АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 616
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.Добрич
Вече сме си вкъщи, но ще ви разказвам утре повече.

# 151
  • Бургас
spinki,добре дошла! Hug
Надяваме се,новините около вас да са добри.Много  Hug на малкия юнак.

# 152
  • софия
spinki,добре дошла! Hug
Надяваме се,новините около вас да са добри.Много  Hug на малкия юнак.

И от нас гуш  Hug!

# 153
Мацки,навремето някой беше пуснал едно линкче кави звуци издават животните  Rolling Eyes!Някой случай да ми го пусне  Flutter
Dani ето една възможност http://free.bol.bg/kidsbg/images/onlinegames/bebefarm.swf
и http://game.dechica.com/games/game28/animalfarms.swf

Спинки  Hug Heart Eyes

Сложих малко снимки на Елица ELITSA

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 22:23 от MamaMargo

# 154
Здравейте Laughing
  И ние по цял ден сме на разходки,Най накрая малко разнообразие,че се бяхме скапали вкъщи #Crazy
  spinki добре сте се завърнали Hug
  yanast пожелавам ти скоро да се похвалиш с хубави новини Peace И при нас не стана веднага Wink
  Благодаря ви още веднъж за прекрасните пожелания  bouquet
  Елфче бързо да оздравява детенцето Heart Eyes
Мама Галя гушки и от нас на новият ви член в семейството Hug
  За обръщенията сме си стандартното Mr. Green мами или мамо зависи от настроението Wink а на баща си вика тате,татьо.
 Но за името не дава да го питаш,неще да го каже и това е Crossing Arms Като го питаме как се казваш и той казва бебе Голям мъж стана а още се мисли за беби Mr. Green
  За обувчиците и Наско е с 24 номер на Колев,но пък има и други 20ти номер.Много зависи от фирмите.
  Спирам за сега.Много целувки на мъниците Heart Eyes

# 155
  • софия
Марги,мерси,мацка   bouquet!

# 156
  • гр.София
Спинки, добре сте си дошли Hug

И ние скиторим,но това ме изтощава. Старост-нерадост Wink
 Мечтая си София докато спи  аз да си полегна с кафе и списание.Вместо това-готвя,чистя,простирам, пиша домашни и крещя по домочадието.
 В петък ще се вапцам и за да вмъкна и фризьор съм се вкарала в теория на конспирацията.Не мога да кажа на свекървата-гледай ми детето,че да се шляйкам и разкрасявам,ами уж-важни учебно-училищни ангажименти покрай Пепи(които са си истина).
 А тези,дето ходите и на работа-направо ви се възхищавам  bouquet
 Но пък имате основание да си искате помощ.
 А мъжа ми като се прибере по никое време,хапне и си легне, а за мен започва новото работно време.  Нали цял ден съм се разхождала и почивала.

Май,не бях особено позитивна Simple Smile

Много обувчици на КиК си харесах миналата седмица,ама само Петър го обзаведох с 2 чифта от намалението.А Софийката ще износва почти неносени негови.Все още не й пука,как е облечена и ще се възползвам.Крачето й-21-22№

Мама Галя,честита племенничка! Да е здрава и щастлива! Как се казва(ама може и да си писала,ей сега ще се върна назад)?

Елвинг,една оздравителна целувка от С. за И.!

Защо казахте,че този сладур от аватара на Дидика не е от "Лас Вегас" ?Или нещо не съм ви разбрала?

# 157
Привет и от нас Hug Ние бяхме без компютър няколко дни, но вече съм на линия.
Ели, честито и от мен Hug Присъединявам се към пожеланията за лека и безпроблемна бременност и ти пожелавам една здрава и хубава сестричка на Наско през октомври Peace
Велмар, жив и здрав да ти е рожденника  bouquet Много да се обичате и много да те слуша Heart Eyes
Елфче, честит рожден ден и на сестра ти, на патерица  bouquet Дано скоро се оправи Ивчо Praynig В момента и ние сме във вашето положение Sad Деница е с възпалено уше, днес й правиха промивка и почнах да й слагам капки.
Мама Галя, жива и здрава да е племеничката ти, и всички покрай нея Hug Дано има повече хора като вас и семейството на девер ти Peace
Спинки, дано и около вас има по-добри новини и най-вече да сте по-спокойни Peace
Нана, прегръдки и за Калоян Hug Дано няма сериозни последици и за двама ви след преживелицата. Между другото, аз не можах да видя пролетни и летни модели в сайта на Капчица newsm78, а къде се намира магазинът им в Дружба?
За обръщенията, Деница ми казва мамо, а когато се глези - мами. Татко й пък е тате, но с различна интонация. На фона на пратилата, за които чета тя е направо кротка. Слава богу нямаме сериозни наранявания. Обаче е страшна глезана и хитруша, в тая насока се развива.
Спирам, че таткото даво зор за компютъра. Лека нощ на всички smile3524
Блан, и Деница така износва на батко си дрехи и обувки, обаче на нея вече й пука как изглежда. Такава кипра е, че се чудя на кой се е метнала като не е на мен newsm78

# 158
  • софия
Поздрав,за всички среднощни кукувици  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=H5qmQwImP0Q
Това е песента на тати,мама и Найа  Grinning

# 159
Спинки, добре сте си дошли Hug

И ние скиторим,но това ме изтощава. Старост-нерадост Wink
 Мечтая си София докато спи  аз да си полегна с кафе и списание.Вместо това-готвя,чистя,простирам, пиша домашни и крещя по домочадието.
 В петък ще се вапцам и за да вмъкна и фризьор съм се вкарала в теория на конспирацията.Не мога да кажа на свекървата-гледай ми детето,че да се шляйкам и разкрасявам,ами уж-важни учебно-училищни ангажименти покрай Пепи(които са си истина).
 А тези,дето ходите и на работа-направо ви се възхищавам  bouquet
 Но пък имате основание да си искате помощ.
 А мъжа ми като се прибере по никое време,хапне и си легне, а за мен започва новото работно време.  Нали цял ден съм се разхождала и почивала.

Май,не бях особено позитивна Simple Smile
Това все едно аз съм го писала,след 2 месеца най сетне отидох на фризьор днес и помолих кръсника си да гледа Елица,срам не срам,належащо беше вече че бях  #Silly
И на Елица не и пука още какво точно и обличам за щастие ,че не спори лесно с лъвица  Mr. Green

# 160
  • София
Добър вечер и от мен! Сега долазих до компа - диването заспа преди 40 минути едва.

albena_vlady магазинчетата са два и двата са на пазара в Дружба 1 в частта с новите павилиони. Ако решиш да идваш кажи, ще обяснявам подробно на ЛС.

Спинки  Hug

При нас въртележката продължава с пълна сила. Днес нямаше кой да гледа Калоян за 40 минути - Митко трябваше да излезе за нощна - аз докато се прибера. Та се наложи Митко да закъснее, майка да избяга от работа по-рано, а аз карах като бясна, доколкото бе възможно в задръстванията Sick Сега като гледам май сутринта пак ще сме в лудницата, защото Митко няма да успее да се прибере до 7 ч., а аз в 8 ч. трябва да съм в офиса. Как ще издържим до септември направо не знам #Crazy

# 161
Поздрав,за всички среднощни кукувици  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=H5qmQwImP0Q
Това е песента на тати,мама и Найа  Grinning

Мерси мацка,готино парче  thumbsup

# 162
Спинки, добре сте си дошли  Grinning

# 163
Spinki, добре дошла! Hug

# 164
  • София
Добрютрю  Hug

Моята сестричка ще си има бебче  Grinning Grinning Grinning  изключително съм щастлива и развълнувана Heart Eyes Heart Eyes все едно аз съм бременна

сег аще хвърля едно око какво сте писали, защото бързах да се похваля Embarassed

Spinki bye  Hug

Общи условия

Активация на акаунт