данида, честито! Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче!

Честит рожден ден на всички малчугани, които съм пропуснала да поздравя! Да са живи и здрави!
Мериа, честит рожден ден и на теб! Бъди жива и здрава и много щастлива!

та не знам, дали да не идем пак на доктор.
За него часът е винаги 10.30, даже като чуе на улицата някой да пита колко е часът, се провиква "Десет и трийси"
) Искам ям хапки и ориз (обожава пилешки хапки с ризото и му правя често за обяд, ама той си ги поръчва за закуска още 
Аз само после го включвам в контакта, иначе той си го включва. Постоянно ходи с един детски чук и "ремонтира" колите си, като ги обръща наопаки 

Пък беше станала преди около час.
Чета ви редовно, но нередовно пиша
Пълна къща с момичета. Когато ми прати снимка на децата, лелеее, ами бебетата са досущ като кака си
Толкова много си приличат трите
Сега готвя още изпити, но ми е лооошоо и ми е гузно, че денят минава, а аз нищо не мога да запомня
Ти мислила ли си да даваш Коки на градина /поне засега виждам, че на ясла няма да ходи
/ На мен много ми се искаше да си се гледкаме с Рони повече...
Усетих се аз преди 2-3 дни, че секретите на очичките са по-специфични /а и тя почти никога няма гурелчета като става от сън/. Казали, че има 2 деца болни в групата
и си ги пускат. Веднага смених калъфки, кърпи и т.н. Ама че хора, това е толкова заразно, разпространява се много бързо, ще го метне я на кака си, я на друг
Звъня на лекарката на мобилния /беше извън работното й време/, но тя не благоволи да го вдигне. Търсих из Нета капки за очи /забравила съм от Сузи какви сме ползвали/, мъж ми е питал и в аптеката, та почнахме едни да капем. Просто вкъщи няма за кога да прибирам сиропите и лекарствата, постоянно стоят на секцията
, че има и новопопълнения за по-голямо разнообразие
Как е при вас времето, имате ли си вятър? Щуреят ли порасналите дечица?
Ти мислила ли си да даваш Коки на градина /поне засега виждам, че на ясла няма да ходи
/ На мен много ми се искаше да си се гледкаме с Рони повече... 

, аз затова от доста време не съм влизала в сайта, освен ако някоя мама не е пуснала директен линк към снимчици
Пък и не пречи като се пуснат повечко снимчици за гледане
Ето тук можете да гласувате за Божидар
Ако искате,разбира се