Я след месец, я след два, АПРИЛче аз ще си родя!

• 12 731
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,момичета!
Kija3, добре дошла сред нас!
При мене нищо ново,затова и не съм много активна с писането за сметка на четенето! Grinning
През целия си живот не съм имала проблеми със съня,даже напротив-много трудно ставам.И сега,когато съм бременна,продължава да е така.Само понякога се будя по 1 път,за да отида до тоалетна,но после заспивам пак.
За прането смятам да пробвам с Тео бебе,понеже чувам доста добри отзиви за него. А гладенето ми доставя удоволствие,затова ще гладя бебешките дрешки.
Това е за сега от мен.Лек и приятен ден на всички!  bouquet

# 121
Нещо днес никакви ви няма ,голяма скука  Rolling Eyes
Качих снимки на кошчето и някои от нещата които купих ,няма да снимам всичко ,че ще задръстя сайта  Blush

# 122
*vera, моя приятелка казва, че на Памперс й излизат най-евтино в Метро  Peace

Потвърждавам за цените на памперс в МЕТРО-добри са при купуването на по-големи количества наведнъж!!
Отричам!!!! Поне в Пловдив, не е така! И аз преди се юрках да ходя до метрото, докато не открих че дори в кварталното магазинче за памерси са по евтини, дори на бройка ти дават!!! И по складовете излиза по евтино!!!! А и има доста качествени и с по ниски цени пампита!!! Аз съм ползвала МОЛФИКС  и съм била мн. доволна!!!
Моя шантавия доктор не е съгласен на цезарово,а на о4ния ми препора4аха такова заради късогледство -5....направо така ме обърка тоя доктор,каза щял да ми помага при раждането с някакъв вакум....и сега като си го помисля и настръхвам Shocked
Малко шантаво ми звучи това Thinking Вакума представлява една гума която залепват на главата на бебето и го дърпат ако не ще да излезе лесно! Аз не бих се съгласила предварително на такъв сценарий! Защо не се консултираш с друг очен и ако е опасно за очите ти- смени АГ- д-р!!!
Момичета появиха ми се странни червени линии по краката, от вътрешната част на бедрата там където почва сгъвката на коляното  Shocked Мислите ли че са стрии? Никъде другаде нямам за сега.
Да , така както го описваш май са стрии! Ако е червено-лилаво , към 0,5 см дебело е това!

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 16:10 от veni-b

# 123
хич ме няма вече момичета, на работа като съм се запъхтявам от няма нищо, като обслужа един клиент и докато му продам нещо вече съм се задъхала. Много съм зле. цял  ден ми се спи и като стоя права ме заболява корема, а като съм седнала се схващам. Тежи ми корема  и краката ме болят.Сега разбирам защо дават болничните 45дена преди термин, направо незнам как ще изкарам до петък.Пфу оплаках ви се  ooooh! Wink

# 124
  • София
Aquariel стискам палци да ти мине по-леко седмицата, то накрая обикновенно е най-тегаво, както преди отпуска .... И на мен вече ми тежи доста и корема и килограмите......абее това е, още малко остана, ще стискаме зъби, важно е бебовците да са добре Simple Smile

Bibobibo ами малко е гадно за обяснение ама леко като спукани капилярчета в смите стрии те кървят лекичко.... то сигурно е затова така ужасно ме щипе като се мажа. Аз вече минах на крема Бочко защото, той май е антибактериален (не съм сигурна) но от него по лицето ми се оправят пъпчици и затова реших да го пробвам и на корема.

Оооох аз и без друго съм през 15 мин в WC-то и днес от тея чайове съвсем .... направо прокопах магирстрала по коридора до тоалетната Mr. Green определено си прочистих бъбреците, но пък и гърлото ми е малко по-добре, ама май пак вдигам температура. Ще взема да изпия още един парацетамол, ама не ми се иска...

# 125
  • Пловдив
Kija3, добре дошла!!!   bouquet
хич ме няма вече момичета, на работа като съм се запъхтявам от няма нищо, като обслужа един клиент и докато му продам нещо вече съм се задъхала. Много съм зле. цял  ден ми се спи и като стоя права ме заболява корема, а като съм седнала се схващам. Тежи ми корема  и краката ме болят.Сега разбирам защо дават болничните 45дена преди термин, направо незнам как ще изкарам до  петък.Пфу оплаках ви се  ooooh! Wink
И аз бях така, преди да изляза в болничните - хем бавно, хем се изморявам...Дано последната ти седмица мине леко  Hug
Днес за пръв път не се изморих зверски от разходка - ходихме до гребната и с бебче се попекохме на слънчице в едно заведение  Flutter
Доли, съжалявам за разболяването и изпита ти! Сега се оправяй бързо, пък другото ще ке нареди  Hug
За прането - ще пробвам Тео бебе и ще гладя - това е единственото от домакинската работа, дето обичам Blush

# 126
Доли аз като бях с висока темп и доки ми каза до 3 парацетамол-а на ден, ако имаш по-висока или упорита темп пробвай с оцет на челото с мокри кърпи, аз не съм много по бабешките рецепти, ама като бях с 39градуса, с оцет я свалих защото не можех да пия повече парацетамол. A за чайчетата  браво, хубаво правиш  Peace

# 127
Доли аз като бях с висока темп и доки ми каза до 3 парацетамол-а на ден, ако имаш по-висока или упорита темп пробвай с оцет на челото с мокри кърпи, аз не съм много по бабешките рецепти, ама като бях с 39градуса, с оцет я свалих защото не можех да пия повече парацетамол. A за чайчетата  браво, хубаво правиш  Peace
С оцет е добре ,но не през главата ,на краката може ,но на челото не е хубаво ,дори и на гърдите може ,но с чорапи напоени с 50/50 оцет и вода е най-добре.

# 128
здравейте момичета!!!

Голяма разходка днес,като разглобена съм Mr. GreenТо май не съм само аз тежкотоварната...като чета как се изморявате и задъхвате и вие!

Milenni къде го намери за 28 лв?Взимай до веднага!!!Моето испанско одеалце/порт бебе ми излезе 35 лв. #Crazy

Доли бързо да се оправяш Peace
Aquariel съжалявам за стриите,много кофти Rolling Eyes

# 129
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!

И аз вчера като обикалях по магазините гледах за такова одеалце(порт-бебе).Само на едно място го срещнах и струваше 38 лв  Shocked .Не мога да си обясня нещо обаче  newsm78 - гледах цели комплекти за изписване с порт-бебе ама олекотено на 40-45лв със всичките им други екстри(дрешки,шапка,терлички,абе цял комплект)пък това одеалце само да струва толкоз пари  newsm78 .Много ми е чудно какви са тези разлики в цените  #Cussing out .

Аз днес не можах да изляза на разходка  Sad .Всичките ми приятелки имат някакви ангажименти или са излезли семейно и не намерих с кого да изляза  Cry .Моят мъж е на работа днес,но ми обеща утре като почива да ме заведе някъде на разходка из природата и може утре да си направим пикник някъде(дано да е хубаво времето  Praynig )Не сме излизали цяла зима,а много обичаме и за това нямам търпение да дойде утре.

Утре съм при Доки да си взема 45-дневния болничен  Laughing .Той каза,че нямало да ме преглежда утре ама аз мисля да му се помоля (все пак си плащам)и се надявам да не ми откаже .

Това е от мен мен за сега.Утре ако имам с какво да се очета пак ще пиша.Приятен ден на всички   bouquet

# 130
  • In someone's dreams
Здравейта мили мамчета

sisee, днес си купих порт бебето за 23 лв. Снимки няма да слагам, защото се оказа като това на doly_dog, но снежно бяло със синьо зайче. Към него има шапчица и чорапки, мнооооого е сладко. Взех си го от нашия прословут димитровградски пазар. Всичко е доста по-евтино и много от магазините на големите градове пазаруват от тук, нещо подобно на Илиянци в София. Има абсолютно всичко, даже и представители на Вис Виталис, Штъркел и Чиполино, като тук нещата им са на складови цени.  Ако нещо го нямат в момента може да си го поръчаш и следващата седмица ти го доставят и то без капаро, направо чудесно  Peace
Някои от мамите бяха казали, че искат цесекарски комплекти за малките мишлета и днес видях, че при нас ги продават. Струват около 10 лв, в зависимост от размера. Имаше на почти всички отбори - ЦСКА, Левски, на нац. отбор, даже и на чужди отбори. Добре, че нашия тати не е футболен запалянко, че сигурно веднага щяхме да се сдобием с такова  Party
За памперсите в Метро наистина са евтини, но ако случиш промоция в момента, иначе не. Вчера имаше промоция на Либеро - продаваха ги с всеки пакет памперси по един пакет мокри кърпи и то пак на по-ниска цена. Същото важи и за Билла.

Ех, че хубав топъл ден беше днес,  Hug на всички

# 131
aquariel те са 3 перални ама аз разделих на цветни,бели, и одеалата.та затова така излязоха Joy.вече всичко е изгладено и прибрано в пликове и в шкафа.и чантата за болницата е готова.почти сме готови-останаха 15 неща от списъка,количка и креватче.хайде до после че ще готвя  chef

# 132
Моя шантавия доктор не е съгласен на цезарово,а на о4ния ми препора4аха такова заради късогледство -5....направо така ме обърка тоя доктор,каза щял да ми помага при раждането с някакъв вакум....и сега като си го помисля и настръхвам Shocked

При все, че имам 100% доверие на д-ра си, в случая смятам, че (дори и ти да му имаш такова доверие)трябва по-скоро да се довериш на очния  Peace
И аз имам проблеми с очите и затова първо минах през очен преглед, според който мога да се пробвам да родя нормално.
При късогледство, от силни напъни може да се отлепи стъкловидното тяло на окото.
Аз имам такова мъничко отлепяне, но все пак според офталмоложката не би трябвало в моя случай да имам проблем.
Но -5 е доста голям диоптер и за първи път чувам за д-р, който въпреки това да иска да те изражда нормално  Thinking
Все пак ти си знаеш  Hug

# 133
Благодаря ви за отговорите! Значи ще се оглеждам къде има промоции.

По въпроса за чантата. Бях ви писала, че си приготвях нещата за нея, тя стои изпрана, обаче не бях готова психически да я наредя. Все едно като го направя и веднага ще се раждаме Laughing
Нашият татко вчера гордо ми обяви, че имало една розова чанта в спалнята и джаджите ми за болницата около нея. Та, човека разчиствал и ги прибрал в чантата, а чантата в гардероба.
... отиде ми ритуала Joy

# 134
Привет!

И ние днес се поразходихме в това прекрасно време. Ходихме до Кремиковския манастир, където имаше страшно много богомолци, почти като по Гергьовден  Joy
За прането - да си призная прането на ръка, както и гладенето са ми дълбоко омразни домакински занимания. Но когато Теди беше бебе, точно така действах. Сега ще видим  Thinking

Вчера посетих този така обсъждан Jumbo. Има доста аксесоари и джаджи - много съм доволна, че си намерих поставка за сушене на шишета (макар още да нямам шишета  hahaha и да се надявам да не ни потрябват скоро), имаше още нещо, което загледах - едни цилиндрични възглавнички, които подпират гръбчето на бебето (което в началото е добре да спи на една страна). Такава възглавничка обаче не взех, защото бяха само сини и розови, както впрочем и дрешките, които се предлагаха, също бяха само в синьо и розово  ooooh!

Утре съм при док и ще докладвам. Много се надявам вече бебо да е застанал в правилната поза, да е добре и всичко да е наред. От утре трябва и в болничен да изляза. Но аз тъй или инак вече от месец съм в болничен. И въобще не мога да си представя, че щях да се справя на работа през последния месец. Мен ужасно ме боли гърбът, коремът ми се стяга непрекъснато, а през последните дни се чувствами страшно отпаднала... Така че, Aquariel, пожелавам ти много лека и неусетна седмица.

Хайде, че и аз не съм си стягала сака за родилното, а то наистина време не остана  Crazy
Хубава вечер и успешна нова седмица!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт