Нонич, щом ще идваш до 30-то ДКЦ ще се видим, ей ми го къде е. А на Вещичка едно голямо БЛАГОДАРЯ, не ме забрави ей

По въпроса за акането. Аз пък се притеснявам, че пък много често ака. Ако не давам еспумизан много се пъне и плаче, ама пък иначе акаме като за световно. Даже днес едното ако беше зелено, та се притесних, ама после си беше хубаво жълто. Та съм в голяма чуденка, това дете въобще храни ли се, или каквото изцоца го изаква и изпикава. То, че качва, качва, ама...
Сега ни свърши еспумизана и няма да купувам пак, бях забравила за зехтина, пък имам цяла бутилка, и едва ли ще я измажа, защото пак започнахме да се белим и се мажем със зехтин. Но явно растем, аз на това го отдавам, а после си се изчиства кожата.
Ще взема 2-3 дена да броя по колко пъти ака това дете. То, че яденетата не можем да ги хванем кога са, че все е различно, ама поне акото да видя.
А гледахте ли новините, че всяко 2-ро дете е с развалени зъби? Дължало се на многото сокове, за залъгалки с нещо сладко, и въобще на сладките неща. Та хубаво било да се пие мляко и да се ядат млечни продукти, или 2 пъти седмично риба. Аз се чудя защо въобще махнаха профилактиката, да няма мед сестри и съболекари по ДГ и училищата