Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 9 961
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • In the jungle out there..
Ем..не си мълча. Онова предишното мина, беше някаква температура май от зъби мина за 2 дни...Т'ва сега е ново двайсе от петък Confused

# 61
Иначе ние поръчахме торта риба от *** - опитах  да пусна снимката, обаче форума ме спира  Shocked - какъв ли рд ще изкараме обаче  Sick .
Да се самоцитирам - hahaha , мисля че по звездичките се сещате от къде  hahaha .
Добре де Цеци как е успяла да я напише тази дума  Crazy........

Аааа разбрах каква е работата ,лагуна с първа главна буква неможе да се напише с малки става /така го написала Цеци/ Grinning

Ще ме извинявате , обаче , така и не разбрах какво как съм успяла да напиша Rolling Eyes Crazy
Аз ли нещо не направих както трябва или.......???? newsm78 newsm78 newsm78

# 62
Ей Кате Sad много мъ4но ми стана Sad Дано бързо се оправи Ники !!!  Praynig Това Соломона ли е или друг гаден вирус?

Да времето е направо разкошно, мисля да приключвам с зада4ките до 10 моинут и да ходя да се помоткам с Анна-Мария Simple Smile

Дейзи, добра разходка си направила Wink

Еми Ади, щяхме миналия уикенд да ходим, ама в този ку4и студ се отказахме 4е хотела е на самата писта и щяхме да замръзнем.  Оставихме го за тази неделя.

Така 4е мацки казвайте ако искате да се съберете  в ресторнат4ето, да правя резервацийка Wink

Цеци, успяла си да напишеш л-а-г-у-н-а Wink името на сладкарницата без да излезат ****

# 63
Здравейте! Hug
Ей,разкошно е времето днес  Grinning Направо да не се прибираш в къщи! Hug
Момичета,така като описвате симптомите на тази розеола почвам да мисля,че Юджи точно това е изкарал  Thinking а не грипа на Петя.Той беше с много висока Т точно 3 дни и после му излезе един ситен обрив......а аз си мислех,че е алергия и даже го мазах с Елоком. ooooh!
Мила  Hug дано и при Бобчо да мине само за три дни! Praynig Hug
Калаза  Hug надявам се бързо да се оправи Никола! Praynig   Hug
И на всички болнички бързо оздравяване! Hug

Да ви кажа и аз не бих оставила Юджи сам в хотел или където и да е, де........ Rolling Eyesголямо съм шубе,а и след това отвличане в Португалия пък съвсем се шашнах  ooooh!

Гер4о Hug щом тази сливица му създава такъв проблем на Иван,явно е за вадене. ConfusedИначе на мен са ми ги вадили и трите  Rolling Eyes че ужасно съм боледувала,като дете....но повечето мнения наистина са да не се вадят  newsm78 но когато положението е такова явно няма как.Дано всичко да мине добре! Hug И детенце наистина да се оправи! Hug

Теди  Hug преди,като те загледах на снимките ми се видя много позната  newsm78 ама помислих,че съм се объркала  Laughing Сега,като каза,че си от Лозенец се чудя дали не съм те виждала в квартала  newsm78 В кое основно у-ще си учила? Simple Smile

# 64
Зори, знам ли Соломон ли е, не е ли newsm78 Аз го карах със съвсем други симптоми и се излекувах със съвсем аматьорски средства, пък Никола само кашлица има....Още две познати дечица са с абсолютно същите симптоми и диагноза, без да сме го събирали да обменят бацили...Отговор нямам...Толкова изневиделица дойде и бързо се влоши, че още не мога да се окопитя Confused

# 65
Сега суче само веднъж за приспиване през деня и вечер.Ама толкова му се иска,милия,понеже разбра,че вече ще му давам само за приспиване и започна да хитрува,ляга по никое време на леглото и ми вика "Мамо,айде да спиме!" Joy В интерес на истината тая зима все още не е боледувал (да чукна на дърво!)
Joy JoyОх много се смях на това,супер мили4ко Heart EyesТася в момента работата ми е на 15 минути път по магистралата Laughing,ама есента беше на около 4ас път пеша и затова все мъжът ми ме караше.
Калаза много гадно това с кашлянето,а температура имали newsm78Защото ако няма не би трябвало да е инфекция newsm78
Мила как е Боб4о?

# 66
Ей, днес стахотно време  Grinning как не ми се седи в офисаааа на работаааа  Tired

Много болнички, бее  Tired дано бързо се оправят. Дано да не се наредим и ние след тези редици, че Маги нещо покашлюва тези дни  Tired Ако пак трябва да остане в къщи ще ес гръмна  ooooh! За това съм й взела Септолете да смуче. Мисля да й давам и по едно вит С през ден. Вие колко често давахте Осцилукокциума за профилактика  newsm78 Нещо друго да се сещате да мога да давам за профилактика  newsm78

Аз съм навита за ресторанта на Зори за среща  Peace

И ние поръчахме за 1годинка от 100гр сладки. Беше много хубава и не ми се струва да беше скъпа  Rolling Eyes

# 67

Калаза много гадно това с кашлянето,а температура имали newsm78 Защото ако няма не би трябвало да е инфекция newsm78

Оооо, имаше, писала съм...Днес за първи път 37,5, до снощи 38. Неделя срещу понеделник цяла нощ държа 40, докато не му дадох течен аналгин. Не знам как оцеляхме от притеснение:?

# 68
  • София

Оооо, имаше, писала съм...Днес за първи път 37,5, до снощи 38. Неделя срещу понеделник цяла нощ държа 40, докато не му дадох течен аналгин. Не знам как оцеляхме от притеснение:?

Милите Sad,айде дано няма вече изцепки с такива високи температури и да се оправя Никинце Hug

# 69

Цеци, успяла си да напишеш л-а-г-у-н-а Wink името на сладкарницата без да излезат ****

Mхм   , аз дори и не знаех , че излизат звездички. newsm78 Еййй голям късмет съм извадила.

Таса , всеки път като погледна Дани и не отлепям поглед от страхотния му чар Heart EyesПУ-пу , да ти е жив и здрав HugПък и талантлив...   Ели се опитва да припява с мен  или по-точно да мучи Joy , но май я разлипвам от пеене , защото напоследък изобщо не иска да ме слуша и ми вика   " стига мамо пей" Crossing Arms А пък на мен ми се пее Tired

# 70
Току що си тръгна педито-каза,че Б е в добър вид,гърлото му не е червено,гърдичките са чисти.
Смята,че или е тази розеола за която Кали каза,или е варицела или вирус.Имало сега бум на варицела и аз наистина не знам децата с които той контактува в клубчетата дали не са били заразни newsm78
Ако утре не спадне температурата ще пуснем кръвна картина и пак ще се видим Rolling Eyes
Ох дано е нещо безобидно Praynigкакви диагнози ми минават през главата да не ви разправям
ако е варицела значи и аз ще я изкарам,защото от шарки не съм буледувала(само от скарлатина)
Педито сега ми разказа за пациентче на което обрива от варицелата избил чак на 19тия ден и дотогава било с температура #Crazy

Калазичка Heart Eyes стискам ви палци и на вас Hug

# 71
  • Варна
Минавам само да се разпиша в новата темичка, нещо не ми се пише. И пак за болести чета. ooooh! Горките ни дечица, изтормозиха се. Sad Бързо оздравяване на всички. Моите са добре пу-пу, но аз сега съм се хванала да си опреснявам английския, че се оказа, че трябва да се явявам на изпит, за да се върна на работа. Confused Стискайте палци да стане работата. Praynig Това беше едната добра новина от вчера, че започват да приемат документи. Ама това с изпита ми дойде малко в повече. Mr. Green Но аз вече съм е явявала преди, та имам представа за какво става въпрос. Използвам момента да си опресня познанията. Писменият е на 14.03., устен на 18.03. А другата новина за сега няма да я споделям, много ми се иска да се получат нещата и тогава ще кажа. Praynig
Ger4o, стискам палци да мине всичко бързо и безболезнено. Hug

# 72
Здравейте !
Много болни дечица има отново , толкова мъчно ми става  Cry
Ние засега  сме добре като изключим сополи , които си ги влачим от 1 седмица , но вадим последен кучешки та е от него .
 Някой беше питал какво може да се дава за профилактика -аз всяка сутрин давам  чай от лайка с мед и  лимон
За рождения ден решихме да е на датата , на заведение (на майка ми) с деца и възрастни , да минава  всичко на веднъж.Сега обикалям като луда по магазините ,че всеки ми постави задача тази година аз да избирам подаръците , е те ще минават и плащат . Mr. Green

# 73
Мила, тъй като Кали вече е споменала за на Сара розеолата, да ти кажа и аз сега.Обривът избива СЛЕД като спадне Т ие наистина на 3-4 ден. Тъкмо бях решила да си сменям педитъра по Нова година и само той позна и каза болест номер 6.Те са 5,6,7 - водяат ги вирусни.Другите педиатри миказваха същото- рубеола, бум сега, за тях постоянно има бум на рубеолата.Даже едни бременни мами ги хвърлих в шок с тези изказвания. Те имаха контакт със Сара то4но ден преди Т. А рубеолата е опасна за тях. Другата диагноза беше реакция от нурофена.За 3 дни мина и отшумя.Обривът е много ситен и е по телцето и малко по челото имаше тя.
Имаше в темите някъде снимка как изглежда, ако ч намеря, яе ти пусна. Съжалявам да чуя и това, което се е случило с дискотеката ви. В такава държава живеем!
Герчо, и от мен стиснати палци!
Дейзи, днес и аз запазих час за ройдения ден при твоите хора. Благодаря ти!
Кали, това с идването на деца у нас взе да ми харесва. Днес Дарлинг и дъщеря й бяха и добре си поиграха дечицата, та и аз съм за да ги събираме от време на време, да сменят играчките. Можеш да дойдеш да снимаш някоя масовка у нас, ама да е в деня преди да дойде жената, която чисти :–)
Аз съящо съм  за на Зори ресторанта за срещата. В неделя ли е?

# 74
Добър вечер, добро утро  Hug

успях да разрежа клиповете и ги качих, ако искате да ги видите:

Кайо се опи … 88;ка

Кайо обясн … 74;ка

Кайо откра … 74;ка

Кайо импро … 72;би

Кайо твърд … 52;аш

Общи условия

Активация на акаунт