АПРИЛче пюренца не ще, иска бира и мезе

• 8 686
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Pepena - Миличка честитоооооооооооооооо   bouquet Айде леко бремнеене и послушно и здраво бебоче за финал   bouquet Така се развълнуваааааааааааах  Heart Eyes
Алекси - като стана дума - как е шкембака, расте ли, как се чувстваш, айде давай снимки на коремчето
  Flutter

# 256
Pepena, ЧЕСТИТО!

# 257
Ураааааа, бебе, ама какво правите вие бе хора..... Пепинка, нарочно ли стана тая работа или без да иска.....направо съм във възторг от новината  Grinning
Когато писах преди време, че искаме бързо второто, имах предвид да започнем опити след 2-рата годинка на Томи....ама сега си връщам думите назад като гледам какво правят двете Спиди Гонзалки
Честито , Пепинка, едно сладко бебешорче и една много лека и приятна бременност ти желая  bouquet

# 258
мацки, Тошката ще става батко, резултата от теста  EFP

Малеееее ЧЕСТИТООООООО !!!

Супер , супер pepena браво на теб ти си героиня. Много уважавам мамите с повече деца, това си призвание и страхотна отдаденост. От все сърце ти желая една принцеса на финала   bouquet

# 259
  • Попово
Дай Боже,  всичко да е наред Simple Smile и всичко си беше по план Wink Simple Smile напълно умишлено и осъзнато Blush

# 260
Дай Боже,  всичко да е наред Simple Smile и всичко си беше по план Wink Simple Smile напълно умишлено и осъзнато Blush

Поздравления за  смелостта  Hug радвам се на хора като вас

# 261
Имаме си страхотна новина днес! Честито, пепена, пожелавам ти една сладка и здрава госпожица към ноември месец! Много се радвам и аз на смелите многодетни мами!!!

# 262
Пепена,  Hug Heart Eyes! Разтрепераха ми се краката... аз навсякъде разправям, че съм приключила с размножителния период, ама мъжът ми се подсмихва тайничко на моите думи и ми казва: ти не се заричай много! Ама, честно казано, и годинките си минават, и смелостта ми се изпарява. Браво, мамо героиня! Желая ти леко бременеене и бързо раждане! Heart Eyes

# 263
  • Попово
ам то и аз се развълнувах, все едно ми е за пръв път  Joy и съм на 21 години Joy Joy

# 264
pepena ,честито!Пожелавам ти една малка принцеса на финала!!!Я колко мъже си имаш да се грижат за нея!! Hug
Май си единстваната многодетна мама от априлките или поне аз не се сещам за друга  Hug
Кога ти се пада термина?Чакаме снимки!

Илит,благодаря! Hug

# 265
  • Попово
още не знам за термина newsm78 като посетя доктора ще ви уведомя Wink за сега само тест правих  Naughty

# 266
# 267
  • Попово
30 октомври излиза Flutter

# 268
А може с бате Генчо да празнуват заедно Joy

# 269
Тамън Тошето ще е вече на година и половина... 30 Октомври е чудесна дата  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт