Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 833
  • 684
  •   1
Отговори
# 540
Не, Биби на Мавриков ще става кака, но няма да кажа братче ли ще има или сестричка.  Crossing Arms
Хихихих, аз пък знам. Един път и аз да съм напред с инфото.  Joy
А мамата на Биби е страшна мадама.

# 541
  • Пловдив
Не, Биби на Мавриков ще става кака, но няма да кажа братче ли ще има или сестричка.  Crossing Arms
Хихихих, аз пък знам. Един път и аз да съм напред с инфото.  Joy
А мамата на Биби е страшна мадама.
дайте някое фото да видим Wink

# 542
Аз подозирам, че Маги на Вери ходи в същата детска градина като Биби - на една възраст са  Thinking

# 543
Биби на Мавриков ще става кака, но няма да кажа братче ли ще има или сестричка.  Crossing Arms

то си пише в отчетните  Wink

# 544
  • На морето!
И аз днес видях Иван от Мюзик Айдъл. Седна на кафенцето, където сядаме с майките през деня...

Кое кафе? 
"Градина", по-скоро е кръчма, в Морската градина   Wink
Аз подозирам, че Маги на Вери ходи в същата детска градина като Биби - на една възраст са  Thinking
Освен ако Биби ходи на градина в Канада  Laughing тогава би било възможно.
то си пише в отчетните  Wink
Дайте линк

# 545
А аз днес видях Миролюба Бенатова да се целува с един.
Бяха точно пред офиса и ние гледахме през прозорците.
Бая си се поцелуваха и после тя се качи в колата си - някакво Рено, ама не от новите и потегли.
Мъжа си беше съвсем обикновен. Нищо особено като облекло, т.е. нищо нестандартно, с леко прошарена коса, но не беше възрастен.

# 546
Божеее,още ли има хора дето мислят че Венета е бременна и я чакат с корем. ooooh! Че тя вече трябваше да е в 5-6 месец откакто въртите темата тука.
Не, няма, точно това обсъждаме, че всяка понапълняла жена минава за бременна, първо Венета, сега Наталия, но все пак за Наталия Симеонова има още време да се опровергае или потвърди  Wink

Аз пък разбрах, че Анелия била бремена.
Дали е вярно? Някой, ако знае да споделя.

# 547
# 548
# 549
  • София
Аз пък съм съсед на Андрей Слабаков. В съседния вход живее и често се засичаме в едно квартално магазинче за алкохол и цигари - той си купува винаги и от двете Laughing.

# 550
# 551
Темата се обърна на бременни, та да кажа, че Маги Вълчанова е бременна в 5-я месец с момче. Сама го каза в сутрешния блок на НТВ.
Вчера пък прочетох, че Милена Славова е бременна с първото си дете на 42 години!    bouquet

# 552
снощи видях Софчето Маринова и Устата.

# 553

А Гло-то не видя ли?

# 554

А Гло-то не видя ли?

Нея в сряда.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт