Успешно лечение 
Олимпия, рапортувай как си днес
От кой ще получим новини , ако родиш
Дай телефон да те проверяваме
Ето го Бужи на показ
Успешно лечение 
От кой ще получим новини , ако родиш
Дай телефон да те проверяваме
- милото детенце. Стискам палци всичко да се оправи много скоро.

, а иначе ми поддържа Т около 38 градуса и я свалям с Нурофен. Като няма Т дивее, а не трябва да се напъва...
- четох, че свекито ще идва, ама друго си е сестра ти. А и Джули си е голяма - сигурна съм, че ще ти е най-големият помощник. Очаква ли появата на бебка с нетърпение - то тя си има опит с Коки 
Чета ви всеки ден, но нещо все не успявам да драсна ред-два. Надявах се днес да имаме новини за Райчето, но ... Atrakcia, мислих си, щом поддържате връзка по Скайп, не е ли възможно да питаш какво е положението, а таткото, ако случайно влезе някой ден, да ти отговори?! Дано детенце е по-добре и скоро да ни зарадват с добра вест!!!
И аз като Rumyana съм възхитена от обстановката в яслата на Бужи, а той - по нищо не личи, че е от скоро там!!! Как се справя с храненето?
Как е Деянчо, нищо не пишеш за него, а ти по-добре ли си?
и ми се крещииии вече.
Много се надявам да ги изписват вече и да ни зарадва с добри новини 
- четох, че свекито ще идва, ама друго си е сестра ти. А и Джули си е голяма - сигурна съм, че ще ти е най-големият помощник. Очаква ли появата на бебка с нетърпение - то тя си има опит с Коки 

! 
Такъв товар ми падна, идея си нямате. Изписа ни Биопарокс за впръскване в гърлото и споменатото от Стефанийка хомеопатично също го одобри и каза, че може да й го давам. Представяте ли си, миналия път е можело да се разминем с АБто и можеше да си пръскам детето с това, така ме е яд. Позамислям се сериозно да я сменя, защото и проблемите на Сузи с алергиите, съчетани с вируси, са доста особени и само пулмоложката й дава адекватни лечения /тя работи и във Втора градска в инфекциозно детско отделение/. При такава хубава Хомеопатия аз да давам само АБ
Мани мани... Лошото е, че от вчера Сузи пак нещо се разкашля и тази вечер ще я видя какво да я правя.
Само си гушкам мъничето
Оххх, тези дечица какво ли още ги чака, докато пораснат... Препоръчани теми