Rumyana честита нова работа
Дано се чувстваш по-добре на новата длъжност и надявам се е по-добре заплатена.anitza, при нас е обратно. Руми е обсебена от мен - иска всичко аз да правя и не дава ни баба, ни тати да се намесват. Понякога бързам за работа, а тя иска аз да я обличам, храня, мия и т.н. и често закъснявам за работа само и само да не реве. Таткото ревнува, също като теб...гледа я повече от мен (особено след като се върнах на работа), той я храни, той я къпе, аз само й се карам
Рибче, да не би да се заразяват една от друга Рони и Сузи? То тъкмо едното оздравее и другото почне...Много кофти работа
Неонка, ама и вие пак болнички
Дано се стопли вече и секнат тия вируси, че...Мамчета, напоследък направо се изумявам колко бързо растат децата ни...Руми е почнала да се катери като маймунка по катерушките и се качва толкова нависоко
Само си мисля, кога ли ще си разбие главата...Ходя с маратонки и анцуг като я извеждам и се катеря редом с нея от страх да не падне А като четох разказа на Румяна и се сетих да ви питам - давате ли боички на децата да рисуват? Аз давам само моливи, чат пат пастели...а веднъж купихме пластелин, уж на водна основа, ала бала ... не мога да й изпера още блузката от него

.. Честита нова работа! 
Ако пък беба даде много зор, по-добре ангажирай друг доктор, да не стане някоя инфекция. Аз раждах в същата болница при д-р Мажена Панова, много съм доволна.
Всички ми казваха, че нямало вече доктор, който да се навие да ме изражда нормално при седалищно предлежание, но се намери. Много добре мина всичко, много съм доволна! 

Не знам вече и аз кво става. Влачи една кашлица от нова година, много ми напомня на историята на Рибката и Сузи. Педиатърката ни се съмняваше, че е алергия, но ние много рядко я посещаваме жената откак се преместихме. Както и да е, снощи изведнъж 39 градуса, сутринта на първата докторка в най-близката поликлиника, пълно гърло с налепи, гнойна ангина, клацид и айде ... Омръзна ми от тия АБ. Минали месец пи Зинат. 
.... Сузи има хрипове в лявото дробче
Сега ще пие 3 сиропа. Ще взема да намразя тотално зимния период... То човек от лекарства се разорява, а децата се сриват до безобразие. И ми е чудно какъв имунитет е това, егати
Ми то не ми остават пари да ги изведа малко от мръсната София.
Довечера очакваме 8мес. ни племенник и ще видим каква ще е лудницата
!
!