Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 059
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Ех, че хубави новини в темичката  Grinning

данида, честито! Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче!   bouquet

Честит рожден ден на всички малчугани, които съм пропуснала да поздравя! Да са живи и здрави!

Мериа, честит рожден ден и на теб! Бъди жива и здрава и много щастлива!

# 46
  • под жаркото слънце
Честит рожден ден на Мериа   bouquet
Честита бременност на Данида   bouquet

# 47
Страхотни новинки от вас  Flutter
Честито на Данида - лека бременност и здраво бебе, а на Мериа - щастливо семейство и Филип да расте здраво и щастливо дете   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Марти оздравява вече, но му чувам някакъв хрип като диша  newsm78 та не знам, дали да не идем пак на доктор.
За яденето нямаме проблеми - днес например обядва веднъж първо и второ от кухнята, а после с нас с Пепи пак - ам,ам - няма отърване докато не му бутнеш нещо в устата. Вчера в магазина като видя едни бисквити - докато излезем и не ги отворих не млъкна - то целият магазин разбра, че иска да си хапне.  За сметка на това батко му не яде (като изключим луканка, кроасани и шоколад). Аз готвя, това дете само побутва яденето и обяснява, че било гадно. От време на време го храня, ама все пак е на 8 год. - до кога?!
Та за да го позакрепим и физически, пък и спортменски го записахме от вчера на плуване - в Академик (доста е гнусно, но пък е пълно с деца) и се надявам да има положителен ефект.

# 48
  • под жаркото слънце
Здравейте!
Да ви разкажа как ме дига от сън моят син  Laughing (то не че с този тумбак и ритливо бебе много спя де)...
Започва се с "Мамооооо, мамооооо!" (от месец-два спи в креватчето си, пак на горното ниво, с решетка и залепено за спалнята).
Аз се правя, че спя още и след малко се чува ТУП - и Коко е на спалнята. Хваща ми лицето с ръчички и почва "Мамееее, ставай, десет и трийсии"  Joy  Joy  Joy За него часът е винаги 10.30, даже като чуе на улицата някой да пита колко е часът, се провиква "Десет и трийси"  Laughing
Като отворя очи се почва :"До'о утро, аз 'пах" (Добро утро, аз се наспах  Wink) Искам ям хапки и ориз (обожава пилешки хапки с ризото и му правя често за обяд, ама той си ги поръчва за закуска още  Laughing)
След закуска се почват уговорки "Иска парка детето" - ходи му се в парка и го казва с най-жалната муцка, която може  Laughing
Моят отговор е винаги "Чакай мама да си изпие кафето" - и той си знае, "Мама пие каХе, Коко ходи парка"  Joy
Знае, че моторът му се зарежда с кабел и си го зарежда всеки ден  Joy  Аз само после го включвам в контакта, иначе той си го включва. Постоянно ходи с един детски чук и "ремонтира" колите си, като ги обръща наопаки  Laughing
Страшно се забавлявам с него, особено като се глези - хваща се за главата и прави физиономии, или прави смешка и започва да се смее насила  Laughing, като си държи ръката пред устата .
Разкажете за вашите маймунджилъци, да се посмеем всички  Hug

# 49
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Успях да ви прочета...
За него часът е винаги 10.30, даже като чуе на улицата някой да пита колко е часът, се провиква "Десет и трийси"  Laughing
Олимпия, и за Руми часът е толкова, но тя казва десет и половина... Знае, че това е крайния час за лягане. Обаче вчера сутринта ме пита "Колко е часъ, мамо виж колко е часа?" и аз казвам съответо 10 и половина (толкова си беше) и тя казва, "Айде да спинкаме" Joy Пък беше станала преди около час.
За друго сега не се сещам, освен че на вечеря винаги казва наздраве и държи да се чукнем, сутрин пак, ама по-рядко се сеща и така засилва чашата, че почти винаги ми разлива кафето. Обяснявам, че с кафе не се чука, ама кой ти слуша... ooooh!
При мен номера остави мама да яде или остави ме да си изпия кафето не минава за съжаление...Всички сме подчинени на малката "командерка" (вече така й викам). Като каже айде да си играем и трябва веднага да стана и да отида да си играя или ме гони с някоя книжка и вика "Мамо, четиии". Чистя с прахосмукачката, а тя след мен пак "Мамо, четй!".

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 13:58 от Катерина78

# 50
Привет!  Hug
Как сте? Настроихте ли се за общия Рожден ден  newsm78
Сигурно ще дойде и мама Мая-първата родила февруарска мама-с близнаците Филип и Давид   Wink
Дано всички сме живи и здрави и се видим   bouquet

# 51
  • София
Честито на днешните последни февруарски рожденици, Боби и Кристиян! Да са здрави, умерено палави и усмихнати деца!

# 52
Здравейте, мами и дечица!!!  Hug  Чета ви редовно, но нередовно пиша  Mr. Green
Честито на всички рожденици през тази седмица!

Слънчо, а Мая защо не пусне снимчици да й видим юнаците  Grinning   Hug

Имам приятелка с една кака и 2 бебета близначки  Grinning Пълна къща с момичета. Когато ми прати снимка на децата, лелеее, ами бебетата са досущ като кака си  Joy  Толкова много си приличат трите  Flutter

За мен да кажа няколко думи - взех още два изпита, които бяха в един ден  Flutter  Сега готвя още изпити, но ми е лооошоо и ми е гузно, че денят минава, а аз нищо не мога да запомня  ooooh!

Олимпия, както винаги от постовете ти човек се зарежда с настроение!  Heart Eyes  Ти мислила ли си да даваш Коки на градина /поне засега виждам, че на ясла няма да ходи  Grinning / На мен много ми се искаше да си се гледкаме с Рони повече...

Сега от яслата са лепнали на Рони конюктивид и ми иде да ги  #2gunfire  Усетих се аз преди 2-3 дни, че секретите на очичките са по-специфични /а и тя почти никога няма гурелчета като става от сън/. Казали, че има 2 деца болни в групата  Sick и си ги пускат. Веднага смених калъфки, кърпи и т.н. Ама че хора, това е толкова заразно, разпространява се много бързо, ще го метне я на кака си, я на друг  ooooh!  Звъня на лекарката на мобилния /беше извън работното й време/, но тя не благоволи да го вдигне. Търсих из Нета капки за очи /забравила съм от Сузи какви сме ползвали/, мъж ми е питал и в аптеката, та почнахме едни да капем. Просто вкъщи няма за кога да прибирам сиропите и лекарствата, постоянно стоят на секцията  Tired , че има и новопопълнения за по-голямо разнообразие  Crossing Arms

Краси, Тонитка, как сте?  Hug Как е при вас времето, имате ли си вятър? Щуреят ли порасналите дечица?  Joy

Айде да полегна пак, хубав и слънчев ден на всички!!!   bouquet

# 53
Здравейте!
Ето малко снимчици от нашите рождени дни, има и от на Чечо, то май повечето са от на Чечо да, ама нищо.
http://s150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/

# 54
Слънчо, а Мая защо не пусне снимчици да й видим юнаците  Grinning   Hug

Снимки има от много отдавна качени в албумчето на февруарките, което правихме за заглавната страница. Имаше ги и в темата със снимките  Naughty

# 55
  • под жаркото слънце
Олимпия, както винаги от постовете ти човек се зарежда с настроение!  Heart Eyes  Ти мислила ли си да даваш Коки на градина /поне засега виждам, че на ясла няма да ходи  Grinning / На мен много ми се искаше да си се гледкаме с Рони повече...

Стискам палци за изпита и по-бързо да минат сините очичики на малката  Hug
Коки ще ходи на градина в Гърция - като стане на 3 и половина - 4годинки. Държавните градини повечето са до обяд, така че ще ходи, за да подобри езика, иначе деца бол в района  Peace
Как сте? Настроихте ли се за общия Рожден ден  newsm78
Нямам търпение и аз! Толкова мило ми стана когато видях Вили и Кали - пораснали госпожички, искам и другите дечица да видя  Heart Eyes

# 56
 Laughing  На луковата учена глава й трябва подсещане  Mr. Green  Слънчо, разгледах албумчето и взех, че и аз качих една снимчица  Laughing  Ако знаете, че чаках половин час да ми се зареди Снимка.бг  Crossing Arms , аз затова от доста време не съм влизала в сайта, освен ако някоя мама не е пуснала директен линк към снимчици  Grinning  Пък и не пречи като се пуснат повечко снимчици за гледане  Mr. Green

# 57
Здравейте всички!  Пак ще ви занимавам със снимките на Бужи и неговата медийна слава  Mr. Green Пратих му снимка в сп. Моето бебе и аз. Пак е в конкурс Simple Smile Ето тук можете да гласувате за Божидар  Grinning Ако искате,разбира се  Peace
Лек ден на всички  Hug

# 58
  • София
Здравейте, мами и вече 2 - годишни дечица /май само Вилито на Тинка остана да духне свещичките/.

Ние за съжаление няма да дойдем на общия рожден ден. А Рая с такова нетърпение го чакаше...
Не помня дали в началото на седмицата бях споменала, че съм в болнични, защото Рая беше с кашлица и температура. Изписаха й АБ - Сумамед и го пихме 3 дни. Междувременно си я водех всеки ден да я слушат и лекарката си ми казваше дежурната реплика - чисти са гърдите, гърлото е зачервено. Е, с т.нар. "чисти гърдички" вчера ни приеха в Трета градска с диагноза двустранна пневмония. Веднага сложиха Рая на система /не беше яла като хората от понеделник/ и на маска с кислород. Сутринта на визитацията видяха, че нещата не са се подобрили /освен, че вече не вдига температура/ и я вкараха в интензивния сектор а мен ме пратиха в къщи. Казаха, че там ще е по - добре, и за 2-3 дни ще я закрепят. Ще й правят инхалации, ще е под постоянно наблюдение...
В момента не знам на кой свят съм. Ще ходя всеки ден по обяд да питам как е, и в момента в който я изкарат от сектора ако има свободно легло пак ще съм с нея.
 Извинявайте, че ви натоварвам с моите проблеми, но знам, че точно тук, ще намеря подкрепа.

Пожелавам на всички Ви весело посрещане на Баба Марта и щуро изкарване на общия рожден ден!

# 59
  • под жаркото слънце
irinopolis, разплаках се...
Колко ли й е страшно на малката душичка...Прегръщам те и ако мога нещо да помогна - насреща съм  Hug
Живея не много далеч от кино Арена (с колата 3-4минути), ако мога да съм в помощ - само кажи.
Много силички на малката душица да се пребори по-бързо с болестта  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт