бебета родени със вроден сърдечен порок

• 33 279
  • 193
  •   1
Отговори
# 150
Краса Hug
 smile3518

# 151
Ичони,направо ме разплака...имах нужда точно сега от една прегрътка Hug

# 152
Момичета,втория болничен за 42 дни ,който се издава от родилното се изплаща ,също и еднократната помощ при живородено дете.

ЗДР дами,

аз родих фетус мортус/ангелче/ от преносване, по доказана вина на проследяващият ме аг д-р Иван Василев Иванов-софия,

изплатиха ми всички болнични, а за еднократната помощ от 200 лв. даже не съм ходила, немисля че я искам..., но от лоялност държавата трябва да ни я превежда директно, нали ни задължиха да си извадим лични сметки..., но ние си нямаме държава, а мащеха #Crazy

# 153
Момичета,втория болничен за 42 дни ,който се издава от родилното се изплаща ,също и еднократната помощ при живородено дете.

ЗДР дами,

аз родих фетус мортус/ангелче/ от преносване, по доказана вина на проследяващият ме аг д-р Иван Василев Димитров-софия,

изплатиха ми всички болнични, а за еднократната помощ от 200 лв. даже не съм ходила, немисля че я искам..., но от лоялност държавата трябва да ни я превежда директно, нали ни задължиха да си извадим лични сметки..., но ние си нямаме държава, а мащеха

п.п.

Пак ме разтрепери, само като се сетя и му обърках името, този е "СПЕЦИАЛИСТА : аг д-р Иван Василев Димитров-софия,"

ДАЛЕЧЕЕЕЕЕЕ ОТ НЕГООООО

# 154
Ето както стана и с мен. Чудесна първа бременност, перфектни изследвания, биохимичен скрининг също,
времето си тече, бебчо расте, почва да ритка, идва време за ФМ (18г.с.) и ето оказва се, че има
някакъв проблем със сърчицето..... Два часа по-късно се потвърждава от втори лекар и ....
за мен света рухва. Два дена по-късно съм празна в пълният смисъл на думата, физически, духовно,
психически. Отидох на контролен преглед 33гс ,оказа се ,че тоновете са били слаби (125-130)а за мен не бяха!И по спешност извадиха моята Богиня-Тея, 1-во беше проблем сърчицето уголемено,между камерно предсърдие,търчахме до Германия за животоспасяващо лекарство,така и не го вляха,всякакви изследвания, съмнения за болестта на Помпе-отрича се,за наследствена болест-отрича се, за диабет-отрича се! и в крайна сметка никой не знае каква е причината-вирус,чернобил-не знам Cry ,след това недоразвитото бяло дробче и недостиг на кислород направи хидроцефелия,кисти и за капак инфекция и сепсис и това я съсипа Cry ,така сменихме 3 болници!Може би ако го беше видял Марков по-рано проблема щеше малко да ми е по-леко,а не да ме връща 3 пъти #2gunfire днес трябваше да стане на 3 месеца, а днес ще и правят аотопсия , дали ще излезе нещо-незнам, само знам ,че много боли когато загубиш детето си Cry

# 155
iff2 чета историята ти и не знам какво да напиша Cry Много съжалявам, че си станала мама на ангелче и една от нас. Прегръщам те силно! Дано по-скоро да намериш смисъл за да продължиш. Твоята Тея не е сама, тя е там заедно с моята Алекс и другите ни дечица.

# 156
само знам ,че много боли когато загубиш детето си Cry

Ужасно много................  Hug Hug те.

# 157
Много е тежко, тук всички сме преживяли тази трагедия. При теб все пак е било установено нещо, при повечето от нас дори нямаха и съмнения, гръм от ясно небе. Не знам има ли успокоение, но казват, че не повтаря, дано някой ден едно здраво и хубаво бебе да те направи щастлива.

# 158
Iff заболя ме сърцето като си видях темата толкова напред.Бях доволна когато темата беше назад,когато няма ново дошли нещастни маичета.Ужасно много съжалявам за ОГРОМНАТА ти загуба Cry
права си,това е най-голямата болка Cry
няма думи който да се изрекат и да ни олекне,затова както ще те посъветва всяка една осиротяла майчица във този форум:одаи се на мъката си,говори винаги когато ти се говори за това.Не се затваряи в се беси,ние сме тук Hug
На мен форума ми помогна много,и мога да кажа че момичетата са страхотни.На тях мога да кажа всичко което чувствам,и знам,че те наистина ме разбират,та нали изпитват същата огромна болка.
 Тея е заедно и с моето ангелско момченце Алекс
Дано знаят че много ги обичаме

# 159
Много е тежко, тук всички сме преживяли тази трагедия. При теб все пак е било установено нещо, при повечето от нас дори нямаха и съмнения, гръм от ясно небе. Не знам има ли успокоение, но казват, че не повтаря, дано някой ден едно здраво и хубаво бебе да те направи щастлива.
PeaceНе повтаря!Пьрво се успокояваш психически и после идва хубавото Grinning

# 160
Кажете ми, моля Ви сигурни ли сте ,че не се повтарят сърдечните малформации .Аз изтръпвам при мисълта за следваща бременност ,да не би случайно да се случи пак нещо такова.

# 161
Рени знам, че когато липсват данни за наследстевност .... да се повтори е малък шанс, но пак си е Божа работа.

Момичета, аз съм бременна някъде 7-ма седмица вече и силно се надявам всичко да е наред този път. На никой не смея да кажа от страх, а и не мога да се зарадвам. Остава ми само да се моля и мисля позитивно  baby_neutral Риск винаги има ... но знам, че мнооого силно искам второ бебче.

Не се отчайвайте ... моля Ви  Cry

# 162
Пламена, пожелавам ти тревогите ти да останат само в твоите мисли и всичко за теб и бебчето ти да завърши прекрасно щастливо!   bouquet
Ренче, едва ли някъде може да се намери статистика, която да обори или да потвърди страховете ти. 

# 163
И аз така си мисля Рони. Риск винаги има .
Пламенка, честито !!! пожелавам ти лека и безпроблемна бременност .Време е да бъдеш щастлива. Hug

# 164
Хайде момичета, да пожем че не повтаря  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт