Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 542
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • Видин
Пиванова, 2ч. след ядене Peace Така каза педи

# 196
Хайййй. Wink

Щип, да оздравявате бърЗичко... Hug

Иремче, там сме бе. С лудетината идваме. Mr. Green /люлинската мома искам да кажа/:)

И ние цял ден миткане.Simple Smile

ПИванова, Ив я бодоха точно след като беше яла.Simple Smile Може да се качат леко левкоцитите, питах..

И така.
Домашни пюрета не щем..
Лекаааааа.  bouquet

# 197
Иремче, моите пюрета са прости, не съм гледала рецепти. Не правя нищо специално - мия зеленчука със сода бикарбонат, изплаквам хубаво, нарязвам го и го накисвам в студена вода за половин-един час (това против мръсотии и нитрати). Варя го в малко вода (от кана Брита) и пасирам хубаво със съвсем малко от водичката. Всичко отнема около 15-20 мин. Отказах се от варенето на пара, защото няма с какво да разредя гъстотата, не искам да слагам кърма в пюрето, Мая да свиква с чистия вкус. Комбинирам запичащ и разхлабващ и така засега няма проблем. От другата седмица ще слагам и по кафена лъжичка зехтин - добре е за развитието на нервната система.
Но все пак ние сме в Италия и тук има всякакви зеленчуци, месото е само прясно. Не знам в България какви зеленчуци могат да се намерят в момента.

# 198
Момичета набързо да попитам:
За изследванията на бебето: всички казват да не е яло, как да стане тази работа изобщо не ми е ясно! Колко часа преди това вие дадохте млекце на бебетата преди да ги заведете да ги боцкат?

Как да не е яло!!!То да не е голям човек?Стига глупости,мойто си хапна мляко сутринта.
Димяни,мен много ме е страх да му дам ябълка ,да не се задави!!!

# 199
  • София
Жореее..... Sunglasses

# 200
Пиванова, как така на гладно? НА мен пък навсякъде ми казваха, че няма значение дали е яла  Rolling Eyes Ако искаш наистина изчакай два часа след ядене, то по гладно от това не може да е  Peace

Южните мами, утре ще има ли среща в Южния парк, че съм с двете диванета и сутринта ще ги водя там.

# 201
Момичета набързо да попитам:
За изследванията на бебето: всички казват да не е яло, как да стане тази работа изобщо не ми е ясно! Колко часа преди това вие дадохте млекце на бебетата преди да ги заведете да ги боцкат?

Кали я боцкаха точно преди да яде, но просто така се случи, че отидохме около обяд. Иначе няма никакво значение... Simple Smile

Ния, да след като изтекат 315-те дни се подава молбата за ползване на остатъка...
В тази фирма други не ползват ли болнични, че с два месеца по-късно носят документацията в НОИ?! Close

Пак да питам...Знаете ли стойностите на MCV и MCHC на какво са показател?! Нашите на първото са под, а на второто над референтната граница, та се чудех... Rolling Eyes

# 202
Честит рожден ден на Фава  bouquet

Честити месечинки  balloon

Ние днес бяхме навън от 10.00-13.00 и после пак от 14.00-17.30. Нашия тати си беше вкъщи и си прекарахме един прекрасен ден четиримата  family

Гого обаче продължава да не яде достатъчно. Суче много малко, а друга храна ми отказва. Уф  ooooh!да минават тези периоди и тези болежки, че направо  #Crazy

# 203
Гера, аз може би ще ходя, но най - вероятно следобед. Ако не вали.
Утре ще се разберем. Wink

# 204
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 40 нови отговора.

Е това, от 100 години не го бях виждала hahaha

Ивон не си иска млякото,в чуденка съм какво ще правим newsm78
Сега си е открила пилето и все там рови Laughing

# 205
Сега си е открила пилето и все там рови Laughing

Как така бе.. Joy
Иви без малко да се докопа ,, ама лудата й майка не й дава. Ще вземе да се одере.Simple Smile
И в тази връзка, ако има някакви сраствания при момиченцата как се разбира? Неудобно ми е да питам лекарката.

# 206
  • София
Боянче,ще се докапаш как не Mr. Green

Ади,смени млякото ако продължи да не го яде! Peace
Четох в една тема скоро,че доста бебоци яли Милумил не го искали вече,явно има промяна в млякото и някои бебоци са го усетили!

# 207
Момичета благодаря за отговорите!

# 208
Добре че не сте писали толкова много тука теи два три дни, че да наваксам малко с четенето. Честито на Иремчето, ти си герой!!!
Изследвания, ние също пуднахме днес, но когато питах док дали трябва да е ял или не преди това, тя каза,ч е при децата нямало значение newsm78
Иначе от консултацията-вече сме 7100, 68см., и обиколката на главата ни расте все така главоломно, което налага отново ходене на ехограф  Confused
Аз от пишки нищо не разбирам Joy, а мъж ми отказва да се занимава, но ми се струва че кожата около главичката е доста нагоре залепена,(ох как го обясних само), но не знам какво да правя newsm78
Въобще луда работа.
Е поне утре отиваме на ски(най накрая малко спокойствие и почивка), само дето от сега като си помисля че няма да виждам малкия 4-5 дни, направо ми се къса сърцето Cry

# 209
  • В светлината на слънцето
Ей, пак сте ускорили темпото на писане. Mr. Green
Ние сме още на безмлечна каша. Аз я разбърквам само с вода, не с мляко. Но ни предстои промяна на млякото и от хипоалергенен НАН ще минаваме на НАН2. Та тогава вече ще мога да давам и млечни каши. После - попара.
Когато давате вместо мляко или кърма (изцедена, че иначе няма как) може да добавяте бебешки бисквити без глутен. Това ми хрумна като идея.
От няколко дни Сашун няма изхранване. Вече сме твърдо на 2 бебешки бисквити дневно и пак не го засищат. Това между храненията. Отделно сутрин пие сок, а следобед яде плодово пюре. Дано като се включат млечната каша и попарата, започне да се наяжда, че иначе голямо мрънкане пада. А той не е от мрънкащите, кротушко си е. ooooh!

Щипуняк, бързо оправяне на всички болнички. Стискам палци да забравите в най-скоро време неприятностите. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт