ДЕКЕМВРИйското човече хич не слуша вече,свикнало е на ръце и така му е добре!

• 10 815
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бре да му се не види, кога дойде уикенда, кога свърши.  newsm78 Напоследък дните и седмиците отлитат без изобщо да ги усетя. Ние така и не се разбрахме дали и кога ще си правим джамбуре в Южния парк.
Вещичке, купила съм чашки и лъжички, и нов миксер. Мисля да го изпробвам утре и да ви нагостя с един кекс.  Grinning Но забравихме да вземем кафе и захарчета  doh Та значи от мен ще е 'ранЪта. 

# 46
  • BABYLAND
Ми нека да е в Южния парк утрешната среща.  newsm44
   ВАЛКААААААААА, блае ти за попспиването. Аз си мечтая за такова наспиване. Татито все ме праща да поспа, но с целия си акъл, все гледам да посвърша нещо в къщи, вместо да си почина. Та ако се караме с мъж ми за нещо, то това е именно, че не почивам. Той настоява да спя, да вися в нета или да чета/гледам ТВ, а аз все се юркам да подреждам.  Confused Луда работа!

# 47
честито на розичка на патерици. да е все цъфнала и засмяна
ние вчера ходихме на планината. карахме 3 часа, защото имаше задръствания. как ми липсва витоша, бръъъм и си там. даже по-кратко - бръм
днес - разходка с тати в парка. двамата решихме да си купим ролери. тук 1/3 от хората в парка са така. в бг не съм забелязала чак толко. видяхме се и с българчетата на припек. много съм хепи, защото през седмицата все саминки се разхождаме. та в тая връзка - русенки, искате ли да си направим среща във вторник. където кажете.
на мира мога да донеса чая. ние нямаме колики от него, то не сме имали и от нищо (освен кола). обаче мисля, че житото ми действа повече. хапвам с ябълки и орехи и канела и е ок. а гърдите ми набъбват
зеленият боб мисля, че не беше от забранените храни за колики

мами, вие как приспивате бебчетата за нощния сън. защото, опасявам се, ние заспиваме основно на гърда

# 48
  • Sofia
Егати деня егати чудото!  newsm11 и у наше село беше напечено: първото малката се скъса да реве и то без да знам защо,ама рев дето не съм го виждала.... ни навън,което за нея не е присъщо, нито в къщи се успокои.Мерих температура, сменях памперси, ядене, цица, тампонче в ушите, да не би от банята да има вода, дадох панадол за всеки случай и сега от целодневното реване заспа....  Tired Face
 И аз от закъсняване се изнервям и също гледам да съм точна,НО мъжо е пълната ми противоположност, всичките ни близки знаят,че ако имаме среща заедно трябва да му кажем поне 40 минути по рано от уговорения час за да го чакаме само 10-15 минути!!! ама тя и свеки е такава,та явно поне нещо е прихванал от майка си.

Да ви се оплача,че освен, че малката беше крива цял ден бяхме при свекър ми нагости - не го харесвам тоз човек - Ей не спря да повтаря - тя реве щото не ни познава, ето обстановката не й е позната и аз тъпата овца вместо да си мълча, успокоявам и детето и дори го оправдавам ,че не е така.... и т.н.т.   af Ама тя историята има и предисловие и е дълга и отегчаваща, а и доста се нервя като се сещам за тях!

офф дано утре всичко отмине и просто днес да е било един гаден ден!
а сега отивам да  wash  hang  1ironing

# 49
  • София
Добър вечер. Скиторихме ние  цял ден и не мога да ви съдействам в оплакването, защото днес най-накрая изхарчих парата, която определих за ботуши. само дет' не си взех ботуши, а страшни обувки, стррррашни. Еееех, да имах още мъъъъничко парички за едно кожено якенце...  Blush Щях да ви пиша стихове цЕла неделя, 'ма нЕма, тъй че прощавайте - нема стихове. Ще кътам от майчинството по лев-два Mr. Green

Бабче
, много сладурски деца народи бееее. И как можа да сложиш грешна пижама на щерката - аман от недосетливите майки. Още утре да сложиш правилната и да снимаш Стела, така ли беше?, че да видим в пълния й блясък.
Утре сутринта можем да се оговорим за Южния. Аз съм за всякакви предложения. Само че в Южния кафе има, така че, ако ще ходим там, няма да нося. Само шъ плюскам кекс Rolling Eyes

Абе хора, не забелязвате ли, че мъжете взеха да излизат от релси? Някаква матриархална революцийка требе да спретнем, та да им бийм канчетата, бийм. Ще ми се правят на мъже, а-а-а, я в ъгъла марш и тихо! Ама ха!

Хайдемалко за добър завършек на деня да ви покажа моята миналоседмична неделна идилия, дано успеете да разпознаете кой къде е  Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198040&photo=36

и един хитрец да видите  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198040&photo=34

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 22:22 от veshti4ka

# 50
Здравейте и от мен. Много нещо сте изписали от петък следобед - не мога да ви смогна на четене, да не говорим, че вече забравих на кой какво имах да пиша. Но обещавам утре да наваксам (освен ако не изкараме цял ден в южния парк). Но пък след днешното  wash и hang утре сутрин ще трябва да наваксам с  1ironing Но се надявам, че ще сколасам за клубната срещичка.

Ние бяхме уикенда в Благоевград. На всички ни се отрази прекрасно. Аз успях да се вмъкна в едни дънки и се обзаведох (и въпреки всичко не мога да разбера - по улиците все виждам д-та по-големи от моето облечени в хубави дрешки - пък аз където и да влезна все размери за китайки). Както и да е - да се похваля, че вече съм -3 (минус три) килограма от старта преди забременяването. Не знам как стана, но съм доволна, че се получава без лишения.
Относно кърменето навън - вече знам как се кърми и на главната улица.  Joy
Уф, нещо от ходене съм се уморила. Може би вече е време за сън

# 51
  • София
Забравих да кажа. Маце, на твоя страна съм. То по-добре без помощ отколкото така.
Аз пък друга случка имам. 20-на дни след като родих, ми се обажда една мацка, която е нещо, като сводна сестра. Щяла да види Филип и да му носи подарък. Аз казвам , че няма проблем, но няма да е вкъщи, а докато се разхождаме. И да има предвид, че навън стоим не повече от един час ( това беше точно по големите студове,а и Филип беше малък), та да ми се обади в еди кой си час и аз ще й кажа кога точно ще излизаме за да дойдат да се видим. Такааа, обажда се тя, а ние вече сме излезнали и аз го казвам. Според мен, ако не си абсолютен идиот, можеш да си направиш горе-долу сметката, кога ще се прибираме. Мина си единчас от обаждането (не от излизането ни), нашата я няма никаква, а те с мъжа си трябваше да идват от Гео Милев. Неделен ден, празно е, все си мисля за един час можеш да стигнеш от където искаш. Аз се ядосвам и давам на мъжа ми телефона си, уж съм го забравила в него, и ги оставям с щерката и едни приятели да продължат разходката в близката градинка, а аз да си ходя да кърмя мръвката. През това време онази била се обадила и мъжа ми й казва, че аз вече съм си тръгнала, а те са еди къде си, на което нашата много учудено и дори ядосано попитала как така съм била тръгнала, нали сме си имали уговорка. Tired Я виж ти, уговорка сме си били имали - сетила се е. И ми звъни вкъщи, че са долу. На което аз й се извинявам и казвам, че пък ние вече се прибрахме и аз не мога да слезна долу ( а в нас не каня, не ща! Нали затова съм казала на овцата, че да се видим навън). Онова ми отговаря с недоволен тон, че носи подарък и малкия да не вземе да порасне от него. Благодарих й чинно и казах, че ако желае да поднесе подарък, мъжа ми и дъщеря ми са близо и може да им го даде. А познайте дали съм я чула или видяла от тогава - ни вопъл, ни стон. А да попита човек защо не дойде на почерпката за раждането на малкия, която организира мъжа ми? Толкова ли много работа имаше в 8 часа вечерта? И тя ми е сърдита, изФинете, не аз  Mr. Green И подарък нЕма, да знайти Mr. Green

А за кърменето навън - днес бяхме тълпа приятели в парка Заимов и малкото същество решило, че е гладно. Добре, че бях със слинга та както си вървяхме, така и му затворих устата с ареолата, раз'ираш ли, и продължихме да вървим  Mr. Green

# 52
  • Sofia
аааааа Аничка ще наложа вето вече за тези килограми! аз пък съм качила още 8 кг!!!  smile3532 и то с лишения!

veshti4ka  влюбенасъм в твоя Филип!!! просто е такъв сладур,че незнам как се сдържаш да не му причиниш нещо от гушкане и мачкане, аз не бих ...

# 53
Венчо, аз съм за срещата, въпреки че ще ми е доста натоварен ден. Ще се радвам да се видим, дори и да е за малко.
Ехоооо, Русенки, включвайте се!!!
Лека вечер мами и бебоци! Kissing Heart smile3524

# 54
  • София
Хораааа, знаете ли, че пропуснахме Макси? Тя имаше днес рожден ден, къде ходи Дари та пропусна самоволно_взето_но_вече_задължително_задължение?

Макси, зло да те забрави! Бъди весела, здрава и много щастлива с твоето семейство!    bouquet

# 55
  • Русе, у дома
Тук сме русенки.... Hug
Нека да е към 13.00ч. някъде, но да каже vencho, кога ще пристигне долу-горе. Предлагам на центъра или на Вазата в парка.

# 56
  • София
Вещичка, мерси за подкрепата. Подобна случка имахме и на погачата, ама тогава леко се разминахме. Хем ми е съвестно, хем се дразня. Иначе, наистина много ни помагат моите родители, за разлика от свекър ми. Ама в такива ситуации направо издивявам.

Хайде, сменям темата. Лятото идва, трябва да изглеждаме  Heart Eyes Та в този ред на мисли днес си закупих един брой антицелулитен гел и току що се намацотих. Ха да видим до къде ще стигна, като се знам колко съм несериозна в това отношение. Сега ще вървя да пусна един сешуар в гривата и се меткам в леглото преди момиченцето да се е събудило.

Лека нощ  smile3524

П.П. Ей как щях да забравя да ви се похваля. За секса дето толкова ви разпитвах как е - що е. Най-накрая се престраших аз, тази сутрин  Embarassed И смея да твърдя, че е по-гот от преди. Дали щеше да е така, ако бях раждала нормално  newsm78. Май още един плюс ще му туря на секциото, та определно почва да бие по точки нормалното раждане. Това последното е специално за Клер  Heart Eyes

Въх, въх, докато пиша и Вещичка се включила с новината.

Макси, честит рожден ден! Здрава, красива, обичана и желана да бъдеш!  bouquet  newsm59

# 57
  • Бургас
Максиnbirthday  Много здраве, късмет и любов! newsm67

# 58
  • Sofia
ааааааа Макси както е казала Вещичка ЧЕСТИТО И ЗЛО ДА ТЕ ЗАБРАВИ! И ДА ПОЧЕРПИШ ЕЙ!

# 59
Момичета , благодаря ви на всички , които не ме забравиха Wink, дет се вика по добре късно , отколкото никога Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт