Недоносени деца - 8

• 20 121
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
  • София,
Паликарова много ти благодаря, много ме успокои, ние сме вече доста по добре. Даже тази нощ си спа почти цялата нощ много спокойно. Нашият секрет е съвсем светъл като слюнката, но е по гъст и като и се събере в гърлото и я дави, но не изтича през нослето, трябва да и пръскам стеримар, за да се размекне и да я накара да го изкиха или изкашля. Калциевият глюконат също и действа добре. През нощта като я нахраних и тя се закашля и от напрежението повърна. А сутринта след като я нахраних и с тъпия си мозък реших да и дам от сиропа за кашлица и тя пак се задави и повърна всичко, ужас  HugТя като започне да повръща и връща в трахеята и започва да и свири всичко. Сутринта точно така направи, и после кашля кашля докато го изкара иначе не може да диша. Много е гадно.
А на милото Ади много целувки lovekiss и бързо да оздравява.
А на всички майчета и бебоци весел и прекрасен ден и много много радост и усмивки. И всички малки злоди дечица днес да си изпапкат всичкото ядене, та БАба Марта утре да им върже най хубавите мартенички.

# 106
Дундурелка ти взе ли от калциевия глюконат на сиропче? Май концентрацията му е по-малка.

# 107
  • София,
Дундурелка ти взе ли от калциевия глюконат на сиропче? Май концентрацията му е по-малка.
Не, точно заради концентрацията, сега и давам още на ампулки, ама нещо ги няма по аптеките, нямало внос, та ще видим. А иначе и ги сипвам в биберона на шишето с малко мляко и така ги пие. По трудно е със сиропа за кашлица, давам и МУКОПЛАНТ на Др. Тайс, но него го плюе, а не смея да го сложа в млякото за да не се откаже да го пие. Вчера например цял ден неискаше да пие мляко и я храних с по разредена оризова каша. Беше пълен кошмар.  Embarassed После вечерта си го пиеше, и през нощта, ама сутринта повърна и след около 1,5 ч. и направих пак малко оризова каша и пак и дадох от лекарствата. Hug Трябва да яде, няма начин, а ако Ви кажа как се правя на маймуна, за да отвори устата и  да успея да и набутам някоя и друга лъжица с нещо. ПЕя песни, пускам телевизора на каналите дето има реклами и така. Днес даже мисля да и дам малко пюренце пак за обяд, че тя ще им забрави вкуса. Thinking

# 108
аз да ви се оплача Sadмоя жоро не е наддал и грам този месец ooooh!много ми е мъчно защото е едва 6 килограма за неговите 10 месеца Tiredпеди ми се кара много ама аз какво да направя като това дете не иска да яде?от около седмица със зор  голям изяжда 100 грама -ми не иска повече и не иска.как да го накарам да яде?сега ще пием сиропче за апетит -дано има ефект от тоя сироп, че незнам иначе кво ще го правя! ooooh!какво да го правя бе момичета това детенце кажете с какво да го храня  /не иска месни пюрета  , попара отказва  адапт .мляко,/ какво тогава  Outta Joint

# 109
  • Варна
Гери, а с каши пробва ли? Аз пък това с карането на педиатрите не го разбирам. Вместо да ти каже: не е наддало детето, еди какво си пробвай за да качи повече...  newsm78 (макар, че все пак Жорко претърпя операция - би трябвало и това да си оказва влияние - все пак това е един вид стрес за организма).
Паликарова, като чувам отзиви от болничните условия, може да е по-добре този вариант, който се е получил при вас (да сте си в къщи, а да ходите само за манипулациите). Дано Ади се оправи бързо.
Аз отидох до педиатърката, но като видях че пред кабинета чакат 15-20 души и направих кръгом - зорлем няма да си разболявам детето. Още му хърка нослето, но не е толкова спешно - другата седмица дано имаме повече късмет.
Dundurela, и вие да се оправяте!
Мим40, как сте? Тери прави ли белички? А спи ли наобед? (Вики с много мъка заспа в 16.05 и предполагам всеки момент ще се събуди - максимум по половин - 1 час спи на ден)

# 110
viki76  той жоро само каши яде  Laughingдруго не мога да го накарам -страшен е ! Closeоф не знам вече какво да го правя newsm78но нека ми е здравичък  пък за другото ще му мисля Tired

# 111
Geri само няма да го насилваш. То детето си знае колко да яде. Ак иска 100 100 му дай, защото ще стане злояд. Тя Преслава и тя не е от ящните. Все мъки с тва хранене. Ами какво да я направя. Нищо не яде в сравнение с другите на нейната възраст. И аз съм се видяла в чудо...ама търпение му е майката.

# 112
  • Варна
Гери, щом яде каши, не е толкова зле Simple Smile. Те са хранителни и имат доста полезни вещества. А пробвала ли си да разреждаш пюретата до гъстотата на кашите, които яде?

# 113
  • София
GERI844  въглехидрати хляб.пълномаслено кисело мляко бисквити,някой може и да ми се скара,но за мен това е.Какво ви изписаха за апетит?

# 114
аз кисело мляко с бисквитки давам ,яде Peaceкашите си яде също но повече от 100 /150 най -много  повече не иска човека. гоца педи ми каза да взема сиропчето ама аз не мога да прочета какво пише на рецептата  Simple Smileщом го взема ще пиша-само ми каза ,че е в триъгълна форма шишето и да давам по-2 лъжици.viki76  ще пробвам да направя и така както казваш че дано тази формула подейства Laughing благодаря ви!!!

# 115
  • София
Саностол?То и мойте повече от 150 каша немогат да изядът,то си е тежко.Ти колко хранения си заменила?АМ ли пие или кърма?

# 116
саностол да! Peaceжорко много рядко пие адоптирано мляко -не го харесва май,ръмжи реве и не иска бе Shockedслагам в кашите и така,иначе не става

# 117
Здравейте,

Току що пуснах снимки на Дари от днес в албумчето на Априлките.Заповядайте да ги видите.Днес тя е 1790 гр.Това е от нас.Ние заминаваме на Тополовград за 4 дни и ще се включа пак от сряда.

Весели празници, добро настроение  и да си ни бели,червени  и засмени дечицата Hug

# 118
  • София
Браво на Дари,само така Hug
GERI844 и милумила ли не пие,знам че го дават за злояди деца по сладък и увкусен.Какви каши даваш безмлечни ли?Нашата педи каза че от Слънчо пълнеели много децата,аз лично я харесвам и като свършим тази която давам почвам от нея.

# 119
и милумил не пие!педи ме накара да сменя всички видове адаптирани млека -надявахме се ,че все едно ще му хареса, и ще започне да  пие но не!и ние се храним със Слънчо ,млечни безмлечни  всичките ги яде.      Hugи аз да поздравя сладката мама  bouquetрадвам се че дари е добре!

Общи условия

Активация на акаунт