ДЕКЕМВРИйското човече хич не слуша вече,свикнало е на ръце и така му е добре!

• 10 813
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
И при мен всичко спи, а аз подсмърчам. Ей, мн гадно да си болен значи. Тоя вятър днес май ни довърши, та утре ще си седим дома.
Нонич, щом ще идваш до 30-то ДКЦ ще се видим, ей ми го къде е. А на Вещичка едно голямо БЛАГОДАРЯ, не ме забрави ей  Hug
По въпроса за акането. Аз пък се притеснявам, че пък много често ака. Ако не давам еспумизан много се пъне и плаче, ама пък иначе акаме като за световно. Даже днес едното ако беше зелено, та се притесних, ама после си беше хубаво жълто. Та съм в голяма чуденка, това дете въобще храни ли се, или каквото изцоца го изаква и изпикава. То, че качва, качва, ама...
Сега ни свърши еспумизана и няма да купувам пак, бях забравила за зехтина, пък имам цяла бутилка, и едва ли ще я измажа, защото пак започнахме да се белим и се мажем със зехтин. Но явно растем, аз на това го отдавам, а после си се изчиства кожата.
Ще взема 2-3 дена да броя по колко пъти ака това дете. То, че яденетата не можем да ги хванем кога са, че все е различно, ама поне акото да видя.
А гледахте ли новините, че всяко 2-ро дете е с развалени зъби? Дължало се на многото сокове, за залъгалки с нещо сладко, и въобще на сладките неща. Та хубаво било да се пие мляко и да се ядат млечни продукти, или 2 пъти седмично риба. Аз се чудя защо въобще махнаха профилактиката, да няма мед сестри и съболекари по ДГ и училищата  newsm78

# 31
  • София
Добрютру  Grinning
Ние сме будни още от 6ч., и като казвам будни имам предвид съвсем ококорени и с мераци за игра. Младежа похапна малко и му дойде ищах за общуване, а мама клюма ли клюма над извадената цица. Ах, някой ден ще се наспя...   Rolling Eyes
Муниека, благодаря много. Със сигурност ще се запиша. Ще изместя разходката от по-рано и след това ще го оставям на татко му. Някой желаещ да се присъедини за каланетика?

# 32
добро утро Hug,
гладника се размърда рано-рано и след като апна се готви да заспи пак, ама за жалост аз няма да мога да се повторя...стана ли веднъж, после не става Crossing Arms...следобяд ще е... Flutter
гледахте ли снощи "Евровизия"?...как избраха тази песен newsm78...изобщо не ми харесва Confused...те за това и не ме питат мен Mr. Green
отивам да направя кафе, че до сега прибирах измитата посуда от снощното гости... Peace

забравих да кажа, че на няколко пъти правя тортата с киселото мляко и желатина и става страхотна...дори онзи ден като я правих за пореден път я насипах във формите за крем-карамел като турих отдолу една бисквитка, а отгоре пак...после обръщаш в чинийка и става ефектно Peace

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 08:22 от ivalinai

# 33
  • София
Добро утренце с кафенце в ръка и сладка в зъбите Mr. Green
Моя синковец вчера кърти през деня като за световно. Ама ние вчера обикаляхме семейно и с една приятелка магазини за обзавеждане цял ден и маймуната спа в слинга. По този повод и той имаше за втори път пауза от 4 часа между хранения, ама по едно време му тикнах една цица, че не знаех в кой магазин ипо кое време ще се сети за нея. Не отваряйки очите, той засмука, после се ухили дцо ушите все така със затворени очи и продължи да кърти. Вечерта поревахме малко, а след това къртак пак. Нещо от 3 дни пак ни почват вечерните изпълнения, които не знам на какво се дължат, реве неистово и понякога изпищява чак и се захласва. какво ли може да го боли? Корем, ухо? newsm78 Та заради това целодневно спане по някое време през нощта усещам , че нашия е буден. Гледам - Кокорко Кокоркович зяпа, хили се и общува с неизвестен обект ръко- и кракомахайки. Мен като ме видя, че отворих очите и много се въодушеви, демек още един събеседник се включи. Ама мама не простак, та заби една залъгалка в устата и нашия все едно се изключи - хоп, и затвори очите. Кака му има Бейбиборн, та то има една биба с магнит, биба за сън , така да се каже, като се сложи в устата и куклата затваря очите. Та и нашия така. Еееех, даимаше и за истински деца такива биберонки - мечтаааа Mr. Green

Вчера ходихме и до хапартамента и там научих шокираща новина. Запознахме се с един чичко, по скоро дядо, абе нещо средно, та се оказа че той ще ни е охраната...  dontknow
Тактиката се променя, да му съ ни знай. Нема декупаж, нема пеньоари. Ще правя кафенце, чайче за чичито и "Хайде, синко, ходи виж чичо Едикой си какво прави." Той чичито е предупреден дори вече  Mr. Green

А приятелката ми пък каза, че вътре в нашия апартамент това, което е готово вече, се оформя по начина, по който някакъв дизайнер, нает от нейните приятели, оформил техния апартамент. Абеее, талант ви казвам, талант съм аз Mr. Green Нема дизайнери - има акъл. Виках неволята и така. Що концепции промених докато измисля как да оформя точно интериора...ех, нямам търпение вече Hands Clap

Край на връзката...

# 34
Добро утро!
Днес нашия татко прави закуската...лелеее какъв кеф.Хапнахме, сега пийвам кафе и ви чета.
Иве темичката е страхотна  bouquet
Ние тази нощ като апнахме в 22.30 та чак в 6 сутринта се събудихме newsm44 newsm44 newsm44 дано вече е така, въпреки че не ми се вярва много, много.
Бабче спорт значи,а? Няма лошо, ама тази каланетика е мн. скучно нещо.Сега има други нови форми на гимнастика малко по разчупени.С тези повторения в каланетиката е голяма досада, но всъщност то си е въпрос и на лично усещане.
Иве ти май беше казала че сте направили адаптор за люлката newsm78 сподели точно как или пък снимай.
Лек ден ви пожелавам  bouquet

# 35
Честит рожден ден на Розичка(със закъснение)!И на всички имали скоро повод за празнуване!

Да драсна два три реда,че напоследък успява м само да прегледам.

От утре Ралица тръгва на градина!Ура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 36
  • София
Вещичке, егати разочарованието! Как така чичко?! Аз си представях снажни левенти с добре оформени мускули и прилепнали униформи, на които да се наслаждаваме пиейки кафенце.  Sneaky А за таланта ти две мнения няма. Възхищавам се на уменията и усета ти за нещата omm
Льонката, аз не мога да се занимавам с нищо, което включва скачане, а от спортовете, които остават, каланетиката май ми е най- по душа. А и като седиш около минута в дадена позиция имаш възможност да се съсредоточиш именно върху това как си застанал, кои мускули разтягаш и въобще, това да си концентриран върху това, което правиш е половината от гаранцията за успешен завършек.
Ето моята неделна идилия:

Коментар на Ния: "Ех, бе мамооо. Нищо не се вижда от Уинксите" Така че добавям пояснение - туй розовото е голямата й гордост - спален комплект на Уинкс. Поради факта, че мама все пере не на време сега не може да бъде с пижамата си на Уинкс и съм обещала да я снимам и да ви я покажа само нея ("И да се виждат всички Уинкси!") в леглото и с Правилната пижама.  Sunglasses
Коментар на мама: Аман!  Crazy
Коментар на Теди: "А гу а гхъ"  Rolling Eyes
Тати не коментира, той спи.

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 10:38 от babaToHka

# 37
Бабче, големи сладури са туй твойте Hug и с уинкс и без са все сладури Flutter...но, хайде ще чакаме да видим правилната снимка Wink
lionkata, двата извода на адаптера се "връзват" в двата края на батерийте...единият извод се връзва за "+"-са на батерийте, а другият извод за "-"-са...волтажа да отговаря на волтажа на батерийте, но гледай ампеража да е по-голям, че нашия определено е слаб - 1000мА...и така
гледам навън вятър няма, чакам да ми свърши пералната и хайде навън... Laughing

# 38
Как сте бре мамчета? Едни се кефят на новия апартамент (верно си е голЕм кеф, а особенно като ти си му дизайнера...Вещичка после да се Фалиш, това го умееш най-добре  Mr. Green ), други снимат Уинксите. Бе не знам за Уинксите, ама децата са прекрасни!
Льонката, друго си е с тати в къщи, а?
А нас с мъжа ми ни мори хремата, та тая сутрин пих Парацетамол, и се изпотих, та сега съм мааалко по-добре. Дано бебка не се разболее. Сега е в количката при леля си в хола и спи с биба в устата (най-после да засмуче бибата, явно като не е гладна и няма колики може и биба да смуче). Дано да спинка повечко, че и ние да не сме мн покрай нея.
А пък аз още не съм почнала свещите, а имам 26 дена да ги слагам (така де, нощи), ама викам първо да се пооправя малко.
Днес времето изглежда ще е мн топло, или поне без облаци, макар, че и вчера уж нямаше по това време, пък после какъв вятър се изви и облаци закриха слънцето. Е, ние няма да излизаме, но на останалите пожелавам приятна разходка.

# 39
  • София
Ей много съм крив днес newsm45.

Първо да кажа на Бабчето - сладурковци големи са ти дечиците.

Сега да се оплача. Ема нещо май почва да си обръща режима и аз лекичко откачам. Второ - нещо май се разболявам - подсмърчам, леко ме наболва гърлото. Тъкмо се чудех какво мога да пия и гледам Цвети пила парацетамол - може ли? А гледам, че и малкото нещо покашля има разни сополки, чудя се и с нея какво да правя  newsm78.
Сега да се оплача от моя мъж. Снощи излезна с приятели - ок нищо лошо, прибра се леко на градус - пак ок, случва се. Но като си дойде детето реве, аз притоплям кърма, а нашинкия върви по мен и той не знае защо. И ми прави разни констатации, които просто ме изнервиха. Сега не си говорим и той със сигурност се чуди защо ли , но чака да ми мине - винаги така прави, вместо да се извини .
А сега на всичкото отгоре трябва да ходим у наще и да се правя, че всичко е ок, да не ги притеснявам и тях хората  Cry.
Ох намрънках се за което се извинявам, ама ми е доста криво.

Хайде дано поне на вън като излезнем да се разсея и да ми помине.

# 40
Бабче, страхотни сладури са ти дечицата! Пу-пу.

Айде и аз да се поФаля, че докато сколасам да покажа мойто момче и моми за женене не останаха   Wink

Нони, може да пиеш парацетамол. Но си пийни и от "другите" хапченца, дето ги рекламираха момичетата, че да ти мине всичко по-бързо!  Grinning

# 41
Нони, ако те боли гърло вземи си Тантум Верде, както и гаргата с лайка, на мен мн ми помогнаха. А и на малката давай кърма, че така ще й дадеш антитела от теб. И внимавай, ако на вън духа не се разхождайте мн, че не се усеща как се изстива. А за Парацетамола аз от тук знам, че може да се пие. Ех, ако не е този форум....
Колкото до мъж ти, спокс, и моя е така, все чака да ми мине, ама от време на време изясняваме тоя въпрос, и после пак не се сеща да се извини, та пии едно от "онези" хапчета и да не ти пука. Важното е да сте добре с бебка, че тъкмо ще се оправи времето, пък ние хремави ще бъдем.
Колкото до режима, какво онази вечер спа от 23:30 до 7, така снощи към 2:30 успях да я сложа в леглото й, щото до нас спи, ама като я преместя не става номера. И после ми стана в 6ч (даже и 6 нямаше). Абе таман си мислиш, че е почнала да спи повече, да яде през повече време и още на следващия ден става точно обратното   ooooh!

# 42
  • София
Хайде и аз да се оплача  Rolling Eyes Тръгнало ми е на гюрунтия /така ли се пише тази дума  Embarassed / още от петък вечерта.
Та тогава се сдърпахме нещо с нашия тати, ама ни премина до събота сутринта. НО, в събота нов обект се появи за моите мераци за скарване. Ще опиша набързо случката и се надявам да получа от вас безпристрастно мнение КОЙ КРИВ- КОЙ ПРАВ.
ТА, значи разбирам се с майка ми и сестра ми да ходим на разходка /живеем блок срещу блок/. Уговаряме се за 12.30-12.40 да се чакаме на паркинга да ми помогнат със сглобяването на нашата менажерия. Предложиха ми да дойдат до нас да ми помагат, обясних, че няма нужда и направо ще се видим долу. Също така казах, че ще звънна като започна да обличам на малката космонавта, за да се обличат и те и да слизат. Така и направих. Обаче, слизам долу и намирам само сестра ми, майка ми се обличала и идвала. Та сестра ми само ми подържа чантата, аз пак си направих всичко сама и вече сме готови да тръгваме и ето я майка ми пристига, и ми вика "Дай да бутам аз количката!". Е, аз бутането си го мога и сама. А иначе исках да излезем с кенгурото, обаче тя не, с количката, за да ми помагат като са с мен, а аз с кенгурото да си излизам през седмицата. Така, направих й аз забележка и тя се разсърди и си тръгна.

Е добре, аз да оправя себе си, да облека детето, да слезем, да се сглобим и тя да дойде да бута количката. Пускала прахосмукачка и затова се забавила. Е хубаво, ама съм се обадила в 10 сутринта за да се уговорим и накрая да стоя да ги чакам пред блока. Днес ходихме с малката да я видят, ама най-вече заради баща ми отидох, иначе нямаше. И много не си говорихме. Постоях час и половина и си тръгнах.

Не знам, аз ли греша, но когато аз съм обещала в даден час да бъда някъде, по корем ще лазя, но пак ще ида. И затова много се дразня като някой закъснява. А на всичкото отгоре да ми се сърди на улицата и да си тръгва  Sad

# 43
  • София
Мацата  и аз издивявам, когато някой закъснее. Имах подобна случка и аз тази седмица със свеки, ама реших тогава да не ви занимавам. И тя така егати туткането егати оправянето и накрая - не ми даде да пипна количката и да я бута само тя.
Ей днес голямо мрънкане голямо нещо Confused.
Айде да идва новата седмица и да почнем на чисто.

# 44
  • Габрово
Ей, ама много сте серт, как се сърдите за глупости Mr. Green Не че аз не се нервя дори за по-незначителни неща де Grinning
Ние пак сме си на стария режим с хапване през 3-4 часа и сега съм спокойна.
Моят мъж обаче е по-голяма паника от мен- почне ли детето да плачеповечко или пък недай боже да не иска да яде и той почва да ме кара да я водим на бърза помощ Joy

Днес така съм се наспала обаче, че чак глава ме боли от преспиване. Татито пое малката в 10.00 и до 13.00 къртих в другата стая, но май недоспиването по-добре ми влияе Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт