Към края си е ФЕВРУАРИ, кой кого ще изпревари?

• 19 288
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро!
Днес ни изписват и сега сгъвам цирка. Crazy Grinning
Зузу, успех мила! Не съм се сблъсквала с подобни проблеми, но ти желая всичко да отшуми, като приказка. Praynig
Сърдечни благодарности за името на бебка на първата страница!   bouquet

# 91
На всички майчета от сърце честитя рожбите. Да са им живи и здрави. Да спинкат сладко по цели нощи, да хапват лакомо и да изживеете приказни моменти заедно. Наслаждавайте се на всеки миг, защото малките пухчета растат бързо като  гъбки    bouquet Прекрасни са ви дечицата.

На GoldenEyeful специални поздрави и честитки за бебка Яна. Да й нацелуваш мъничките краченца от мен. Топли прегръдки и за нашето наборче Лили. Hug

Момичета включвам се, за да попитам някой има ли вести то ZLATO? Вече тръпна от очакване за хубави новини.  Praynig

# 92
Честито бебче на Даниелка  bouquet  bouquet
Зузулинка,и Мони е още леко жълтичка,казаха ми да й давам глюкоза,ама тя не иска да изпие и 5 мл. ThinkingОт онзи ден като писа че ви приемат в болницата само се моля да не вземат и нас да ни приберат Praynig Praynig Praynig
И аз вечер кърмя по 2 пъти,обикновено към 1 и към 4 часа,после в 7 сутринта.Сменям пампата ,кърмя си я и си лягам пак.И аз пробвах да кърмя легнала(с Петър също бях опитала),но нещо не ми удава Flutter
Някой беше питал каква козметика ползваме за бебенцата-аз използвам на Мустела-дермопочистваш гел(за къпане),пяна за новородено(за косичката),витаминен крем за дупе(при смяна на памперса),кремче за лице хидра-бебе(когато излизаме навън) и бебешко олио(след баня).
Искам да попитам няколко неща също:
1.кога започнахте да давате витамин Д?-на нас ни казаха от 20-я ден по 2 капки да й давам.
2.до майките на момиченца-педито каза ли ви че е добре да носите някакви профилактични ортопедични гащички newsm78
Май мислех още нещо да питам,ама сега забравих Crazy
Изидка,писах ти на лични телефона си(има го и на първа страничка),ще се радвам да се видим после и да си запознаем бебките Laughing

# 93
  • София

Искам да попитам няколко неща също:
1.кога започнахте да давате витамин Д?-на нас ни казаха от 20-я ден по 2 капки да й давам.
2.до майките на момиченца-педито каза ли ви че е добре да носите някакви профилактични ортопедични гащички newsm78

За витамин  Д и на нас ни казаха да почнем от 20-25 ден по две капки.
За ортопедичните гащички- редно е това да го препоръча ортопед. Хубаво е около края на  първия месец бебето да се заведе на ортопед- прегледът представлява преглед с ехогрф на тазобедрените стави, за да се установи дали има луксация. Доколкото си спомням най-рискови са момиченца, родени секцио, после- момиченца, родени нормално, момченца- секцио, момченца- нормално. Педито трябва да даде направление.
Мамо Ави, може и да го знаеш това, защото първото ти дете, неотдавна е било бебе, пиша го за информация и на другите мамчета Grinning

# 94
Здравейте мамчета и бебчета,аз съм си 2в1.Снощи имах на 10-на мин.контракции,но уви ФАЛШИВИ,чак ме хвана яд.smile3515 smile3511 newsm45 Благодарение на един spasmalgon всичко свърши

Честито на новите мами,бебчетата да растат здрави,много послушни и само радост да носят на мама и тате

Зузу  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedбързо да се оправите

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна тумбите и бебетата

# 95
Здравейте и от мен- 2 в 1 сме си и това е!Ама наистина има някои много инатести бебета!да видим кое ще излезе най интестото Sunglasses
Честити бебета на Кокомания, Даниела и desytka!
Честито изписване на Алина и Голдънчето HugАлина, чакаме разкази от теб Wink
Днес Дженифър Лопес е родила момиче и момче, така че я присъединяваме към февруарския отбор Laughing
Като гледам какво слънчице е пекнало да питам и аз в района на Борово или Красно село има ли мамчета от София да се разхождаме?
На всички бебчета пожелавам по малко колики и скорошно възстановяване на тези със жълтеничката  ooooh!

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 13:25 от hotday

# 96
Момичета, здравейте! Да са ви живи и здрави бебенцата и много да ви радват!

Влизам само за да съобщя, че днес, в 12:02ч. desytka роди момиченце, 51см, 4.250кг. Раждането е протекло нормално, без упойка. Деси е уморена, но много щастлива!За името още не са решили окончателно Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 15:20 от Мечо Пух

# 97
  • Велико Търново
Здравейте момичета.аз не съм от редовно пишещите ,но съм от най-редовно четящите ви.и аз съм си още 2 в 1 и явно и моето бебе ще е от инатестите.док. ни  е  дал срок до 27.02 и се надявам дотогава да реши да излезе....та я вижте какво слънце пече навън Grinning
хубав ден на всички

# 98
Ами освен да изрева и аз от името на магарешкия отбор, за да не си помислите, че липсвам Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 99
Aаааааа,и аз съм си още тука!Нищо  ново и от мен!
Вчера бях при лекарката ми-1,5см разкритие,но главичката е високо.Водите са ми намалели,трябва да раждам!Но мойта дундичка явно не иска...Там ме водят с термин 21.02 ,но сме вече 22!Нямам търпение!
Едвам ходя вече,но се опитвам да миткам с Тони из квартала,пък а дано вече родя!
Имам чувството,че останахме съвсем малко неродилите...

На всички ,гушнали тези дни своите бебенца-на   ДЕСИТКА,ВЕСЕЛО,КИКА,АНИТА7,СЛЪНЧИЦЕ,НАДЕ,ЕФРОСИНКА И ПАВИ,ЧЕСТИТО!

Ако съм пропуснала някого-простете ми!
Отивам да сготвя нещо,докато Тони спи,та ако случааааайно нещо зачезна-да има ядене вкъщи!До после!

P.S.  ДА НЕ ЗАБРАВЯ ОБАЧЕ-Честит дом на Мери!Да бъде уютен и пълен с любов и много детски смях,в което не се и съмнявам!

Кламерче,мило,тука съм си още!Благодаря ти за вниманието!

# 100
Здравейте и от мен, аз да ви се оплача: БОЛНА СЪМ, вдигнах температура 38 градуса, имам страхотна хрема и ми е адски отпаднало. Взех си Остилококцинум, Коризалия, витамин С, Ефералган и капки за нос иииии дано да се оправя бързо и да успея да опазя Андреан, че сърцето ми се къса Cry
Мери, честит ви дом!!!
Аз имам един въпрос: Колко глюкоза се слага във водата вместо захар?

# 101
Чара,мерси за отговора.Петър тогавашната ни педиатърка не го е пращала на ортопед,никога не сме го водили newsm78.Затова сега питам.
Честита госпожица на Деситка,тя направо изгледано бебе  Peace
Сенди на нас ни казаха само глюкоза да даваме,има в аптеките,ама Мони не иска и да вкуси.

# 102
Аз докато се добера до компа и списъка с бебетата много се увеличил.  Grinning
Честити съкровища на Павиоч, Весело, Кика М, Кокоманиа, Анита7, Даниела и Деситка
Да са ви живи и здрави и да ви даряват с много радост.
rosi bosi и evelinar - благодаря ви за бързите отговори. Като видях подутината под пъпчето на малкия Иво ми стана лошо. Детския хирург които ни прегледа не ни даде надежда че тестиса ще слезе. Каза ни да чакаме до третата годинка и след това на операция.
Благодаря и на майчето което ни е поместило в списъка с бебоци  Hug
За витамин Д - на нас ни го изписаха на първата консултация (17-ти ден). Пием по една капка на ден 1/2 час преди хранене.
Мери, честита ви нова къща! Сигурна съм, че ще я превърнеш в най уютното кътче за вашето семейство.
[/size]

# 103
Ние днес направихме сефтето навън с количката... Joy
Бебка спинка през цялото време, даже се наложи да я събудя за папкане като се прибрахме.Аз също съм свежарка - снощи спахме 5часа без прекъсване.... Blush...не помня откога не ми се беше случвало....май започваме да влизаме в ритъм.
Някой беше питал за капките ЕСПУМИЗАН (извинете ме,но бързам да ви изчета и не запомних кой беше) - АЗ ДАВАМ ПО 25КАПКИ В ЛЪЖИЧКА ПРЕДИ ВСЯКО ЯДЕНЕ - и мисля, че има ефект.
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА - ЖЕЛАЯ ИМ НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ С МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА!
ЧЕСТИТО НА МЕРИ ЗА НОВИЯ ДОМ - не се съмнявам, че ще го напълните с весел смях и много любов.

С кърменето засега нямам проблем, но не спирам да се зобя с жито, овесени ядки, боза и тем подобни....кърмя все още от едната гърда на ядене.
ЛИПСВА МИ ОСТРОУМИЕТО НА БУБЕТО.....сигурно е много заета милата....ние с едно едва смогваме, а тя с двечки....БУБЕЕЕЕ,АКО НАМЕРИШ ПРОЛУКА ДРАСНИ НЯКОЙ РЕД......
Засега толкова.....отивам да отварям млечния бар Joy

# 104
Честито на Анита, Даниела, Пави и на Деситка!    bouquet  bouquet  bouquet (дано не пропускам някого  Embarassed)
На мамите още в 2 в 1 стискам палци скоро да гушнат съкровищата си!   Praynig Praynig Praynig
Фарф, аз не бих чакала до 3 годинка, казват, че най-добре тази операция се прави когато детето е на около 2 години. Доц. Бранков ни посъветва да направим първата консултация с хирург или уролог когато Благун направи година и половина и направо да се решава кога ще се оперира. На хормонално лечение не бих го подложила, защото успехът му е силно съмнителен, а и съм против това да си блъскам детето с хормони. А и при нас едва ли ще даде резултат - неговият тестис никога не е слизал. Операцията е доста лека, ако няма усложнения може още следобед да сте си у дома (това го знам от съфорумки).  Hug
За ортопеда - и аз знам, че е задължително да се отиде към края на 1 месец. Чара много добре го е обяснила. Водила съм Благун при д-р Драганов, сега мисля пак с двете чавета да му се тропна пред кабинета другия месец (Благун нещо криви едното краче, да го види и него). Миналата година работеше все още със ЗК, но сега разбрах, че приемът е само платен, дано поне не е голяма навалица при него.
Отивам да полегна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт