Ясновидци

• 32 655
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
и аз ще гледам.
много вярвам в паранормални неща.

# 31
сори, публикува ми се два пъти

# 32
Гледате ли? Смятам че ще е много интересно  Rolling Eyes

# 33
Гледам, да. Не знам защо, но от девойката ме побиха тръпки, докато я слушах. Преди да кажат, че е познала какво има зад паравана.

# 34
  • София
Тия дарби са си цяло проклятия за хората, които ги имат.Май и не само за тях.

# 35
  • Sofia, BG
Вече си имам фаворити.. Mr. Green

# 36

Хихи, нека позная - "лошото момиче", както я определиха. Която веднага позна, кой е починалият на снимката и от какво е починал.
На мен тя и девойката са ми фаворити.
Да вметна, че познах част от фигурите - познах за звездата и четворката Crazy Crazy

# 37
  • Варна
Гледам, да. Не знам защо, но от девойката ме побиха тръпки, докато я слушах. Преди да кажат, че е познала какво има зад паравана.
Младото момиче от Русе, нали? И на мен ми е много страшна, а и има един такъв странен глас.  Confused

# 38
Росица, да, точно тя. Не знам...само от нея ме побиха тръпки, честно казано. Дори от оня страшния (дето каза, че е предвестник на злото и като погледнал някой лошо, съотвения човек бива сполетян от беда) не ме побиха.

# 39
  • Cофия
Хихи, нека позная - "лошото момиче", както я определиха. Която веднага позна, кой е починалият на снимката и от какво е починал.
На мен тя и девойката са ми фаворити.

И на мен Peace
а тази голямата с червената коса е много весела  Crazy

# 40
  • София
Леле какви образи има. Някои искренно ме рзсмяха , други...... Shocked
Определено малкото момиче , русата мацка от Пловдив и тая  "лошата"  - има нещо в тях  Thinking

# 41
Росица, да, точно тя. Не знам...само от нея ме побиха тръпки, честно казано. Дори от оня страшния (дето каза, че е предвестник на злото и като погледнал някой лошо, съотвения човек бива сполетян от беда) не ме побиха.
Но май точно този е предсказал катастрофа на човек от екипа  newsm78.
Иначе момичето с пискливия глас и "лошото момиче" са много добри, и леличката йога ми хареса...ох, май ще е много интересно  Thinking

# 42
Обаче, забелязахте ли, че "професионалните" магове са гола вода?! А обикновените, на пръв поглед, хора са нещо друго.

Едит: Много съм добра в картинките, познах 2 от 3 Crazy

# 43
  • София
Гледам го и аз в момента. Интересно е за сега.

# 44
Маг Сибила е пълно менте  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт