Работещи майки 2006 г. - тема 13

• 23 658
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на  Кайо,  да  е много здрав и  щастлив  bouquet

# 91
Честит Рожден Ден на  Кайо!   bouquet Калинче желая му много много щастие и късмет в живота  Hug да е жив и здрав и само да ви радва  Hug
Извади му медицинско и пусни тема моля те за тази градина в нашите деца, нека да знаят всички в коя градина какво става  #Cussing out
Розичка, купона е бил супер  Heart Eyes как си днес  Wink
Велмарче, обади се директно в хотела, който избереш и преведи парите по банков път, за какво ти е агенция  newsm78

# 92
Честит рожден ден на Кайо! Здраве, щастие и безгрижно детство!
Кали, ако знаеш вчера като ми се обади колко съм ви мислила... Ужасна история. При такава простотия извиненията не вървят. На мен от Джани родари са ми звънели, че иван има синка, че да не ги обвиня нещо после... На мен тогава ми беше смешно, ама сега като се замисля си е супер сериозно.
Кате, радвам се, че отзивите са добри. Вчера гледах касетката и съм умряла да се хиля с Мишо. На третия опит Иван да духа свещичката каката от клубчето му запуши устата на Мишо  Joy Joy Joy. Ей сладур голям е. Ами така де, има работа - трябва да се отмята...
Иначе аз от вчера вечерта не съм вдигала температура, ама гърлото ме скъсва.

# 93
Честит Рожден Ден на Кайо!

да бъдеш здрав, и все така палав.

За Кали:

# 94
  • на правилното място, в точното време

Честит Рожден Ден, мило дете!Бъди все така неуморен, преливащ от радост и заразявай с чаровната си усмивка!

КАЛИ ЗА ТЕБ!

# 95
Честит рожден на Кайо!!! Нека да е жив и здрав и да радва много мама и тати!!! Весело и безгрижно детство с много усмивки!!!

# 96
Гер4о, трябва да ти призная нещо Joy

вадя вчера подаръка на Иван и Кайо се включва: А ! Мишето!
аз:  #Crazy #Crazy
 отиваме на рождения ден на Иван. Ето подаръка, ще го дадеш на Иван
НЕ !
Как не? това е подарък
Да! Мишето!

Joy
кало е решил, че щом има рожден ден и подарък, значи са за Мишето. Как си спомни от толкова време, не знам. 

и как позна, че не е за него подаръка  Mr. Green

# 97
Кали, кво стана на прегледа? Не казваш, пък ние се притесняваме.

# 98
  • на правилното място, в точното време

Скъпи, мили момичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Много здраве и любов на вас и на любимите ви хора!Бъдете желани и обичани! Много поводи за усмивки ви желая! Hug

# 99
Честит празник мами работливки!Бъдете здрави и красиви и намирайте време за себе си за да си доставяте удоволствия!

Кали,за малкия сладур Hug Hug Hug

# 100
Мили девойки,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!!!

Много целувки и да сте щастливи. бебетата да са здрави, мъжете послушни , а шефовете да плащат щедро.

Много благодаря за поздравите за Кайо, и за загрижеността.
Снощи седнах да пиша повече и се отнесох....

Втората лекарка от вратата ми каза: Ако за това сте дошли, направо си тръгвайте. Не мога да ви помогна. Ако искате да ги съдите, трябва да се обърнете към травматолог. Не мога да кажа нищо.
Беше много мила жената, погл;една другите кожни проблеми на К.
КАкто и да е, думите й само потвърдиха предположението ми. Синина не излезе, което означава, че не е ударено, а е стиснато.  Предполагам, че са се сбили, и за да ги разтърват, са хванали Кайо за врата, с непремерена сила. Задушили са го със сигурност, аз се хванах сама на същото място и е доста гадно.
Понеже съм работила в детска градина и знам какво се случва, приемам малко по-спокойно и аз нещата. Важното е, че той не е травмиран психически, искаше пак да го заведа. (Няма да се случи това, разбира се... поне да ми бяха казали какво е станало без да ме лъжат).

Иначе неволите му вчера продължиха... Едно момченце го блъзна и го захапа, имаше на гръбчето си рана през дрехите, а после венци изпусна врата на асансьора и го нацели право през челото . смешно ми е, да ви кажа .... Добре, че Кайо не се впечатлява Joy

днес празнуваме с бабите, 4 бр...и дядовци братчедки лели... лудницата ще е пълна...

# 101
Калино моме, ква е тази лекарка дето за синка при травматолог те праща... Ей, не искат да поемат отговорнот тези хора и това си е. Кофти. Както и да е - важното е, че си се успокоила и на Кайо нищо му няма. то проблема не е ако са се сбили децата, а че това е направено от учителка. Тези хора акъл имат ли? Иначе то е ясно, че малките за 3 сек могат да направят въргала, ама то от разтърваване до разтърваване разликата е голяма. В нашата градина смешното е, че дете на моя близка приятелка е в същата група и като иван е с някоя драскотина винаги казват, че Лиса го е удрала и съответно като тя е с драскотина на яна и казват, че е иван. А пък като ги съберем да си играят много си се разбират децата и са супер миролюбиви едно към друго.

# 102
Хайде първо с пожеланията:

Честит рожден ден на Иван и Кайо!

Пожелавам им безгрижно детство, много приятели и, разбира се, здраве и любов в семейството!
Розичка, чакаме снимки от партито!

Кали, като прочетох за травмите на Кайо, направо се потресох.  Shocked Дано не си права и да е наистина одраскване от кубчето.  Но напълно разбирам как се чувстваш. Hug Аз също съм параноясала тези дни във връзка с новата жена, която гледа Иван. Миналата седмица по време на нейните дежурства малкият два пъти си удари лошо главата. Разбира се, на всеки се случва, ама толкова често... Имах подозрения, че си подпийва и за мое съжаление тези подозрения се потвърдиха  Sad Днес я предупредих официално да не пие докато е на работа. Надявам се, че няма да се повтори... ще се наложи обаче да си отварям повече очите... което никак няма да ми помогне да се концентрирам върху работата. Rolling Eyes
Иначе, да се похваля, че съм по-добре след пътуването. По съвета на Майра се накиснах хубаво във ваната в хотела и се почувствах човек. Искам вана и у нас  Rolling Eyes! Освен това пих превъзходно вино и три дена хапвах вкусотии... сега не смея да се кача на кантара Rolling Eyes Откритието ми този път беше едно малко ресторантче с много добра храна и прилични цени. Хората бяха много мили, дори убедих готвача да ми даде рецептата за уникалния домашен салатен сос и мисля да се пробвам да го направя тези дни.
Има няколко свежи моменти от последните дни, но за тях - по-късно.
Честит празник на всички, които празнуват днес!   bouquet

# 103
миньонче Simple Smile колко се радвам че си по-добре! много те мислих тези дни.

ние оцеляхме след събирането  с родата. не знам майка ми обаче как ще се оправи.. у тях бяхме, и тя подготви всичко, даже остана храна за още няколко дни.
аз всъщност малко издържах и избягах с децата в една далечна стая... бабите и дядовците като са по отделно ги изтърпявам, но като започнат да коментират, дават акъл и да говорят глупости един през друг, не издържам... чух ги само отдалече колко съм била лоша, че не им давам да дават на горкото дете бонбони. ама не ме питат после как го храня.... от 3 месеца (от както пробва шоколад и бонбони) отказва всякаква храна, освен картофи и мляко. добре, че не съм от побъркващите се майки.
утре свекитата са на гости, аз ще чистя Mr. Green

# 104
Ха-ха, мене ме чака същото нещо в края на месеца. Обещала съм да отида на събиране на родата. Принципно ги избягвам тези мероприятия щото и аз не изтърпявам много баби на едно място, но този път ще има и деца и е крайно време да запозная Иван с братовчедите и братовчедките. За сладкишите - за сега удържам фронта, макар че е трудно. Преди малко Иван се разрева, че аз ям Баунти, а той не. В крайна сметка му дадох едно неразпечатано, подъвка малко шарената опаковка и се отказа. Но в присъствието на възрастни наистина трябва да се внимава - ако не бях си го пазила зорко, отдавна да са го захранили с вафли и бонбони.
Сега да ви се похваля колко ми е грижовно детето. Като му сложа да яде, винаги ми предлага от неговото ядене, а напоследък и мляко ме кара да пия (не изглежда като отмъщение, защото мило ми се усмихва). Освен това, като си направя кафе, по своя инициатива ми носи електронната цигара на баща си и ми я подава с подканващо "Фу-фу", разбирай "няма ли да запалиш?".
А вчера, докато ми "помагаше" в кухнята, си намери в миялката един капак от тенджера. Първо му се възхити, после си свали каската и си го нахлупи на главата  hahaha Joy Joy Joy Добре, че беше току-що измит...

Общи условия

Активация на акаунт