/id/22782454/

# 133
Тандури, и мъжо  ти ли няма да вземе чек? А Ели? Тя поне е гражданка.

На мен що някой ми каза, че децата не вземали чек newsm78. Явно и те ще получат нещо. Ха дано, ха дано. Аз вече съм казала на мъжо, че ще ги нагласим за круз, да видим дали ще ни огрее с две деца Mr. Green.

И да ви ъпдейтна за ситуацията на Крис за сикъл села ( за тези, които се интересуваха). Снощи ми се обадиха с последните резултати. Пак същите, тоест "вериънт" за него. Нашите с баща му са ОК. И понеже ние сме чисти с таткото се надяват дребния да го израстне ( ха дано Praynig). Трябва да го тестваме пак като стане на годинка ми казаха. А по всяка вероятност ние дори няма да сме тук по него време Sad. Естествено ще го тествам предварително, но се чудя в БГ дали ще могат да го следят. Мъжът ми вика, няма да го следим там, ще намерим къде, ама как си ги въобразява тези неща - незнам Rolling Eyes.

Пумпал, снимките ти са страхотни, браво!

# 134
MissZ, това са много хубави новини! Щом вие с таткото сте ОК, шанса малкия наистина да има проблем е много малък! Не се притеснявай, сигурна съм, че няма да има нищо! То и как да не се притесняваш, като знам аз с Ели какъв стрес изживях, но поне сега знаете, че шансовете са наистина мизерно малки.  Hug
Между другото за чековете може да идете на www.irs.gov, там има описано кои се квалифицира, по колко се дава и т.н.

Пумпал, тези торти дето си ги пуснала хич не са толкова лесни, колкото ти изглеждат Simple Smile Моята кошница с цветята и бебето е много по-лесна Simple Smile Laughing
тези дето си ги показала са покрити с фондан, една от тях има рисунки + пипинг, но хипотетично можеш да си направиш просто гладка торта с фондан и отгоре да я украсиш с цветя както ти харесва. Ще ти пусна на лични довечера малко по-късно информация, но което те съветвам е да прочетеш тук първата страница ( не знам защо не се сетих да ти го дам по-рано  ooooh! Laughing):
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267579.0;topicseen
Има дадени много рецепти, обяснения, линкове с полезна информация.
АКо имаш някакви въпроси допълнително, питай смело! Simple Smile

МрсГ, аз чакам и твоето мнение за фотоапарата Wink Не се ослушвай!  Joy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт