Недоносени деца - 8

• 20 132
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Дундурелче, да си жива и здрава. Аз нали знаеш все по късното честитя newsm59
Мамчета, вашите бебчета кога започнаха да стоят стабилно? Ивайло се смъква и не ще и не ще. Като го сложа полулегнал в количката се ядосва. Едно бебе по- малко с 8 дена от нас, обаче доносено, даже вече пълзяло.

# 136

Dundurela, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива с твоите две прекрасни слънчица!  Heart Eyes   hbday
Ще пиша тези дни, че никакво време не ми остава  ooooh!

# 137
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!!Dundurela, честит рожден ден! Бъди здрава ти и цялото ти семейство! newsm51  newsm59

# 138
Мамчета, вашите бебчета кога започнаха да стоят стабилно? Ивайло се смъква и не ще и не ще. Като го сложа полулегнал в количката се ядосва. Едно бебе по- малко с 8 дена от нас, обаче доносено, даже вече пълзяло.
Не  Naughty
Не се притеснявай за това !
И не гледай хората ! Тяхните може и да проходят !
Всяко дете е различно .
Всичко с вермето си . Не го мисли толкова . Иво самичък ще ти покаже кога ще е готов . Hug Peace

# 139
И Преска не може да стой още стабилно. Все още не се притеснявам за това и вече определено избягвам сравненията с другите  деца.

# 140

Да ви почерпя днес моя син става на 5 месеца  Heart Eyes

# 141
tony19 браво на твоето момченце Hugпораства с още един месец !жив и здрав да е и много много бели да прави Mr. Greenцелуни го от мен сиииилно

# 142
  • Варна
Тони, честита месечинка!   bouquet

# 143
  • София,
Честита месечинка на Вики!   smile3525  261uu smile3525   261uusmile3525  261uu smile3525  261uu smile3525  261uu

И ние все още не можем да стоим стабилно, така че без притеснение. А аз онзи ден питах педиатърката за проходилката и тя каза докато не се научи да се изправя сама  да не я слагам в проходилка. Вие какво ще кажете. Аз мисля че може и по рано да я слагам, за да може да свиква да стои на краката си, нали. Сега като я сложа да стъпи и тя свива краката и приклеква. Много е смешна. Hug

# 144
Aз Ади я сложих на проходилка ,на 8 месеца.В началото ходеше или по скоро се буташе назад.
Беше и много забавно.А иначе започна да се изправя сама, чак на 11 месеца.Като я изправех аз, се държеше и стоеше някъде към деветия месец,но не можеше да се изправи без помощ.На нея не и навреди.Аз след първите месеци в паника,после започнах да си я гледам като доносените бебчета.

# 145
само да ви кажа мами, че водихме жоро на невролог -всичко е наред според специалиста и няма за какво да се тревожа Hugказаха ми че сме имали голям късмет защото малкият се развивал много добре -което много ме радва!!!господи дано наистина е така Praynigжорко е вече на 10 месеца скоро ще ги навърши а още не може да стои в тази проходилка  Tiredправи 2-3 крачки на зад и това е Laughingа ако го оставя повече време  там дори и заспива на нея Mr. Green

# 146
  • София
Споко,при моите от един ден стана,както се камбилцаха като матрьошки и на другия ден стоят.Трябва да им укрепнат мускулите.
На Жорко може и да не му харесва,май това момче си има истински характер. Hug

# 147
Гери само си представи колко малки ни се родиха децата,и колко са борбени миличките ни Hug
Бавно и полека,ще наваксат децата.Нашия татко през сълзи се шегува,че Ади е тежала колкото замразено пиле Tired

# 148
Привет на всички , Мами!
Казвам се Деси, от Плевен съм, имам дъщеричка - Михаела. Мишлето се роди на 12,01,08 г - 33 г.с.-44см-2400 кг.
На този ден ходих на контролен преглед на който се установи че бебка има фетална брадикардия  /до този момент нямах никакви оплаквания/. Проследиха тоновете в продължение на 5 мин и те падаха 60, 50уд/мин..... Наложи се секцио. Бебка беше закарана по-спешност в Трета градска с диагноза - АV блок.Което налагаше поставяне на апарат на сърцето. За щастие сърдечната дейност  се  е  оправила при транспорта на бебока до София. Забравих да спомена .че раждах във Враца. Един месец бебчо   беше в кувиоз, захранвана със сонда.От всички изследвания се установи .че детето нямя никакви проблеми. но прекара тежка вътрешна инфекция.  На 13 ден се установи че има пулсиращ хематом на дясната ръка, от многобройните убождания и се наложи да се оперира.Ох... ами това е.
Сега сме си вкъщи и се надявам всичко да върви без проблем.

# 149
  • Варна
Здравей, desieuro! Добре дишла при нас!
Датата 12.01 ми е свързана със сантиментални спомени - това беше термина ми (само че 2007г).
паликарова, как е Ади?

Общи условия

Активация на акаунт