Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам по време на бременността?
Какви са някои от симптомите на бременността?
Какво мога да очаквам по време на посещение при лекар по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам по време на бременността?
По време на бременността може да се сблъскате с различни симптоми като умора, гадене, вагинално течение, предменструални болки и реакции към храна. Освен това може да изпитате депресия или чувство на потиснатост поради хормонални промени. Важно е да се грижите за себе си и да се консултирате с лекар за всякакви промени във вашето състояние.
-
Какви са някои от симптомите на бременността?
Симптомите на бременността могат да включват умора, гадене, бяло течение, предменструални болки, депресия, повишена умора, гадене, суха кашлица , повишена чувствителност на гърдите , повишен апетит , повишена чувствителност към определени храни и усещания за студени тръпки по тялото. Може също да се появи болезнено подути гърди, главоболие и чувство за сънливост. Важно е да се отбележи, че симптомите могат да варират значително от жена на жена.
-
Какво мога да очаквам по време на посещение при лекар по време на бременност?
По време на посещение при лекар по време на бременност можете да очаквате сърцето на бебето ви да бъде изслушано, да получите информация за неговото развитие и съвети за поддържане на вашето здраве и това на бебето. Вашият лекар може също така да предложи витамини или други добавки за подкрепа на здравето ви.
-
Какви са някои съвети за поддържане на здравето по време на бременност?
-
Какви са някои съвети за поддържане на физическа активност по време на бременност?

Който се изнтересува да ми пише на лични 
Колкото до мазането аз вече си изпатих
и да започвате то не с Джонсън
Защото аз налитам само на солено - сирене, пържени картофки, солети... За сладко хич не се сещам (което е неприсъщо за мен де
).
В аптеката ми препоръчаха Пре-Натал? Някой да има мнение?
Седна ли отзад до детето и веднага ми става лошо. Като карам съм о.к.