Я след месец, я след два, АПРИЛче аз ще си родя!

• 12 728
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
Кали мерси за мнението. Hug...все още съм объркана по въпроса затова реших 4е в най скоро време ще потърся мнението на друг генеколог.Аз нямам отлепване,но о4ния лекар каза 4е съм на границата на диоптрите,от -5 на горе препоръ4ват цезарово.Да ти кажа 4есно Кали предпо4итам да родя нормално...4увала сам 4е след цезарово е по трудно вастановявянето после....ама и тея пусти му о4и ме притесняват доста Rolling Eyes

# 136
Кали мерси за мнението. Hug...все още съм объркана по въпроса затова реших 4е в най скоро време ще потърся мнението на друг генеколог.Аз нямам отлепване,но о4ния лекар каза 4е съм на границата на диоптрите,от -5 на горе препоръ4ват цезарово.Да ти кажа 4есно Кали предпо4итам да родя нормално...4увала сам 4е след цезарово е по трудно вастановявянето после....ама и тея пусти му о4и ме притесняват доста Rolling Eyes
И аз искам да родя нормално, макар че Калоян го раждах със секцио  newsm78
Ти нямаш отлепяне, но то би могло да се получи именно от напъване, когато примерно си с висок диоптър.
Аз го получих от вдигане на един диван преди години (колко ми е бил акъла  ooooh!)
Не знам какви други причини имат д-рите да препоръчват секцио заради диоптъра, но тази определено е една от тях  Peace

Иначе аз, макар отлепването и секциото преди 4 години, ще се пробвам нормално. Ако тръгне-тръгне. Ако не-пак ще се режем  newsm78

# 137
относно  тези червени линии и  на мен ми  се появиха на свивката на коляното от вътр и  аз си помислих че са стрии ама мъжо  гледа и каза че му изгледжат  като капиляри. на мен ту се появяват повече ту  изчезват , и като  бях на док в петък ми ги видя и каза че е съдопропускливост или нещо подобно и ми даде  да си  направя още изследвания на урината. Нямам белтък ама док иска общ белтък и  седимент дано  всичко  да е ок . 
А забравих най- важното  бебка вече се е обърнала в правилната поза  newsm44 и  съм много доволна.

лека и  спорна седмица на всички

# 138
Здравейте, мили мами,
аз бях в отбора и сега искам пак да се заавърна при вас. дълго време нямахме интернет и сега ще имам възможност да съм ежедневно тук. Лошото е, че май от бременността нещо хич ме няма с концентрацията  Laughing  , ама важното е че свърших с изпитите и пред вас стои една семестриално завършила Бъдеща мама, която мисли да отиде през юни на Държавен с бебо Simple Smile , който ще е в ръцете на изпитващата комисия Wink
та......аз да започна с един въпрос - уж се рових тук там из форума, ама нищо не намерих - някоя от вас има ли проблеми с оттичане на краката - отидоха ми хубавите глезенчета  Laughing
но кофтито е , че ме и боли....направо не ми се вижда къде ми е кокалчето....А това е от няколко дена , а чак в сряда съм на док....  newsm78
някой да сподели, е ли е нормално това и възможни причини  newsm78
много се радвам че мога отново да съм с вас
нека бременеенето ни продължи само със слънчеви и топли дни   bouquet
ПС : дано не повтарям въпроса си, ама вие няма да ми се сърдите  Mr. Green

# 139
та......аз да започна с един въпрос - уж се рових тук там из форума, ама нищо не намерих - някоя от вас има ли проблеми с оттичане на краката - отидоха ми хубавите глезенчета  Laughing
но кофтито е , че ме и боли....направо не ми се вижда къде ми е кокалчето....А това е от няколко дена , а чак в сряда съм на док....  newsm78
Може и да е нормално, но може и да се дължи на албумин в урината. Кръвното как е?
Виж утре сутринта дали са ти отекли или е само вечер...
Ако и сутрин са отекли, направи си едно изследване на урината и виж дали кръвното не е високо  Peace

# 140
Здравейте мили мами!  Hug
Страхотно време беше тези дни ей!  newsm44 Дано все така да го кара до Април!  Wink
Сладури, аз понеже все още не съм закупила количка, и тамън харесам някоя, намеря някой крайно недоволен от нея и хайде всичко почва отначало .....  Sad
Та бих искала да ви попитам - имате ли някакви впечатления от марката INGLESINAnewsm78
Много ще съм ви благодарна ако споделите мнения   bouquet
Поздрави на всички и стискайте кълки  Wink още малко остана!

# 141
Здравейте, сладурки!
Аз вчера и днес си направих по една дълга разходка, седнах на кафене на открито и се понапекох! Голям кеф, ей!
Иначе коремът ми расте с всеки ден, направо вече огромен ми се струва! И аз дебелея, не се понасям направо...  Embarassed Но се успокоявам, че в най-лошия случай ми остават 2 месеца и ще изтърпя.
Спането ми през нощта е кошмар! Заспивам, с това проблем нямам, но сънят ми е много неспокоен... Ставам до тоалетна поне 4 пъти. А отгоре на всичко последните 2 нощи ми се случва нещо много гадно - събуждам се от силна болки в горната част на матката, под бюста. Обръщам се на другата страна и чакам да мине, че много боли. Но засега не се притеснявам, защото болката отминава.
Реших в края на краищата да си купя количка Маг Ингланд. Днес се видях се една моя позната с момиченце на 2 месеца. Тя беше с количка Чиполино и ми каза, че не става за момче, имало отдолу някаква част, която не издържала на по-тежки бебета. И ме отказа от Чиполино, за които и без това постоянно чета, че са чупливи. Тия дни ще ходим със свекърите в Штъркела и ще изберем количка.
Мъжът ми нещо е болен, цял следобед му е зле и си лежи, с температура е, много е жален горкия, чудя се как да му угаждам... Нали съм луда за него!!! Дано само да не се разболея и аз, че лошо!
Lara1, как не се сетих, че в това хубаво време може да отида до Гребната база! Другата събота, ако е хубаво времето, съм там!
desita79, честито за обръщането на бебка! Аз не мога да разбера, дали моето мушмороче се е обърнало. В четвъртъ при доктора ще разберем, пък дано и полът стане ясен! Praynig Но преди всичко искам да е здраво и да си расте!
В темата на мартенките видях, че едно от момичетата е родило в 36 г. с., но бебчето е починало, защото тежало само 1200 гр. Може ли да са толкова тъпи и некадърни докторите, да не забележат до последно, че бебчето от 7-8 седмици не расте?!?! То бива, ама токлкова пък! Но при нас се надявам само здрави и големи бебчета да се раждат, я Дари каква хубавица се извъди, пък се роди мъничка! И, ако не е много нахално, Сладка мама, моля те, пусни актуални снимки на Дари! Много искам да й видя сладката муцунка!

# 142
Здравейте и от мен. Ние се върнахме от вилата преди няколко часа и едва смогнах да наваксам с четенето #Crazy
Мерси на всички за поздравленията за количката. Много й се радваме с мъжа ми. Все ни е пред очите, защото има много чаркове, а още не сме им намерили място и така си седят на средата на хола Blush
Не знам защо, но аз още не съм се шашнала за раждането. Вълнувам се, но не ме е страх... Мисля, че "Книга за кърменето", която чета в момента, ми действа много добре на нагласата. Препоръчвам я горещо на всички, които не са си я взели Peace
Радвам се за новините за Дари и Рая. Дано да има още добри новини! Hug
Дороти_д, как така си на преглед на 7ми април?!?! Сега трябва да ходим по 2 пъти на месец, а скоро и всяка седмица newsm78
И аз съм в отбора на негладещите майки и още се чудя как да процедирам с бебка. Сигурно ще изгладя всичко в началото и дотам...  Ние ще си взимаме сушилня и не знам тя как ще изкарва дрехите, може пък и да e OK без гладене. За прахове за пране още не съм решила, а за самото пране - в пералнята! Купихме си я преди няколко месеца и е с програма за бебешки дрешки  Simple Smile

Добре дошла, Kija3!
Полинита, добре дошла отново  Simple SmileЗа съжаление не мога да ти помогна за оттоците. Нищо не знам... слава богу Wink

# 143
Здравейте.Днес беше много приятно време и естествено бяхме на разходка.Много бързо се изморявам,това е проблема.когато се роди дъщеричката ми /преди 1година и 5месеца/бях много доволна от прах"Тео бебе",използвах го до 9-10месеца,след това почнах да ползвам "Ариел".В началото гладих всичко на Яница,но много бързо се отказах,защото от разходки и занимавка с
малката ,и наваксването със съня не ми оставаше време.Предполагам,че и сега ще е така.Относно памперсите според мен най-ефтино излизат в Кауфланд,но незнам дали навсякъде има тази верига магазини.
Приятна вечер.

# 144
добро утро и от мен  Hug
vercho , как ти е обозначена програмата за бебешко . аз имам една за ръчно пране ,която е за един килограм и мисля с нея да действам . а праха  е сано максима.
за стриите можете да ги разпознаете , като прекарате пръсти през тах и те са релефни / хлътнали на вътре / . аз имам от първата бременност от долната страна на гърдите .
а вие какво мислите за тези бебешки води за пиене. дали могат напълно да заместят преварената ? и коя марка?

# 145
Здравейте и от мен...
Отдавна не съм писала и не съм сядала да чета,но днес смятам всичко което съм пропуснала да изчета,обещавам...

За всички мами от Варна мисля в четвъртък да съм на курса,така че в списъка съм !!!   Peace

tedi_ip и аз успях да си запиша час за Балев-сряда,15.45 ч.,ако подраниш може и да се видим ,ако не в четвъртък на курса ако искаш.

Повече новини след прегледа в сряда.

Това е от мен...

# 146
  • Варна
Ех, какъв хубав уикенд изкарахме! Вече ми мирише на пролет и бебчета!  newsm44 smile3521

Момичета, тъй като много от нас се питаха какво става с hrispi, не се стърпях и й пуснах бележка. Новините са добри, ето какво ми отговори:
Цитат
Много благодаря за вашата загриженост, аз съм добре, лежах 2 седмици в майчин дом за задържане. Сега вече съм си вкъщи но на същият постелен режим. Най- вероятно след 10-ти март отново да отида в майчин дом, шийката ми е 1 см и колкото повече издържим толкова по-добре. Нямам време да следя темите, когато имам новини ще се обадя, надявам се всички да сте добре.

Hrispi ме помоли да ви предам нейните поздрави  и пожелания за леко доизкарване на бременността.
Радвам, се че са добре и й пожелавам приятно мътене на малките сладурковци!  Hug

# 147
Незнам кой беше питал за еднократните гащи за болницата аз си ги взех от щъркел 10 бр. за около 4,80 лв.

# 148
  • In someone's dreams
Лелееее zaki, аз бях питала, взех си ги от Хиполенд 4 бр за 8 лв. Сториха ми се скъпи, ама ме увериха, че са от реномирана фирма, не че я бях чувала ..... Много голяма разлика бе  #Cussing out

# 149
Може да са по хубави.  Моите са един цвят вътре бели,а отвън на кутията бяха цветнички не че има значение и са като парашутки.
То хубаво някоя мама с опит да каже колко бр.ще ни трябват през цялото време на престоя там ли се ползват само тези гащи.

Общи условия

Активация на акаунт