Я след месец, я след два, АПРИЛче аз ще си родя!

• 12 731
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, днес ми е последната неделя на работа, тази седмица излизам в болничните  Wink
Снощи не можах да спя въобще, само 1-2 часа, умрях от жега ви казвам.
Момичета появиха ми се странни червени линии по краката, от вътрешната част на бедрата там където почва сгъвката на коляното  Shocked Мислите ли че са стрии? Никъде другаде нямам за сега.
Червените линии е възможно и да са стрии. В началото са червеникаво-лилави, после стават бели  Rolling Eyes

И аз не мога да спя напоследък. На всичкото отгоре с мъжа ми вчера се сдърпахме и спах в дневната от яд, а Калоян навил един часовник да звъни в 4 часа (естествено без да му разбира главата....)  #Crazy И тъкмо бях заспала и почна да ми пее някаква коледна песен  Sick ooooh! И после няма заспиване  Crossing Arms

# 106
А как на моменти ме хваща страх, не мога да си представя че ще имам бебче. при вас така ли е?

Аз съм същият случай Simple Smile Много ме е страх като си помисля, че като се появи човечето живота ти се променя изцяло и ти си отговорен за него отсега натам! Хормони ли са незнам Rolling Eyes

kalli, мила и аз така не мога да спя и все се будя  #Crazy С тоя часовник обаче ме развесели Laughing

# 107
Добро утро, днес ми е последната неделя на работа, тази седмица излизам в болничните  Wink
Снощи не можах да спя въобще, само 1-2 часа, умрях от жега ви казвам.
Момичета появиха ми се странни червени линии по краката, от вътрешната част на бедрата там където почва сгъвката на коляното  Shocked Мислите ли че са стрии? Никъде другаде нямам за сега.
Червените линии е възможно и да са стрии. В началото са червеникаво-лилави, после стават бели  Rolling Eyes

И аз не мога да спя напоследък. На всичкото отгоре с мъжа ми вчера се сдърпахме и спах в дневната от яд, а Калоян навил един часовник да звъни в 4 часа (естествено без да му разбира главата....)  #Crazy И тъкмо бях заспала и почна да ми пее някаква коледна песен  Sick ooooh! И после няма заспиване  Crossing Arms
Аз от месец спя в хола, при телевизора а мъжо е в спалнята, защото първо че нямам място за корема ми и другите закръглени форми при него, и второ в нашата спалня  е много горещо. Ама снощи реших да спя при него,  и на отворен прозорец (февруари месец, смятайте каква жега е) не можах да спя и това е! Tired Та ако имате отделно легло спете там-многооо е удобно и се разполагам в цялата си хипопотамска прелест  Crazy  Laughing
За стриите досега не съм имала, много ми е еластична кожата, била съм 49кг и после 64 и после пак 60кг и не са ми се появявали, ама сега няма да се размина май Embarassed Sad....

# 108
  • в илюзия
И мен ме хваща страх само като си помисля , ще след около месец ще си имам малка дребъсъчка , но добре , че майка ще ми помага  Hug
За прането аз първо ще изпера всичко на ръка , а после ще видим дали ще се перем в пералнята или ще продължим на ръка.
За гладенето това е любимото ми домакинско занимание , така , че всичко ще си гладя.  Crazy
Aquariel май наистина са стрии Confused Нищо мажи се , както преди , на една приятелка така и се бяха появили и 4 месеца след като роди и се скриха , но не спря да се маже.

# 109
  • София
Здравейте

Аз пък съм болна, сутринта бях с температура и ми се повръщаше и заради това не успях да отида на изпит  newsm45 Ще се пръсна от яд! Исках всичко да си изчистя за първия семестър защото после на ликвидация я калимата я камиларя, като се има предвид че скоро влизаме в 9ти месец, а не се очертава по рано от две - три седмици да направяд ликвидационната сесия Sad
Ще се пукна просто, само като си помисля че така ми се увеличава зора за втория семестър когато ще съм с бебчо и ще ми е още по-трудно Sad

Сега съм малко по-добре, поседях 15 мин на балкона и ми стана по-добре. Времето е толкова хубаво .. така ми се иска навън на разходка, ама ако взема да се разповръщам Sick

Aquariel мойте стрии първо бяха червени, после лилави, сега са лилаво червени, ама при мен е мн тежък случай защото и някой кървят и гадна история, кожата ми е много нееластична и затова. Мажи се повече, въпреки че аз от 2-ри месец се мажа по три пъти на ден с какво ли не и пак си ги получих .... ама здраве да е, важно е крайния резултат Simple Smile Стискам ти палци при теб да не са стрии Praynig

За безсънието и жегата и аз съм същата, не стига че ме боли гърло ужасно и едвам дишам ами и днес съм спала по потник, направо пощурях от жега smile3511 Ако изобщо това може да се нарече сън, защото ставах през 30-40 мин я да си духам носа, я да пия вода, я до тоалетната, общо взето цяла нощ разходки

# 110
arodoet2   признавам си че  тази част не я овлажнявах много добре, смисъл при мене мазането е мн сложен процес. Първо крем против стрии за гърди, след това корем, кръст и бедра с Чико-Мамма дона пак против стрии, след това всичко останало с Нивеа силно хидратиращ, ама не съм наблягала много на тази част на краката ми... и ето го резултата, сега ще ги мажа с Чико-то да видим какво ще стане нататък, дано се махнат. Praynig
доли миличка колко температура имаше, щом ти се гади пробвай с чай+мед+ малко лимонче, наблегни на меда, ако довечера си по-добре направи си една супичка, не ти препоръчвам цитруси щото дразнят стомаха, ама си стой у вас и почивай. Ако пак имаш температура взимай Колдрекс или парацетамол.Проветрявай си често. Ще ти мине може да е заради промяната на времето, както беше студено изведнъж стана супер топло и организма се изтощава. А за изпитите не се тревожи, все ще ги вземеш, няма смисъл да се натоварваш сега. Почивай си и да не ти пука толкова, изпити са, няма къде да избягат!  Wink

# 111
Добър ден и от мен   bouquet
Доли като чета и ми се реве за тебе  newsm45 представям си какво ти е ,аз съм същата по-принцип ,общо взето като се разболея и ми иде да се хвърля от някои блок по-височък  ooooh! Дано да мине бързо ,че.......лошо .Ще ти стискам най-искренно палци да се разминеш с малко  Peace
Aquariel с първата бременност и аз така се мазах навсякъде ама по-краката не ,от къде можех да предположа ,че пръсците ще ми се нацепят (те всъщност се нацепиха след като отслабнах,затова е важно и след раждането да продължим да се мажем ,защото при свалянето на килограми също се нацепва много кожата) та така се сдобих със стрий на краката то май-само по-ушите не могат да се появят тея гадове  #2gunfire

# 112
  • София
Ами пих към 8 парацетамол и сега съм по-добре мисля че нямам температура в момента....иначе пия чай само с лимон защото много не ми се хапва сладко въобще, даже като си помисля за меда и  Sick

То пък с моя късмет точно на хубавото време ще взема да се разболея. Ама това е защото всички около мен искараха по една настинка и аз си викам "еййй супер остисках "  и сега.......
Ще се оправя ..... Благодаря ви за подкрепата Simple Smile

Aquariel май се права, че е заради времето, аз вчера се изслих с разходката и май се бях поразголила повече от необходимото, защото иначе ми става жега и се задушавам и ето сега рузелтата Sad

Пожелавам ви прекрасен слънчев ден, а аз отивам на дивана да лежа, че ми е гадно .... Sad

# 113
Aquariel, и аз имам там стрии, точно над коляното от вътрешната страна на бедрото и са ми отпреди бременността. А сега ми се появиха 3 броя точно под слабините от вътрешната страна. Продължавам да ги мажа и като че ли се посвиха. То изчезване няма да има, бъди сигурна, нооооо това да е.
Доли, не се тормози за тези изпити,мила. С първата си бременност бях 3-ти курс редовно и в осмия месец взех 3 изпита, а другите два оставих за втория семестър. Ще се вземат, по-важното е да не се ядосваш и тормозиш, защото моята хубавелка се роди толкова нервно бебе, нямах грам спокойствие, нямах една нощ сън. Дано това да е по-спокойно, и на теб ти пожелавам едно спокойно и здраво бебче, което да оставя мама да учи!
Отиваме на разходка!!! newsm68

# 114
А как на моменти ме хваща страх, не мога да си представя че ще имам бебче. при вас така ли е?

Аз съм същият случай Simple Smile Много ме е страх като си помисля, че като се появи човечето живота ти се променя изцяло и ти си отговорен за него отсега натам! Хормони ли са незнам Rolling Eyes

kalli, мила и аз така не мога да спя и все се будя  #Crazy С тоя часовник обаче ме развесели Laughing
Да, и на мен днес ми е весело  Mr. Green, ама снощи като ми запя Jingle Bells ми идваше не знам какво  Twisted Evil

За страха е нормално, като ви е за първи път. Мен пък не ме е страх от самата поява на детето (нали вече съм го минала), но ме гони яко шубе от раждането  Rolling Eyes Shocked аз съм си шубе по природа и всякакви болници, игли, манипулации и всичко ме плаши ужасно  ooooh!

Днес се каня да си готвя вече сака. Крайно време е. Че такива болки ме гонят, знам ли го човека кога ще му се прииска да излиза  newsm78
Сигурно е усетил слънцето и бърза да не изпусне  Joy

# 115
Доли, хич не ги мисли тоя изпит сега, ще го вземеш Peace, стискам палци да се оправиш бързо!

kalli, като спомена сак - то вече не остана време #Crazy Май ще трябва да взема и аз да го стягам лека-полека Embarassed

# 116
добро утро и от мен.аз изпрах 3 перални на 30 градуса с бебешки неща.долям кеф е.а после докато ги простра-те щипките по големи от чорапките Mr. Green.isane аз мисля да купя помпа на чико-по евтина е,а авент са скъпи.не ми се дават пари за нещо,което не се знае дали ще се ползва и колко време.аз ще полегна че се уморих пак.до после мами.

# 117
добро утро и от мен.аз изпрах 3 перални на 30 градуса с бебешки неща.долям кеф е.а после докато ги простра-те щипките по големи от чорапките Mr. Green.isane аз мисля да купя помпа на чико-по евтина е,а авент са скъпи.не ми се дават пари за нещо,което не се знае дали ще се ползва и колко време.аз ще полегна че се уморих пак.до после мами.
3 перални!  Shocked  Какво правиш бе жена при положение че са малки дрешките  Grinning Аз си мислех че съм купила много дрешки а те са половин пералня.Лошо няма де  Peace
 Аз помпа ще взимам на Авент ръчна, вчера в Пигис ги изтормозих  бая. Реших да взимам шишета и стерилизатор на Бе фрее и слава богу помпата влиза в стерилизатора.

# 118
Привет мами  Hug

Уф, и аз не спах тази нощ. Вече не си намирам удобна поза, а и бебка както и да съм легнала все ме рита силно. И хълца много често, ама такова хълцане ви казвам, че направо и аз подскачам с нея.
Доли, изобщо не ги мисли тези изпити. Ще ги вземеш. Сега гледай само да оздравееш, пък другото ще се нареди. А как така кървят стрии  newsm78, за първи път чувам такова нещо.
Кали, и аз това мисля да направя днес, отивам на пазар и после се захващам да подреждам сака.
Aquariel, аз в началото си мажех само корема и ми се появиха стрии на гърдите, не че са се уголемили толкова. И като започнах да разбирам на какви ли не места е възможно да се появят стрии, да видиш какво мазане пада. Още повече че досега никога не съм качвала драстично килограми, и изобщо не знам колко е еластична кожата ми. А вече имам чувството че корема ми ще се разпори, така се е опънала кожата, а има още да раста.

Да ви се оплача тази сутрин пулса ми беше 120 Shocked, едва не припаднах в банята. Но с повече течности и малко лежане май се посвестих. Ужасно беше.

Хубав ден от мен.   bouquet
Аз излизам на разходка и пазар.

# 119
SUNI_22 беше споменала че си си купила бельо за еднократна употреба,моля те кажи от къде си го купила за да си купя и аз ,че също мисля и аз такова да използвам.Благодаря ти предварително.

Общи условия

Активация на акаунт