46та Американска Февруарска раздумка

• 11 960
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Cyber shot-a на Сони наистина е супер за непретенциозна камера. Ние вече си купуваме трети такъв модел, доволна съм. Сега излезе новия модел и стария 7.2 мегапиксела беше дори на разпродажба минала седмица в Bestbuy за $99.

# 91

2yr. well check-91 см и 15 кг. Когато няма ваксини, е къде по-забавно!
Браво на теб, Марти е 2 и 3 мес и е 12 кг (аз да си сравня детето  Mr. Green)

Зора, аз както ти давах ум за свекървата и сега как се нервя от моята да знаеш  ooooh! пада ми се, да не се правя на много благородна друг път  Crazy

# 92
Абе Пумпал, познаваш ли в ЛА едни дами (набор '79) - Надя (работи като масажистка) и Албена... не бях ги чувала от 6 години и по случайност писах на един стар имейл адрес и открих едната  Shocked. Голям кеф  Laughing

Тандури, тази на аватара е снимана с голямата камера (т.е. не е със Сонито, за което ти говория).

Вики, нашият фиксиран обектив (Минолта) е купуван за $80 от Ebay. Сега не е на ф1.4, но искам да кажа, че не е задължително евтините варианти да са скам.  Peace
Пък за снимките, няма какво да ме убеждаваш, че се правят хубави снимки с другия обектив, то се вижда (онези плажните също много ми харесаха) Hug

# 93
Не мога да ви насмогна, както винаги. Надминавате и отчетните по писане, бре Mr. Green.

Аз пак само за дзак, Хиър успях да разбера, че пак ще пътуваш, стискам палци, мила Praynig. Ще се моля с майка ти всичко да се закрепи някак си, много кураж и сили ти желая Hug

# 94
Тандури, моя малкия е Canon Power Shot SD700 IS 6mega pixels. Много е бърз, има и стабилизатор, и видео, прави много хубави снимки, и с тези пиксели лесно се работи и на фотошопа. Сега има и нов модел. Ние този го взехме набързо от Костко и пак се минахме много в цената  Laughing

50мм лещата   Joy Сори, много глупаво звучи, казва се обектив на бг! - прави супер зуум /както е на Ноли снимката - той е на фокус, всичко останало е блър/ и мисля, че точно това ти трябва за твоите торти и красоти! Но най-добре питай МисГ. А тя има Никон. Другия вариант е да си вземеш някаква любителска като горната и да работиш снимките на фотошопа.

Вики, обърках се, 1.8 е ефтината, 1.4 е колкото казваш ти. И аз ще ходя да търкам банята сега  Laughing Снимките ти от плажа създават страхнотно настроение и са едни нежни и замечтани...

Ох аз само за бързо, че отивам да ям филии с масло и лютеница  Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 23:13 от Пумпал

# 95
Clairette, честита виза Hug

Биз, бързо да минава времето далече от Марти и той да свиква по руский Wink Hug

# 96
здравейте американски мами
ще оспамя малко темата но имам една голяма молба помагайте
искам в БГ да гледам по компа NBC,CBS i ABC в реално време !!
ако ми пратите някакжи линкове   bouquet  bouquet  bouquet
че какво ли не опитах и не и не намирам самп официалните сайтове ама не се гледа лайв

предварително мерси Hug

# 97
Мацки, имам няколко въпроса към вас, че цял ден търся с търсачката и вече се изнервих, щото не върви!
Не си спомням кой ( май блажка беше? newsm78) ми беше препоръчал нормална книга( не надъхано фанатична) за религията за деца.
Ако някой се сеща, пратете линк, че обърнах тука предните теми, не мога да го намеря и това си е...а уж си бях запазила линка! Confused

Имам и втори въпрос към мамите на по-големи дечица, кажете някъде намирали ли сте учебни тетрадки, където да се упражнява писането на буквите? Имаме книгите за киндъргартен, ама там са по 1 страничка на буква, на мен ми се иска тетрадка само за това? Или пък обикновени тетрадки с двойни редове от къде да взема? Виждала съм само обикновените с по 1 ред?Тука ни натискат да подготвяме Калин и аз всеки ден вися над главата му и учебниците, горкото хич не му се пише домашно, ама няма как, а като видях пък абсурдния списък с изисквания дето трябва да покриват  ooooh! Дано поне се съгласят да го пратят на спийч терапия, логопедката дето го тества каза, че може и да откажат, щото проблема не е нито медицински, нито в развитието.  Confused

Пумпал, непременно ще я погледна тази камера!

# 98
penasim погледни този сайт http://bg.gledai.tv/ но не съм сигурна че има това което те интересува.
Tandoori не разбрах точно какви тетрадки търсиш, но ако ти трябват тесни и широки редове мога да ти изпратя от тук.
Благодаря ви момичета за поздравите, аз досега не смеех да правя никакви планове, но сега съм се развихрила и имам хиляди въпроси, но по-натам ще ви бомбардирам с питанки  Party. Засега съм планирала само концерта на Бон Джоуви в Атланта на 01.05. Иначе ще пристигна на 28.04 в Далас и исках да ходим с кола до Джорджия-много безумно ли ви се струва  newsm78 ? Сигурно е бая път, но ми се иска да разглеждам природи   car003 newsm01 smile3540, само се чудя ще успеем ли за 2 дни да стигнем, ама трябва да успеем travel

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 23:57 от Clairette

# 99
Дженна...  неее не говоря за евтините варианти,говоря конкретно за Канон,евтините варианти не съм ги гледала нямам идея -аз мислех че Пумпалчето за канон ми говори та затова да и кажа Peace
А иначе аз на Канон ф1.8 го намирам за $100 кинта в Ебей ама със ф 1.4 няма и там по малко от $300  Confused иначе веднага се хвърлях,обичам си Ебей.

бистре
... дано не ви бъде много тежко с раздялата и Мартин се чувства добре там без теб- да снимаш в Индия  photo

тина...а това със старч-а много яко ,иска ми се да пробвам  ама  май само ще си остана с искането.Иначе и мене винаги много ме кефи чичкото с триковете.
-----------------------
ааааа е  аз като пиша по 1 час щото Елла това иска онова иска и тя Пумпал се включила ,така е да 1.8 е също супер...търкай банята newsm75 после не се чувстваш толкова гилти  хахаха

# 100

bouquet Това го проверих преди да пусна молба питанка не зарежда NBC CBS ABC a точно те ми трябват
 а за Бг тв е ок
чакам други идеи

# 101
Спешен въпрос В САЩ правят ли ваксинация за вариола и на каква възраст и как се отразява в картона. Гледах, блещих се  ooooh! ами не видях такова нещо
И аз като ирка не разбирам от фото апратати, който ми хареса той е.

# 102
В САЩ правят ли ваксинация за вариола и на каква възраст и как се отразява в картона. Гледах, блещих се  ooooh! ами не видях такова нещо.

Вариола или варицела? Вариолата е едра шарка, водят я изчезнала от 1980 и не знам някой да го ваксинират срещу това  Thinking. (Аз, дето съм 81ви набор също не съм).

# 103
Juturna  за вариола говоря, за вариола. За съм ваксинирана и си мислех, че и Плами ще го ваксинират.

# 104
Питай педиатъра за smallpox vaccine, но мисля, че не е практика. Виж последния параграф:
http://emergency.cdc.gov/agent/smallpox/vaccination/facts.asp

Общи условия

Активация на акаунт