Къде в Бургас (8) ...

• 65 883
  • 590
  •   1
Отговори
# 465
Naomi, знам си аз,че не е добър черния ама снощи беше затворено горното Джимбо на БСУ,та слязох до икономическия. Стоях 10мин. на черния и изгорях на корема и бедрата. Останала част на тялото ми не е мръднала.  Tired

Прекарала си се... Едно време, когато ходих на черния се смъквах максимално надолу, така че лицето ми да е на мястото на корема и се получаваше... Mr. Green Аз вече само на вертикалния ходя, но не съм се пекла от месец, че си правих химичен пилинг и не е препоръчително...

# 466
Naomi, знам си аз,че не е добър черния ама снощи беше затворено горното Джимбо на БСУ,та слязох до икономическия. Стоях 10мин. на черния и изгорях на корема и бедрата. Останала част на тялото ми не е мръднала.  Tired

Прекарала си се... Едно време, когато ходих на черния се смъквах максимално надолу, така че лицето ми да е на мястото на корема и се получаваше... Mr. Green Аз вече само на вертикалния ходя, но не съм се пекла от месец, че си правих химичен пилинг и не е препоръчително...

Аз позлвам вертикалния на горното Джимбо.  Thinking  Сега на кой да ходя?

# 467
Naomi, има ли видим резултат след химичния пилинг?Или само мъките си остават? Simple SmileТи при кого го прави?

# 468
Naomi, има ли видим резултат след химичния пилинг?Или само мъките си остават? Simple SmileТи при кого го прави?

На мен добре ми се отрази, дори нямаше и мъки, много добре ми понесе, 2 пъти направих по препоръка на моята козметичка, а аз й се доверявам напълно Simple Smile Като застудее есента-зимата ще направя пак ако има нужда.

# 469
 Значи козметичка ти го прави, така ли?Защото сега в момента моя позната си прави, но при дерматоложка, четири или пет процедури.До момента е направила две.Като видя крайния резултат може и аз да се навия. Wink

# 470
Значи козметичка ти го прави, така ли?Защото сега в момента моя позната си прави, но при дерматоложка, четири или пет процедури.До момента е направила две.Като видя крайния резултат може и аз да се навия. Wink

Да, но тя в момента завършва дерматология. Една приятелка искаше да я заведа да си направи и тя, но козметичката ми й отказа, защото било топло вече и не е желателно по това време на годината... Или трябва да ползваш някакъв ултра висок фактор на крема, но най-добре е зимата.

# 471
момичета,никой нищо неказва по моя въпрос за фотолифтинга,възможно ли е в Бургас да не се прави,пак ще помоля някой ако знае къде в Бургас има такъв апарат да сподели.
http://www.ajorova.com/
http://www.el-masri.org/Bulgarian/Aesthetic/start.htm

Не е споменато конкретно за фотолифтинг,но може да се обадиш по телефона и да питаш!Успех!
Това май ще ми свърши работа.Благодаря много,после ще кажа какво е станало.

# 472
Здравейте на всички! Бях 1 месец без комп, че ми сменяха дънната платка Rolling Eyes #Cussing out Много ми липсвахте... Blush

Кажете в момента кой е най-мощният солариум в града и какви са цените.  Simple Smile

Фитнес зала "Джъмбо ''.Има 3 солариума, но черният е най - силен.

Не са 3, а са 5. Има един жълт Ерголайн, той е най-силен.

не разбрах черния или жълтия е по силен
чувала съм за черния

# 473
Къде в Бургас има школи по модерни танци, ако може за деца? И къде са най-реномирани Thinking

# 474
Здравейте ,

Интересувам се дали някъде в Бургас могат да ми направят тениска с надпис или картинка по мой избор.

Сещам се че преди по Богориди имаше нещо такова  , но беше отдавна.

Разгледах и сайтовете от сорта на Портокал и тениски.еу , но предпочитам да ми я направят на място.Знам че и в Слънчев Бряг правят , но ми трябва за сега.

Моля ако някой е ползвал такава услуга да сподели , или ако знаете някоя печатна агенция , която има такива услуги , ще съм мноооого благодарна   bouquet 

# 475
  • Бургас
Къде в Бургас има школи по модерни танци, ако може за деца? И къде са най-реномирани Thinking

Танцова академия Бургас
Бургас
к-с Славейков, сградата на информационно обслужване с/у КАТ
(056) 86 18 10, (088) 961 63 27
Знам, че имат занимания и за деца, поне така беше през есента.

Разгледай тук http://www.programata.bg/index.php?page=extreme&ln=1&city=4

The_Sunrise, в почти всяка рекламна агенция ще ти направят. Мога да ти препоръчам рекламно-издателска къща "Марк" на ул. Кирил и Методий 40, тел.824 087

# 476
Здравейте ,

Интересувам се дали някъде в Бургас могат да ми направят тениска с надпис или картинка по мой избор.

Сещам се че преди по Богориди имаше нещо такова  , но беше отдавна.

Разгледах и сайтовете от сорта на Портокал и тениски.еу , но предпочитам да ми я направят на място.Знам че и в Слънчев Бряг правят , но ми трябва за сега.

Моля ако някой е ползвал такава услуга да сподели , или ако знаете някоя печатна агенция , която има такива услуги , ще съм мноооого благодарна   bouquet 

[/qu
На моя приятелка майка и прави такива тениски,но е в Несебър,ако искаш мога да попитам утре.

# 477
Мерси     bouquet

ще пробвам днес в някоя рекламна агенция

# 478
  • Бургас
момичета,никой нищо неказва по моя въпрос за фотолифтинга,възможно ли е в Бургас да не се прави,пак ще помоля някой ако знае къде в Бургас има такъв апарат да сподели.
http://www.ajorova.com/
http://www.el-masri.org/Bulgarian/Aesthetic/start.htm

Не е споменато конкретно за фотолифтинг,но може да се обадиш по телефона и да питаш!Успех!
Това май ще ми свърши работа.Благодаря много,после ще кажа какво е станало.
Провери и тук: http://www.freshline-bg.com/index.php?option=com_content&tas … =23&Itemid=55

# 479
  • Бургас

На мен добре ми се отрази, дори нямаше и мъки, много добре ми понесе, 2 пъти направих по препоръка на моята козметичка, а аз й се доверявам напълно Simple Smile Като застудее есента-зимата ще направя пак ако има нужда.

Наоми ,разкажи малко повече - какво точно представляват процедурите,махат ли се лунички и разни петънца,колко струва,коя е твоята козметичка.Аз отдавна обмислям,че нещо в последно време ми се развали кожата ,ама и малко ме е страх да не се петносам още повече.

Общи условия

Активация на акаунт