КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 7

• 28 446
  • 289
  •   2
Отговори
# 210
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро! (в случая ВАС)

Сега и аз ще си пия  , черпя и вас.

На вън е страхотно време. Едно слънце , ееее къде си лятооооо.

Днес мислех да разчиствам двора , но мнооого ме боли гърба ,
ще си пуша и пия кафенцето

спокойно. Като си дойде мъжа , ще сгребе на

бързо двора , аз се предавам за сега.

Лек , слънчев и изпълнен с мнооого хубави емоции ден.

# 211
                    Привет!
                    То хубаво слънчице,ама навън е по-студено от вчера.Аз днес ще водя дядото на разходка,че малките са на парти.
                    Приятен ден ви желая  и разходки из

# 212
  • Кубрат/ Пишурка
Изпратих си гостенчето и бързам да се запиша,че на мене няма да ми се размине чистенето в градината.
Жабче, ама много хубави картинки си пуснала! Показах ги на Крисито и пет пъти ме кара да ги отварям.У дома сме на тема "горе ръцете".Цяла сутрин гони котарака, но той,джадията,не ще да вдига ръце! А котенцето така хубаво ги е вдигнало! А като видя другото със слушалките,познай....
 Диде,при нас е много по-топло от вчера,понеже няма никакъв вятър. Така че ЧАО за сега, градината ме зове,че се олежахме цяла зима! clean

# 213
                     При нас не е толкова слънчево и подухва.Говоря за наше село Княжево.Ей,това се виждаше от прозореца миналата година Това е Копитото с кулата а на това място сега се извисява блок дето ни стои на 5 метра от оградата,добре,че не е по цялата дължина ,а само срещу коридора. А това се виждаше  от моя апартамент  Mr. Green Сега дърветата ги няма и не съм правила нови снимки за да ви покажа терасите на съседите. Тук се вижда и южния изход от София ,дето се надаме да го направят и него като другите. Mr. Green
                      Както съм подкарала скоро ще пускате нова страница,ако пусна още две три снимки. Mr. Green Peace

# 214
  • Пловдив
Аз се прибрах бяхме на Мc Donald's със сина,снахата,дъщерята и на баба трите внучета .Баба ги черпи на кой каквото му сърце иска и внуците бяха много щастливи ,че има кой да им угажда.      

Диди-няма страшно пиле да свърши страницата защото във всяка странеца има винаги по 20 поста независимо колко са големи те.Тъй че си пускай снимки колкото си искаш.Пък и са много красиви .

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 14:35 от zi4e

# 215
Ей, ма заглавието ми е точно значи - БАБА ДИВА И ИГРИВА.... Така се наиграх , че сега заглавието не мога да си рекЪ. Кръст , гъз ,всичко ме боли.  Понеже нямаше да чистя двора , де. Изчистих , сгребах с греблото и са отмарам малко,после да изхвърля сгребаното , е и къщата да оправя. ЕЕЕЕ лудвам вече, то  тва почивен ден ли е.... само за някой май.

Дидиии ма стига с таз зима , да си заминава вече. ДА се поразголим малко.

Янчеее , това е специално  от бабка му жабка.
А , кучето може ли това? hahaha

Зичееее , олензих се душо , а ти купончета спретваш. Радвам се много ,
че сте изкарали добре и си щастлива.

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 14:36 от babka_jabka

# 216
Здравейте бабки,аз днес почивам и сьм се навряла в тази тема Scrapbooking
/абе да си изкьлчиш езика докато го кажеш/ ,че ше правя албум на малкия
Радвам се, че всички сте добре и приятен ден.

# 217
  • Пловдив
Жабче най много съм щастлива когато съм с трите си внучета.         

Изпитвам гордост и щастие ,че ги имам и съм тяхна баба.

# 218
Мамо на Вики,може! Но ако покажеш и техни снимки ще докажеш ,че си приличат.

Веднага Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72457&photo=11

# 219
  • Кубрат/ Пишурка
И аз чистих двора около час и реших докато си почина да вляза някъде,дето не съм влизала.Влязох в Хоби - за там все не ми оставаше време.Малейййй! Като се намъкнах в една тема за любими руски песни, че и на Любэ -два часа слушам,заболя ме д.то.Позапрях се малко,че то колко има още за слушане!
Рекох първо да ви навестя,че тъй ще ставам да готвя.
Мамо на Вики, не видях голяма прилика,но щом казваш на живо може и да си приличат.
Жабче,благодаря за картинките,но детито си отиде!Нищо, в петък ще ходя да го взема,че мама му ще бъде на работа в събота.

Зиче,блазе ти,че си  и с трите си внучета:аз кога ли ще ги събера на едно място!

Жабче,пък не казваш с кои млади ходиш,бе душа!

# 220
Здравейте, бабчета на своите внученца - съкровища!
Черпя с каквото Ви душа и сърце иска   party023 Wine Glass- днес моето съкровище безценно, моята ЕМИЧКА навърши ДВЕ ГОДИНКИ -и с шампанско, и с водчица с тоник, и с марково уиски, с тортички и ..., ама без картинките, щото ще си изчистя за пореден път постинга Embarassed/ баба за срам!!!/
Хич ме няма по картинките, вече си го знаете! Но сърцето ми прелива от обич къл малкото човече и се разкъсва, че не мога да го гушна точно днес...Но празникът е неин, на мама и тати и нека те си го отпразнуват по своему, а пък с нас, с баба Маги и Стефффчо, след седмица...
Аз пък бях при моите си мама и тати, преди малко се върнах у дома и ме врътнаха проблемите със свекъра, ама за съжаление в живота е така - няма безгранично щастие, все се намера нещо да ни приземи твърдо и болезнено...
Да са ни живи и здрави внученцата, майчетата и татковците им да ги гледат, ние да полагаме на тях и на родителите си -  всичко по реда си...

# 221
Арита , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЕМИ!!!

Да е жива , здрава и много щастлива. Да радва всички ви.
Весело и безгрижно детство.

Янче , събирам се с мамите от темата "Съпруги , чийто мъже пътуват" ,
има и снимков материал даже. 

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 16:38 от babka_jabka

# 222
babka_jabka, благодаря за пожеланията за рождения ден на  Емичка  Hug  bouquet, нека са ни живи и здрави малчуганите и ние да се подмладяваме /вдетеняваме Wink/ с тях, не че се чуствам по-различно от преди да стана баба, просто че усещам по-богата откъм емоции  и обич, иначе все щуротиики и на мен са ми в главата smile3521.../ Мама и дъщеря ми са с името на твоите сладури - двете са  Краси -та!!! Peace/

# 223
                       ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА ЕМИ!!!! ДА РАСТЕ УМНА И КРАСИВА !!!!

А това за бабата

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 16:56 от Didia

# 224
                          Я да добавя и нещо следичко на малката Еми! Нищо,че мамите не дават. Laughing а това за да не се сърдят

Общи условия

Активация на акаунт