Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Използва ли се локална анестезия по време на епизиотомия и какво е мнението за това?
Какви са мненията относно пазаруването за бебето?
Кога започват да се измерват тоновете по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Използва ли се локална анестезия по време на епизиотомия и какво е мнението за това?
По време на епизиотомия обикновено не се прилага локална анестезия по време на разреза, тъй като мястото е обезчувствено от натиска на главичката. След раждането на бебето и отстраняването на плацентата обаче се прилага локална анестезия за зашиване. Мнението за употребата на местна упойка при епизиотомия е, че обикновено не се прилага по време на разреза, тъй като мястото вече е обезчувствено от натиска на главичката. След раждането на бебето и излизането на плацентата обаче се прилага местна упойка за шиене.
-
Какви са мненията относно пазаруването за бебето?
-
Кога започват да се измерват тоновете по време на бременност?
-
Какви са стъпките в процеса на раждане в болницата?
-
Какво представлява недоносено бебе при раждане?

Вакума представлява една гума която залепват на главата на бебето и го дърпат ако не ще да излезе лесно! Аз не бих се съгласила предварително на такъв сценарий! Защо не се консултираш с друг очен и ако е опасно за очите ти- смени АГ- д-р!!!

- гледах цели комплекти за изписване с порт-бебе ама олекотено на 40-45лв със всичките им други екстри(дрешки,шапка,терлички,абе цял комплект)пък това одеалце само да струва толкоз пари
.
.Всичките ми приятелки имат някакви ангажименти или са излезли семейно и не намерих с кого да изляза
.Моят мъж е на работа днес,но ми обеща утре като почива да ме заведе някъде на разходка из природата и може утре да си направим пикник някъде(дано да е хубаво времето
)Не сме излизали цяла зима,а много обичаме и за това нямам търпение да дойде утре.
.вече всичко е изгладено и прибрано в пликове и в шкафа.и чантата за болницата е готова.почти сме готови-останаха 15 неща от списъка,количка и креватче.хайде до после че ще готвя
и да се надявам да не ни потрябват скоро), имаше още нещо, което загледах - едни цилиндрични възглавнички, които подпират гръбчето на бебето (което в началото е добре да спи на една страна). Такава възглавничка обаче не взех, защото бяха само сини и розови, както впрочем и дрешките, които се предлагаха, също бяха само в синьо и розово