Недоносени деца - 8

• 19 944
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Добро утро Hug

Честит Рожден Ден , mim4o! Много здраве, щастие и любов!

# 166
      Честит Рожден Ден,    mim4o .Здраве,щастие,любов и здраво детенце.Светьл празник и много усмивки.                                                                                           

# 167
  • Варна
Mim40, честит рожден ден!
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

Гери, стискам палци за хубави новини днес!
Mariela Gazela, и на Вики често му стават много червени, сухи и даже грапави бузките. Аз си мисля, че е алергия, но още не съм установила точно към какво (имам съмнение за кайсии). Мажа го с млякото на Бюбхен.
tina77, макар че захранването ни вървеше много бавно, вече сме захранили с почти всичко за възрастта - дори се захрани със шоколад (усмука ми малко от вафла Споко преди време). Иначе вишни, ягоди, мед и повечето цитруси не съм захранила. От месец сме на детска кухня и там понаваксахме.

# 168
Я, каква приятна изненада! Благодаря ви за хубавите пожелания, момичета! Тъкмо влизам да ви почерпя!  Hug

# 169
  • Варна
Ау, докато пиша за млякото на Бюбхен, моя син го намерил и си отворил капачката да си чеше венците, та си е хапнал малко от съдържанието  Embarassed.

# 170
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мила МИМЧО,здраве и всичките ти желания да се сбъднат!

# 171
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, Mim40!БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА! ПРЕКРАСЕН ДЕН   bouquet

Моята мила свеки също днес има рожден ден  Mr. Green и довечера пак парти  Laughing

# 172
Здравей, Mariela Gazela!
На моето бебче кожата на лицето беше суха и олющена. Ползвам крем за лице за суха кожа на Mustela и съм много доволна.Надявам се да съм ти помогнала. Поздрави Hug

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  МИМЧО!!! newsm51Да си  здрава и много щастлива, весел празник!!!

Mariela Gazela!
Ползвам крем за лице за суха кожа на Mustela и съм много доволна.Надявам се да съм ти помогнала.  Hug
newsm10

# 174
Мимчо честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива! Много целувки от мен и Ивайло! newsm51

# 175
  • София,

мимчо[/size]
бъди жива и здрава и много щастлива!

# 176
  • София,
Здравей, Mariela Gazela!
На моето бебче кожата на лицето беше суха и олющена. Ползвам крем за лице за суха кожа на Mustela и съм много доволна.Надявам се да съм ти помогнала. Поздрави Hug

И аз препоръчвам Мустела или попитай лекар и и вземи Линола фет олио да се измива с него и отделно и на кремче да се намазвате, бързо оправяне. Има и едни кремчета на Бюбхен за променливо време, те са много маслени и обогатени и аз мажа с тях лицето на баткото, защото зимата от студа и вятъра много му изсъхва кожата, той е много добър.

# 177
честит празник, Мim4o Hug

# 178
  • София,
момичета ако някое бебе има проблеми със стомахчето-много повръща и тн, имам сироп мотилиум,който е точно за такива неща.пишете ми на лични ако някой се нуждае от него,да му го пратя-подарявам го,годен е до 2009г-имам 2 шишета

tina77 Може ли да ми обясниш какво представлява това сиропче, защото ние имаме вного проблеми със стомахчето и често повръщаме и още не могат да ни кажат от какво, дали от рефлукса или от хремата и като се закашля чак повръща или от друго нещо. А дали се продава това сиропче в нашите аптеки, ще ти бъде доста сложно да го изпратиш чак от Варна до София, не ми се иска да те вкарвам в разходи. Необходима ми е само информация, а ако се продава в аптеките и аз ще си го купа, след като се консултирам и с лекарката. Благодаря предварително! Hug

# 179
mim4o  честит празник и от мен!!!  bouquet  bouquetмного здраве, много щастие, и много любов. Hugние току що си дойдохме и новините са много хубави-жоро е добре след като ни прегледаха всички бяха учудени  Mr. GreenНиколова каза че Жоро просто е роден с голям късмет защото всичко било наред -а тя дори и не е очаквала да стане така Hug Hugи двете му оченца били добре Blushгосподи благодаря ти!!!

Общи условия

Активация на акаунт