ДЕКЕМВРИйското човече хич не слуша вече,свикнало е на ръце и така му е добре!

• 10 817
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Макси, честито на патерици! Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам!   bouquet

Ние станахме, хапнахме и сега си гукаме доволни... Идилия! И учудващо на мен не ми се спи - но пък и ние от 2 месеца почти си спим от 10,30 вечерта до 6,30-7,00 сутринта, та успявам да се наспя хубаво. А понякога след първото хранене заспиваме пак, но тази сутрин сме мнооого свежи и двамата.

И понеже гледам, че още спите, нека от нас да е първото сутрешно кафе днес - да ви е сладко! Пийнете и за мен, че ми е забранено, а така ми се пие...

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 07:39 от new super_mama

# 61
  • BABYLAND
МАКСИИИИИИИИИИИИИИИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЗДРАВА ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

# 62
  • София
Добро утро и от мен.
Ню супер мама, благодаря за кафенцето. Забравих да ти кажа, че Калоян е голям сладур и много хубави очички има  Heart Eyes

Хайде, мацки, ставайте. Навън грее невероятно слънце  Hug  аз ви пожелавам невероятен  и динамичен ден именно днес  Mr. Green па дано се сберем Peace

# 63
  • BABYLAND
Е как няма да се сберем бе душа. Да решаваме само къде.  newsm78

# 64
  • София
Добро и от мен  #Silly
Срещичка а, в Южния... аз го знам де е така че внимавайте момичета. Всеки един момент мога да ви изненадам   animal037
Лошо е, че ме размързя да се паркирам за да ме боядиса мъжа ми. Никак не обичам да ходя на фризьор, маникюр и т.н. Просто не мога да стоя мирно и чинно на един стол няколко часа  Confused Каква съм такава патка не знам. Косата ми е ужасна тези дни, но като нищо мога сда цъфна да ви поуплаша/ бауууу  tooth/
Макси, гепи една китка и от мен и нека само хубави неща да ти се случват   bouquet
Имах и още да си казвам, но сега ще пийна първо кафенце
Абе наши ли са близнаците в албумчето  newsm78 Че момата е и адашче на моята Буба

Уфффффффф, като сте заговорили за обувки и аз се влюбих в събота в едни червени... адски нежни, но на ток и няма къде да ги нося в момента  Cry Обаче ако не ми мине мерака ще си ги купя пък после в гардероба да правят компания на останалите купени в моменти на лудост и така и необувани обувки  Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 09:02 от malenush

# 65
  • София
А аз забравих вчера да кажа честити обувки на Вещичка! / с надежда да ги щракне с фотоапарата  /  Heart Eyes

# 66
Ню супер мама,защо ти е забранено кафенцето?Аз жуля по две,понякога по три,но като прекаля Наско почва да се нерви!

Макси,честит рожден ден на патерица!

Каката вече е на градина!Спокойно си допивам кафенцето,спокойно ще се разходя с количката!Само дано не ми се разболее,че още има лапета дето подсмърчат.

Ей,вчера,чистих,прах,готвих,бърсах,подреждах,легнах по-рано,оставих мъжа ми и дъщеря ми да вилнеят и днес newsm09,то разпиляни карти с Мечо пух,кубети по земята,фулмастри по масата newsm45.
Докато чистих вчера,оставих Наско на баща му,ама това дете свикнало само с мен,рева в баща си,ама яко.Едва измила чиниите се чува оттатъка"Ела си вземи детето,щото ще го хвърля" Shocked.Страшна работа ви казвам!Взех си го но накарах баща му да опрахосмучи smile3508

Някой беше питал как заспиват бебчовците,ми на цицата!

Айде,до после,че се размърка дребчо!

# 67
  • София
Добро утро.
Макси честит рожден ден на патерица и от мен. Да си много обичана.
Мацки ще ми кажете ли как правите житото. Аз един месец си правих, хапвах си ама като че ли нямаше ефект, та да не би да не го правя както трябва  Cry.
Супер за срещичката днес, ама аз и Ема нали сме нещо хремави и ще останем за следващия път.
А Венчо да ти кажа Ема има моменти когато си заспива сама, но също така и на гърдите ми заспива, зависи.

# 68
Маленуш - като гледам наши са си близнаците - 20.12 си е от където и да погледнеш през декември.
Сега очакваме и тяхната мила мама да ни ги представи в темичката и Ивето да ги добави. Като гледах списъка - на 20-ти си нямахме никой - сега ще си имаме близнаци.
То между другото има още декмврийски мами дето се мотат по форума, ама или не са ни открили или пък ни недолюбват  Joy

Ха сега ДОБРУТРО!
Какво ще се разбираме за срещата в Южния парк. 13-13:30 на кой вход? Този откъм бул. Витоша или този откъм ул. Нишава. Или пък по-рано? Хайде - имаме само 2-3 часа да се организираме.
Мерси за кафенцето new super mama.

Очаквам с нетърпение да ви видя.

# 69
   Добро утро и от нас, мамчета!

Честит рожден ден на Maxi (на патерица). Да си жива, здрава и обичана!

Ще се присъединя и аз към кафенцето  Laughing Тъкмо сега свършихме с храненето на шушулката и ще се организирам да пооправя къщата, че времето е хубаво и ще се ходи на разходка.

Малко съм тъжна тези дни момичета Sick. Нашият тати замина в Събота вечерта и сега 4-ри месеца ще сме си самички с бубка.....Ама ще трябва да се справим, няма как. Снощи свекито дойде да ми помогне при къпането, ама да не си помислите, че се разминахме само с това...прозвъни ми още рано, рано сутринта, да идва newsm78 Но все пак адмирирам това, че иска да ми помага, затова и количката и дадох да бута след това на разходката Joy

Приятен и усмихнат ден Ви желая днес.
  Хубава разходка за малките ни бебоци и много да слушкат, разбира се Simple Smile
  А, и Вещичка, щтракни да видим тез убави обувки!

# 70
  • BABYLAND
Мацки, забравих да ви се похваля. Купих памперси на ДАЙПЕРС. Ами всичко, което ползвах напоследък ме докарваше до нервна криза. МАзило ставаше след всяко акане. Тези са СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР.  Grinning

# 71
  • София
Мацки, забравих да ви се похваля. Купих памперси на ДАЙПЕРС. Ами всичко, което ползвах напоследък ме докарваше до нервна криза. МАзило ставаше след всяко акане. Тези са СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР.  Grinning
Добре де не ти ли се струват по-твърди от другите? Аз ползвах ама като че ли са малко грубички.

# 72
  • София
А в албумчето има и едно момиченце Алинка, тя ни е млечната сестричка  Heart Eyes Но мама няма време да пише, защото компютъра й е бил в стаята, където не пускат баткото много много заради него и ТВ-то, та затова не пише, че все е с дечицата. Но дано се представи в скоро време.

Моите обувчиции те са с леко токче, но страшно удобно. Аз по принцип заради работата нямам такива обувки, че не ми е удобно иначе и все не ми се даваха пари ей така, но вчера не се сдържах и купих. Ама кога ли ще ги нося, иначе са по-ежедневни, не някакви вечерни, че такова чудо да отида някъде не ми се е случвало отдавна.

Хайде казвайте в колко часа ще се събираме, че да сме готови морално Mr. Green

Аз предлагам откъм Нишава да се видим, някъде до въртележките.Може към 13 часа.
Казвайте и вие.

# 73
Добро утро мацки!
Ейййй прекрасни дечица си имаме...
Бабче големи сладури са кака Ния и Теодор, как му ходи и на него розово, нали е бебе още Simple Smile
Вещича бе този Филип страшен пич- пу-пу
Венчо Ники си изглежда вече като момченце голямо, ама къде са ви голеееемите бузи?
Мубуека ти ли търсише за някой квартира? Ако те интересуваедна до Тина Киркова гарсониера, необзаведена за 400 лева ще ти дам тел.да се обадите. Сега на края на месеца я освобождават
Макси newsm59 Жива и здрава да си, малко със закъснение
Срещичка ли ще се заформя? Къде и кога само кажете, въпреки че ако е южен парк незнам дали ще сколасам, но пък каката е на градина в тази връзка урааааааа

# 74
  • София
Добрютру  Grinning
Макси, нищо добро да не те отмине таз година!  Hug
За срещата викам да се разберем някъде 12-12.30, на входа, на който се намират по-лесно места за паркиране. Аз не съм шОфер, така че нямам идея кой е той.
Тая сутрин нашия жив будилник ни изигра номер и добре че се стреснах към 8.15, та подюрих цялото семейство да става и облича. А малкото дзвер си спи блаженно с ръцете нагоре и нехае за будителските си задължения. Като се размърда го взех да яде, щото циците ще ми се пръснат от мляко, а той си прави оглушки и зяпа насам-натам. Пу да му се не види, блокира ми клавиатурата на единия комп и нищо не я оправя. Добре че си имам лаптоп  Mr. Green
Льонката, честито за малката госпожица на градина. И ние я изпратихме нашата, макар да се притеснявам, че още е болна, но поне съм сигурна, че не е вирус, а е леко настинала.
Мацо, мари, много сте убави. И ти и малката принцеса  Heart Eyes
Ох, отивам да шетам, че няма да смогна за кекса.

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 09:21 от babaToHka

Общи условия

Активация на акаунт