46та Американска Февруарска раздумка

• 12 008
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Хи хи, Джена и аз тия които харесвам са само по 1200 /с намалението/ Mr. Green Моя фотоапарат струваше 1000 като го купихме, сега ги гледам са по 500  Rolling Eyes Освен да чакам да паднат и лещите  Mr. Green

Седнали сме с мъжо на масата сега, вечеряме и аз му дудна пак за този 85мм обектив, ама си мрънкам и викам... "ееех, колко много ми се иска (замечтано гледам)"
мъжо отговаря: "абе за какво ти е този обектив, той е наполвина на този, който съм харесал, пък той включва и други диапазони"
аз поглеждам ето така  Shocked "моля? колко пари струва въпросния?"
мъжо (тихичко): "ами 2,000"

така че, Пумпалке, има и по-луди от тебе. А аз да кажа, че в моята къща толкова пари за обектив ще се дадат само през трупа ми. Или когато взема да снимам по сватби за 5 бона на сесия.  Naughty
аз съм си много доволна от моя за $100, което направо изглежда безплатно  #Crazy в сравнение с това безумие.

# 151
Пумпал, не успях, всъщност забравих, на мъжа ми брат му беше по работа тук и стоя с нас, та съвсем се отплеснах ooooh!

penasim, аз не знам длаи ги качват в същото време, когато излъчват нов епизод по ТВ. Всъщност за кои шоута става на въпрос?Аз съм гледала Лост няколко часа по- късно на официалния сайт на АВС.

Пак въпрос  за пътуване Embarassed...ще каже някой, че досега не съм се качвала в самолет, но....
Колко часа по- рано мога да си чекирам багажа?
 Правя схватки, за да мога да летя през Бостън и имам няколко часа там

# 152
benson10
мерси но искам да гледам 1:1 с реклами и изаобщо NBC ABC CBS така както вие си ги гледате по тв

само 4е в интернет влизах на тяхните официални сайтове но там няма streeming!

мисалта ми е няма ли в Щатите някаква страница на която  да ка4ват вси4ко     

# 153
Джена    Laughing тъкмо заточих лиги, че като се съберем ще ни снимаш с най-най обектив и ти развали кефа на мъжа ти  Laughing И аз пък сега като си го купя този фиксирания 50мм всичко ще е блър  Laughing Хора без работа  Whistling

Бенсън, 2ч преди полета можеш да чекираш, преди това не може. Най-добре се обади на авиолинията, с която пътуваш. Някой може да имат и три часа.

Тандури, с памперс задължително  Wink Твоя много ми хареса, как си го надиплила  Grinning

# 154
  • Boston, MA
Изпуснах нишката, но влизам да ви сипя по едно виртуално питие за здравето на мъжО. Дани беше много въодушевен, духа свещи 100 пъти сутринта и реши, че подаръкът е за него.

Бенсън, някъде бях чула, че Луфтханза дават да чекираш от предния ден, ако си с дете. Но най-добре провери политиката на авиокомпанията, с която летиш.

Утре сме на сватбаТА, аз имам херпес на устата и ще съм красива на снимките.  Grinning

# 155
Има ли някакъв бебешки продукт, с който да мога да мажа скалпа на Борис, че се бели  Rolling Eyes Със Сами нямах такъв проблем и си нямам на идея...

# 156
Кейси, и на Ели, и на Калин се белеше така, водих ги даже на кожен лекар, казаха ми, че при някои деца дори до годинката е така и че е нормално и с нищо не трябва да мажа. На Калин беше много по-малко и бързо се оправи, но на Ели седя до 11 месеца. Обаче се изчисти. Казаха ми след къпане да разресвам хубаво косата и да махам обелените люспички и че ще се изчисти.
Ако много държиш да мажеш с нещо, знам че в БГ мажат със зехтин, на Калин пробвах като беше малък, никакъв ефект нямаше и го оставих да си се изчисти  Peace

# 157
Ясно. 10х  Simple Smile
Няма да мажа. И без това не съм привърженик на разните мазила.

# 158
Утре сме на сватбаТА, аз имам херпес на устата и ще съм красива на снимките.  Grinning

Пръсни си Windexnewsm53

# 159
Да, да...
И дали, думата "хепрес" не е с гръцки корен...

Бубка, ти си пич и ще подходиш със стил, знам  Simple Smile

# 160
benson10
мерси но искам да гледам 1:1 с реклами и изаобщо NBC ABC CBS така както вие си ги гледате по тв

само 4е в интернет влизах на тяхните официални сайтове но там няма streeming!

мисалта ми е няма ли в Щатите някаква страница на която  да ка4ват вси4ко     
Има, ние така гледаме , ако изобщо гледаме. Ще ти кажа довечера, че сега не съм у дома, а с тези неща се занимава съпругът. Потърпи! Simple Smile
Иначе тук има разни канали, но е по-различно може би, а и не знам какво е качеството:
http://www.beelinetv.com/ .
Довечера ще ти кажа откъде си гледаме у дома президентските кампании като по ТВ.

# 161
  • Boston, MA
Ох, разсмяхте ме (но внимавам, да не ми се цепне устата). Абрива-та помогна донякъде. Имам черна рокля с гол гръб, и лепенки за ц... бюста  Grinning, защото се оказа, че няма място за сутиен.

А освен това съм на диета и тази вечер ресторант за р.д-то на милото, утре сватба, другиден детски рожден някакъв... как?  Rolling Eyes

Установих, че ще бъда в Денвър по време на Демократическата Конвенция, ще е интересно.

Кейси, мий му главичката с Мустела бебешкият пяна шампоан, при Дани помогна:
http://store.babycenter.com/product/safety+-+baby+care/skin+-+ha … orns.do?asc=false

Много е икономичен и хубав, не тече в очите, ние си го ползвахме до скоро.

# 162
Мерси на всички, ще се обадя да питам  bouquet

Кейси аз препоръчвам същия шампоан като Бубка.  Също и на Калифорния бейби за чувствителна кожа ( Продава се в Таргет).

Бубка, роклята звучи  ХОТ, никой няма да обърне внимание на херпеса Wink Hug
Честит Рожденник във ваща къща! Дани  голям сладур Hug

Чухте ли за секс скандала с МаКейн. (уж не е вярно, де)..май Обама ще да е президент Thinking

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 01:24 от benson10

# 163
Бубка! И аз съм с херпес и съм на сватба в събота...от коя страна ти е херпеса  Laughing??

# 164
Кейси, като го къпеш действай с гребенчето и сте ОК.
Мажете херпесите с мед, дано се оттървете до събитията.

Общи условия

Активация на акаунт