бебета родени със вроден сърдечен порок

• 33 277
  • 193
  •   1
Отговори
# 165
Няма да се повтаря, разбира се.  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тук пример трябва да бъде Снежи.  Heart Eyes А страховете да останат единствено в поувредените ни умове.

# 166
Честито много се радвам!Пожелавам те да станеш мама на едно здраво бебе! Praynig
Колко време мина,секцио ли беше?

# 167
Момичета аз съм примера! При мен не се повтори! От сърце пожелавам и Вие да се сдобиете с такава радост. Статистиката е точна наука. Според нея малформациите са едно на хиляди... Ами ние имахме вече нашето едно.

Пламена честито! Този път всичко ще бъде наред, сигурна съм!

п.с. вижте колко единици имам в подписа си Simple Smile

# 168
Стегнете се бе хора!
Момичета аз съм примера! При мен не се повтори! От сърце пожелавам и Вие да се сдобиете с такава радост. Статистиката е точна наука. Според нея малформациите са едно на хиляди... Ами ние имахме вече нашето едно.

Пламена честито! Този път всичко ще бъде наред, сигурна съм!

п.с. вижте колко единици имам в подписа си Simple Smile
Peace

# 169
Пламенка Hug Hug Hug това е най-хубавата новина в тази тема Hug
Всичко ще бъде наред,сигурна съм Heart Eyes

# 170
Благодаря момичета, много сте мили.
Снежи радвам се че те имаме да ни даваш кураж  Hug
Краси, Ренка надявам се че и вие сте се възстановили и вече правите планове. Страха винаги си е в нас, но да не му се поддаваме.

# 171
  • София
Пламена, пожелавам ти тревогите ти да останат само в твоите мисли и всичко за теб и бебчето ти да завърши прекрасно щастливо!   bouquet
И аз, от все сърце, Пламенче! Hug

# 172
Пламена, пожелавам ти тревогите ти да останат само в твоите мисли и всичко за теб и бебчето ти да завърши прекрасно щастливо!   bouquet
И аз, от все сърце, Пламенче! Hug
И аз  Hug Hug Hug

# 173
Пламена, много се радвам за теб! Този път ще е различен! Стискам палци за лека бременност и здраво бебенце! Hug Hug Hug

# 174
Пламена,браво  bouquetЧудесна новина.Този път всичко ще е наред Hug

# 175
От докторката с която правих генетична консултация преди два дни: ако няма наследствена обремененост риска е 4% за следваща бременност /намери го и ми го показа в дебелите им книги/ лошото е, че няма изследване за това нещо до момента не е изолиран ген или причина за тези малформации.

iff2 съжалявам мила  Sad

Пламена честито  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 176
baioly,има изследване и то се нарича  фетална ехокардиография . Прави се в между 17-24 г. с .В детайли се оглежда само сърчицето на бебето .След като загубих бебето докторите от 3-та градска  ми казаха за него, да знам за евентуална следваща бременност.

# 177
Да Ренка, така е имах предвид преди зачеването превантивно.

И на мен ми казаха за нея и че най-добрият апарат и доктори са в 3-та градска, но и да отида поне при двама специалисти не при един.

# 178

И на мен ми казаха за нея и че най-добрият апарат и доктори са в 3-та градска, но и да отида поне при двама специалисти не при един.

Обезателно !Никога повече няма да се доверя на едно лекарско мненвие .Точно поради тази грешка сега си нося кръста.
А най-добри нали знаеш кои са в тази област ?доц. Томова и проф. Велковски

# 179

Обезателно !Никога повече няма да се доверя на едно лекарско мненвие .Точно поради тази грешка сега си нося кръста.
А най-добри нали знаеш кои са в тази област ?доц. Томова и проф. Велковски
И Любомир Спасов.

Общи условия

Активация на акаунт