ДЕКЕМВРИйското човече хич не слуша вече,свикнало е на ръце и така му е добре!

• 10 818
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз като една съща пишман поетеса давам идея за заглавие  Joy
Декемврийче, я се усмихни и Баба Марта посрещни
Ще дописвам като си изпратя мъжа на работа и приспя шушoн!
И добро утро момичета  #Silly

# 271
  • София
При мен днес е болничен дом. Каката се разболя и се върна от училище с повръщане и температура. През ноща пак същата картинка. Та сега се лекуваме, четем Пратчет и с мерак да изпревари съучениците се зае с Буквара , учебниците по руски и математика Shocked И баща й сутринта, когато в порива вече да става да учи за да изпревари съучениците, я натиска обратно в леглото с думите :"Каква си такава, като ни мама, ни татко са били подобни" Mr. Green Опитах се да го оборя:"Ама първиклас и аз съм била същата", ама глас в пустинята - нЕма вяра в мен, нЕма Mr. Green

Та сега трябва да опазим малкия. Ще се наливаме с витамини и Оксцилококцинум.

А добро утро. Дайте нещо за ядене, бееее, стисли. Crazy

П.П. Гледам БТВ и се чудя хора ли са, изроди ли са....Ще протестират против болните деца- щели да им развалят картинката.

# 272
здравейте момичета,
ей за малко да остана без комп днес...нещо се пре...а, татито ни няма да го има цял ден и аз направо  Shocked...обадих му се и каза кво да направя, та се справих Crazy
veshti4kе, дано бързо ви се оправи каката, а никакво съмнение няма, че ще е първа във всичко, не само по буквар и математика Peace
благодаря за съветите за справяне с келите по главата...аз до сега не съм ги третирала с нищо, но ще трябва...
malenush, заглавието ми харесва и тъй като е съвсем актуално ще го турим за заглавие на следващата тема, ако и другите нямат нищо против Peace

това от мен за сега и дано да не ми се скапе пак компа, че... Praynig
лек ден на всички Hug

хайде и аз да се представя Mr. Green...насам народеееее:

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 09:28 от ivalinai

# 273
  • Sofia
veshti4kе дай е на малката оксцилококцинум или грип хил /много е ефикасно/ и скорошно оздравяване!

Нонич един въпрос явявала ли си се на изпита за националния сертификат за ВО в публичния сектор, че от 24 март съм на курс и се чудя какво най-напред да седна да чета!

Клер я ми препоръчай някой хомеопат които да дава консултации,че вече се обърквам от толкоз инфо в нета.

А и още нещо, някой да знае добър дерматолог, защото на малката й излезе една бенка, като червено петънце, леко издуто с размер не по голямо от зрънце леща. Според мен расте, но и съм го снимала за да правя разликата дали в действителност расте. Баща й има такова на гърба, което му казаха,че е вид канцерогенно образование, но е безвредно и трябва да му го махнат с лазер, ама мързела още не е отишъл. Неговото прилича на малка брадавичка, пак червено. Та ми се иска да я погледне специалист,че нашто педи каза "като порасне ще го махнем с лазер", ама това като порасне ми е доста странно, кат остане на 6 месеца, 6 години или на 16!?! А също не им ли е рано да им излизат такива бемки и т.н., дали това не епризнак за нещо по -сериозно?  newsm78

# 274
Добро утро и от нас!

Вещичка, хапни нещо по-така, че да имаш сили за справяне със ситуацията:

И бързо да оздравява каката!

# 275
ще допълня закуската на new super_mama, за да стигне за всички и кой каквото обича Mr. Green

# 276
Бабче я кажи кой всъщност стана директор на Балканистиката? Стана ми много интересно, понеже аз съм завършила история в СУ със специализация "Съвременна балканска история" Simple Smile Та докато се борех с магистратурата си бая често висях в Балканистиката Simple Smile Даже по едно време  си мислех да кандидатствам за докторантура в института или в университета, но попаднах на "специалиста" проф. Даскалов и той ме отказа  Joy

# 277
Ей, пак се уляхте със закуските. Аз само 2 пържени филийки с мармалад от шипки хапнах.

Вещичке, Тери Пратчет (специално книжките за света на диска) са за по-големи деца - тинейджъри и нагоре. Просто има хумор, който може да не разберат и да не оценят. Приказките за килимените хора и за една котка са доста по-смислен избор за дете. Даже самият Пратчет казва, че силно би се притеснил за дете, което разбере неговия хумор. Изказването беше в този дух, но не помня къде точно съм го чела (пък и е било доста отдавна).

Аз приготвям багажа за дългия уикенд. Обичам при мама. А тя утре става на цел 60. На нея лошо й става, щото не се чуства на толкова - ама като чуе цифрата и ......

Хайде приятна разходка днес на всички.

# 278
Добро утро и от мен   bouquet
С тези закуски така няма да се разберем. Проточих лиги и .. ще окапя малката докато суче. Ми кой да ми ги приготви сега  newsm45 Иве, Супер мама а? Една бърза командировка до Варна?

Иве, на училището за бременни казаха крустите да не се третират с нищо, освен миенето на косичката с шампоанче от медицинска бебешка козметика. Не било препоръчително мазането със зехтин, особенно при незатворена фонтанела. Иначе Алекс е чистичка, но кака и имаше крусти и аз точно със зехтин и ги накисвах  Crazy

# 279
  • София
Ехаааа, храна, храна, храна, мноооого храна  eat Ама нещо не се наяждам Mr. Green

Аничка, знам, тя и Бабчето ми каза, ама малката се заинтригува от заглавието "Еманципирана магия" и седна да чете без да я видя, докато не ме викна да съобщи онова за гъза Mr. Green
Да ти е жива и здрава маминка и още дълги години да се чувства млада и жизнена Hug

# 280
  • София
Добрютру  Grinning
От тия закуски съвсем ще си разваля фигурата.
Муниека, препоръчаха ми ето тази дерматоложка и следващата седмица ще си запиша час и като ида мога да споделя впечатления. От 3 месеца постоянно ми изникват бенки имам чувството, че всеки ден забелязвам по някоя нова  Shocked
Днес кой ще ходи в "Света Троица"?
Поктор, все същия си е - Агоп Гарабедян, при това кара 3ти мандат. Като много демократичен институт  Mr. Green, от 45 души щат се явиха 5ма кандидати и 3ма получиха еднакви резултати. След туй централата си избра да назначи стария директор, който съотвено гласува за стария председател на БАН. Срааааааааам Rolling Eyes Бедният Николай Тодоров сигурно се върти в гроба. А ти какво защити?
Аничка, и моята мама е рожденник утре Grinning

# 281
Добро утро мацки!
Пак едни закуски сте приготвили....за моя г.....з ич не стават
Муниека имам координати на един мн. добър кожен лекар във военна болница...ще поровя и ще ти пусна координати.Аз съм ходила при него...
Вещичка бързо да се оправяте, а за принцесата много целувки
Днес времето е супер-айде вдигайте се и към парка Hug
Бабче аз ще идвам...ама кажи към колко ще излезете че да не си стоя сама Mr. Green

# 282
Амадисче, мнооого далече е Варна. Докато дойдем с Ивето, пък докато спретнем закуската... Викай неволята, че тя по-бързо идва  Wink

# 283
  • София
Ей милост нямате с тези закуски. А аз тук ям овесени ядки с кисело мляко  Cry. Ама онзи ден имах глупоста да се кача на кантара и  newsm09 олеле още кило и половина за сваляне.
Муниека не съм се явявала на такъв изпит, но знам, че е доста тежък. За нас не е необходимо да сме минали този изпит, поне за сега де.
Айде ние в 12 излизаме и няма да се приберем цял ден - леле какъв кеф  newsm44.

# 284
момичета, взех че пуснах новата тема...излизаме и ние след малко, та в случай, че прехвърлите 15 страници Peace

Общи условия

Активация на акаунт