46та Американска Февруарска раздумка

• 11 964
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
  • Boston, MA
Вече не ваксинират за вариола тук.

Днес си мълча, щото снимам само с евтини Олимпус-и, от които съм била супер доволна. То хубаво било човек да не разбира, я какви пари съм спестила.

# 106
Ето няколко стари снимки от мен /в момента съм на три компютъра, едвам изрових тези  Crazy/

http://picasaweb.google.com/tatyanagaydarova/Pics

Тандури, зимните снимки са правени с малкия ми фотоапарат /няколко снимки са насложени в една обаче/. Ако се интересуваш сериозно, кажи и ще ти нащракам снимки с храна вкъщи. Даже може и торта да направя  Laughing /още не съм ти гледала блога  Blush/

# 107
Пумпал, нащракай, нащракай  Laughing Ама и торта направи  Crazy Sunglasses

Аз от Олимпуса за снимки навън нямам оплаквания, обаче в къщи... Rolling Eyes И зуум-а му не беше добър.  Rolling Eyes
А пък все така се случва, че храната дето я правя трябва да я снимам в къщи и по тъмно.  Confused

# 108
Хайде, добра вечер и от мен.
Да ви кажа, много хубаво да се ходи на работа. Чувстваш се полезен, зает, има разнообразие, говориш си с възрастни хора. Не че като стане 4 часа не тичам към яслата, ама все пак, друго си е.

Clairette, слушай като ти пее радиото  Laughing Казвам ти аз, че ще ти дадат виза, ти не вярваш. Кажи сега какви планове имаш?

Бистре, да не почваме темата за свекървата, че темата няма да ми стигне Laughing Да ми е жива и здрава. Търпение му е майката, и си пропускам покрай ушите нещата, и така. Съчувствам ти, какво да кажа друго..
Стискам палци да мине нормално раздялата с Марти. Всичко ще е наред, не го мисли-
За Индия, ми е мечта да отида. Колко време ще си там и къде? Ще ти остане ли време за туризъм или никак даже?

# 109
Clairette, слушай като ти пее радиото  Laughing Казвам ти аз, че ще ти дадат виза, ти не вярваш. Кажи сега какви планове имаш?
Ще слушам вече обещавам, ама аз бях сигурна че няма да ми дадат виза, и вярвай ми ако ми бяха позачели документите можеха да се заядат за 200 неща, но ми се размина  Party. Планове засега нямам кой знае какви, освен ходенето до Атланта с кола за Бон Джовския концерт, което не знам до колко е разумно, но така ми се иска. Иначе като цяло ще работя някаква ултра глупава работа на летището, но ще се пожертвам за всеобщото благо  Rolling Eyes. И ще си проучвам нещата за по нататък- дали да е internship или да се записвам да уча  newsm78. Други планове за сега нихц, само въпроси много и все глупави  hahaha, но засега ще ви ги спестя  Blush . Новата снимка на Александра е много сладунска  Heart Eyes.

# 110
Clairette...кога ще идва Бон-чо  ,ти каза ама не помня -и ти за колко време ...може и да успеем да се видим ако ще можеш...аз незнам дали ще го уважа него(не мъ бййте)

Зора...браво бе ,приповдигнато настроение...само така,кажи бебка как се справя Heart Eyes

Пумпал ,пейзажните снимки са много хубави особенно езерото Peace

# 111
Луната е страхотна. Гледате ли я  Grinning

# 112
Clairette...кога ще идва Бон-чо  ,ти каза ама не помня -и ти за колко време ...може и да успеем да се видим ако ще можеш...аз незнам дали ще го уважа него(не мъ бййте)
Концертът е на 1 май  Wink, аз не знам за колко време ще съм там, но не повече от 2, максимум 3 дни, ще е забавно да се видим, но засега никакви подробности не знам около пребиваването ми там, тепърва ще го мислим  Thinking

# 113
Луната е страхотна. Гледате ли я  Grinning
В София е тъмно и малко облачно и се вижда само мноооого бледо силуетът и....при вас как изглежда  Thinking?

# 114
Мацки, имам няколко въпроса към вас, че цял ден търся с търсачката и вече се изнервих, щото не върви!
Не си спомням кой ( май блажка беше? newsm78) ми беше препоръчал нормална книга( не надъхано фанатична) за религията за деца.
Ако някой се сеща, пратете линк, че обърнах тука предните теми, не мога да го намеря и това си е...а уж си бях запазила линка! Confused

Имам и втори въпрос към мамите на по-големи дечица, кажете някъде намирали ли сте учебни тетрадки, където да се упражнява писането на буквите? Имаме книгите за киндъргартен, ама там са по 1 страничка на буква, на мен ми се иска тетрадка само за това? Или пък обикновени тетрадки с двойни редове от къде да взема? Виждала съм само обикновените с по 1 ред?

И аз мисля, че не съм виждала двойни редове.  newsm78 А какви букви пише Калин? Печатни или ръкописни? Защото курсивното писане например изисква по-укрепнала моторика и концентрация.
У дома има някаква тетрадка само за писане, но младежите са я забутали в момента някъде, и изобщо не се сещат къде е. Ако ти трябва нещо такова, търси в Амазон като "cursive writing", стига наистина да имаш предвид това:
http://www.amazon.com/Cursive-Writing-Practice-Pages-Twist/dp/04 … 562792&sr=1-1
В Интернет има също разни разпечатки, тук например:
http://abcteach.com/directory/basics/handwriting/
За книгата ... не знам. Аз една за нерелигиозни родители бях започнала да чета, "Parenting Beyond Belief", но ми писна наполовината, доскуча ми, а и като започнаха да приказват с какво да заместват Дядо Коледа и Великденския заек, ми дойде нанагорно. Но като цяло имаше интересни неща в първата половина, например като рецитират великия пледж, да казват "one nation under Good" вместо "one nation under God", ако човек наистина взема навътре този въпрос. Както и ми поразказаха истината за скаутите, към които аз и без това вече бях скептична. Като цяло е свястна книга.

# 115
Има ли и други, дето няма да получат от бенефитите дето Буш ще ги раздава на хората дето си плащат данъците?  Rolling Eyes Току-що погледнах на сайта на ИРС и съм много вкисната, защото едното ми дете, се оказва, че не е дете, щото няма ССН и видите ли, ако сме искали да получим нещо трябвало мъжа ми да файлне отделно то мен, щото аз нямам ССН Close Значи като плащаме данъци сме хубави, ама като става въпрос да се даде нещо не ни познават.  Crossing Arms

# 116
И аз мисля, че не съм виждала двойни редове.  newsm78 А какви букви пише Калин? Печатни или ръкописни? Защото курсивното писане например изисква по-укрепнала моторика и концентрация.

Ами печатни пише, такива ги карат в прискуул-а, аз намерих малко разпечатки онлайн, ама съм изумена, как не намерих една нормална издадена работна тетрадка, а да не трябва аз да принтирам.  Rolling Eyes

А за книжката беше нещо " Приказки за Библията" или нещо такова... newsm78

# 117
В София е тъмно и малко облачно и се вижда само мноооого бледо силуетът и....при вас как изглежда  Thinking?

При нас е ясно. Има някаква червеникаво-кафява сянка.
Аз гледам лунно затъмнение за първи път.

Тандури, ние сме като вас. Ще се виждаме със счетоводителя другата седмица. Не разчитам много да влезем в графата одобрени.
Но пък днес си получихме чека от данъчните. Никак не е малко  Simple Smile

# 118
Тандури, ние сме като вас. Ще се виждаме със счетоводителя другата седмица. Не разчитам много да влезем в графата одобрени.
Но пък днес си получихме чека от данъчните. Никак не е малко  Simple Smile

И при нас луната е много красива! На мен не ми е за първи път, няколко пъти съм гледала досега, ама в студа излязохме да я надникнем Simple Smile

На мен не ми е толкова за скапаните им бенефити, от където дошло там отишло както се казва, ама просто ми е тъпо, че плащаме данъци, изрядни сме, пък сме половин категория хора като дойде за нещо такова.  Rolling Eyes

# 119
Каква луна, бе, Кейсиии...тук е 11 по Ф...луната...
 Стига сте ме комплексирали с тези лещи, фотоапарати, стойки и чупки...голям мерак ми е фотото, ама скоро няма да му дойде ред като хоби Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт